Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Είμαστε τυχεροί σαν γενιά, όσοι υπάρχουμε αυτήν την περίοδο στον πλανήτη. Όχι μόνο ζούμε αλλά και συμμετέχουμε, ο καθένας με τον τρόπο του και στο ποσοστό που του αναλογεί, σε κάτι που έχει συμβεί σε άλλα ηλιακά συστήματα στον δικό μας γαλαξία και όχι μόνο.

Ο πλανήτης μας είναι πεδίο ενσαρκώσεως, δεν συγκαταλέγεται σε υπαρξιακή διάσταση οντοτήτων (αυτήν που πολλοί ονομάζουν τρίτη διάσταση) αλλά ανήκει σε μια κατηγορία πλανητών οι οποίοι εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας συγκεκριμένης διάστασης οντοτήτων. Της κατώτατης υπαρξιακής διάστασης ολοκληρωμένων οντοτήτων, της πέμπτης (θα δούμε γιατί χαρακτηρίζεται ως τέτοια και όχι ως πρώτη, αργότερα).

Αυτές οι ολοκληρωμένες οντότητες, για λόγους εξέλιξής τους, στέλνουν στα πεδία ενσαρκώσεως δημιουργήματα τους, εμάς και έχουν και την απόλυτη ευθύνη σε ό,τι μας αφορά. Έχουν προγραμματίσει τον βίο μας κατά 70% και το υπόλοιπο 30% είναι δική μας ευθύνη. Αν δεν συνέβαινε αυτό δεν θα είχε και νόημα η έλευσή μας. Δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε χωρίς βούληση και απόλυτα προγραμματισμένοι. Απλά δεν θα προσφέραμε τίποτε.
Αυτό που εμείς καλούμε "ανώτερο εαυτό" δεν είναι τίποτε άλλο, αν και έχουν δοθεί διάφορες ερμηνείες σ' αυτόν τον όρο, απ' την οντότητα που έχει την πατρότητά μας, την ευθύνη για τον καθένα μας  και, σε μεγάλο βαθμό, την καθοδήγησή του.
Το "εργαλείο" που χρησιμοποιούν για να μας δώσουν "ζωή" αλλά και να είναι, πάντα, συνδεδεμένοι μ' εμάς είναι η ΨΥΧΗ, μέσω της οποίας βρίσκονται δίπλα μας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αρκετά απ' τα πεδία ενσαρκώσεως, διάσπαρτα σε ολόκληρο τον γαλαξία μας, εδώ και 15.000 χρόνια, περίπου, βρίσκονταν κάτω από την κυριαρχία κάποιων που πρόδωσαν το ανθρώπινο είδος, προς ίδιον όφελος και συμφέρον. Προκειμένου να αποκτήσουν δύναμη, αυτοί οι προδότες, απευθύνθηκαν σε αντίπαλα, προς το ανθρώπινο είδος, συμπαντικά είδη (ερπετικά) και αφού τους αναβάθμισαν πνευματικά και τεχνολογικά προσπάθησαν να δημιουργήσουν το αντίπαλο δέος. Υπό την καθοδήγησή τους , τα ερπετά (δράκοι, σαύρες και οφίτες) ανέλαβαν να κυριαρχήσουν σε πολλά πεδία ενσαρκώσεως.
Ένα απ' αυτά και ο πλανήτης Γαία.
Όμως ήρθε η εποχή, για λόγους που θα πούμε εν καιρώ, να τελειώσει αυτή η κυριαρχία και στο δικό μας πεδίο, όπως έχει, ήδη, τελειώσει σε όλα τα υπόλοιπα.

Αυτό, λοιπόν, που συμβαίνει, αυτήν την περίοδο, στον πλανήτη που μας φιλοξενεί γίνεται για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο πλανήτη.
Αναπτύσσεται ένα σχέδιο γενικής αναβάθμισης, κατά συνέπεια και σωτηρίας, η οποία αφορά στην ενεργειακή άνοδο των ανθρώπινων πλασμάτων, ενάντια σε ερπετά και προδότες.
Βρισκόμαστε στο στάδιο διαμόρφωσης συνθηκών έτσι ώστε οι αλλαγές να γίνουν με όσον το δυνατό ανώδυνο τρόπο για εμάς. Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και ερπετοπροδοτών σε όλα τα επίπεδα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία και, πλέον, τίποτε προς το κακό της γήινης ανθρωπότητας.
Όλα εκτελούνται με βάση εκπονημένο και δοκιμασμένο σχέδιο, σε συμπαντικό επίπεδο η κατάληξη του οποίου θα είναι η τελική διαμόρφωση ζωής στο πεδίο ενσαρκώσεως Γαία.
Θα αναφερόμαστε κατά καιρούς σ' αυτό και στην εξελικτική του πορεία.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς μέχρι να έρθει η ώρα του ρόλου μας είναι να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας γι' αυτό.

Να φύγουμε απ' τον ατομικισμό και τον εγωκεντρισμό που μας έχουν καλλιεργήσει για να μην συνεργαζόμαστε, να διώξουμε την κακώς εννοούμενη ευθιξία και να αρχίσουμε να συσφίγγουμε τις σχέσεις μας, με κάθε κόστος, για να απολαύσουμε τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις που, ομολογουμένως, αγνοούμε.
Πρακτικά μπορούμε να προετοιμάσουμε τον εγκέφαλό μας προς αυτήν την  κατεύθυνση μέσω της τροφής και της άσκησης κι ας είμαστε, προσωρινά, έγκλειστοι. Έχουμε βγάλει απ΄ την διατροφή μας, κατά το μάλλον ή το ήτον, τρία απ΄τα τέσσερα στοιχεία που κρατούν σε ισορροπία την εγκεφαλική μας λειτουργία. Το αλμυρό, το ξινό και το πικρό, λίγο ως πολύ, το αποφεύγουμε και έχουμε επικεντρωθεί, υπέρ του δέοντος, στο γλυκό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να διαταραχθεί όχι μόνο η εγκεφαλική λειτουργία μας αλλά και η συνεργασία των ζωτικών οργάνων του φυσικού σώματός μας.

Αν κάθε πρωί καταναλώνουμε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι, αν στα φαγητά μας προσθέτουμε θαλασσινό αλάτι (που έχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και που αφαιρούν απ' το βιομηχανοποιημένο) και αν καθημερινά μασάμε μερικά πικραμύγδαλα, θα παίρνουμε αυτό που πρέπει.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....






19 σχόλια:

  1. Γειά σου ευχαριστώ για την φιλοξενία.θελω να ρωτήσω κάτι,αν κατάλαβα καλά αυτό που ήρθαμε να κάνουμε σε αυτό το πεδίο ενσαρκώσεως όπως το αναφέρεις είναι να απόκτηση η ψυχή μας εμπειρίες.τοτε η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης με τόσο τελειοποιημένο τρόπο δεν θά μας δίνει εμπειρίες.ετσι δεν είναι; Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά χαρά σου Τάκη. Σωστό αυτό που σκέφτηκες διότι είναι αλήθεια. Όμως και τότε, για κάποιο διάστημα, θα βιώνουμε εμπειρίες που δεν μπορούμε να βιώσουμε τώρα.
    Ποιοτικά ανώτερες βέβαια, λόγω νέων συνθηκών, αλλά εντελώς διαφορετικές από τις σημερινές. Και το να είσαι επιφορτισμένος με πραγματική ζωή και όχι απλή ύπαρξη, δημιουργεί συναισθήματα, διότι καλείσαι να κάνεις και πάλι, πράγματα. Είναι αρκετό και μόνο να συμμετέχεις, έστω και λίγο, αρχικά, στην πραγματική δημιουργία για το σύνολο της συμπαντικής ανθρωπότητας. Και για πολλούς άλλους λόγους βέβαια, γι αυτό μην ανησυχείς. θα συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον η ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ..!
    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ...
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ;
    ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΠΟΥ ΕΡΩΤΩ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου... ανώνυμε!!! Δεν με προσβάλλεις καθόλου.

    Είναι προτιμότερο να μείνεις στο ότι βρίσκεις θετικά και ενδιαφέροντα αυτά που διαβάζεις εδώ..
    Χρησιμοποίησε τους προβληματισμούς σου, όμως, προς την κατεύθυνση της πιθανότητας αλήθειας αυτών και σκέψου πάνω σ' αυτό, άφησε την αίσθησή σου να συμμετάσχει σ' αυτό, παρά στο ποιος είμαι εγώ.
    Για παράδειγμα αν ήξερες την ταυτότητά μου θα είχαν άλλη βαρύτητα το γραφόμενά μου; Θα ήταν αληθινά; Θα άλλαζε αυτό που έγραψες ότι τα βρίσκεις ενδιαφέροντα και θετικά;
    Θα αλλοίωνε το περιεχόμενο προς μία κατεύθυνση ή θα καθόριζε διαφορετικά το νόημά του;

    Σκέψου ότι πιθανόν να οδηγούσε σε στείρους αποπροσανατολιστικούς διαλόγους...

    Δεν απαιτώ από κανέναν να θεωρήσει οτιδήποτε, φίλε μου, ούτε υποχρεώνω κάποιον να τα διαβάσει, πόσο μάλλον να τα δεχθεί, αυτό που προκαλούν στον καθένα είναι θέμα εσωτερικής τάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
    ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΩ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ...
    π.χ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30.000 ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΣΑ ΛΕΤΕ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ Κ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    (ΜΙΧΑΛΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Μιχάλη.

    Έφτασε ο καιρός να ειπωθούν όλα αυτά λόγω του σταδίου που βρισκόμαστε. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν ακτύνες επιφορτισμένες με την μετάδοση πληροφοριών.

    Μηνύματα άνωθεν προς προετοιμασία των ανθρώπων και εντολή να διαδοθούν. Αυτήν τη στιγμή αυτό γίνεται, η ενημέρωση εννοώ, σε παγκόσμιο επίπεδο διότι οι καταστάσεις εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς.

    Οι επικοινωνοί βρίσκονται εκεί που πρέπει και κάνουν αυτό που πρέπει.
    Ενημερώνουν για όσα μπορούν....

    Ακτύνες είμαστε κι εμείς και, όπως όλοι κάνουμε αυτό που πρέπει και είναι ορισμένο άνωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Ιφικλή! Διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις του Νικόλαου στην σελίδα του,μπόρεσα να μάθω για το blog σου!!! Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που ασχολούμαι και ενημερώνομαι για τα όσα πρόκειται να συμβούν, μόλις μίας εβδομάδας... Είναι αισιόδοξα τα όσα γράφονται, αλλά δεν σου κρύβω πως βρίσκομαι σε "εσωτερική διαμάχη" με τον εαυτό μου και τις πεποιθήσεις μου... Τι εννοώ: Πιστεύω και πάντα πίστευα πως οι Έλληνες έχουν και είχαν διαφορετική θέση στον πλανήτη μας από όλα τα άλλα έθνη... Οι πρόγονοί μας έδωσαν πολλά στην ανθρωπότητα και ίσως πνευματικά ίσως βρισκόντουσαν σε υψηλότερο διανοητικό επίπεδο από τους σημερινούς Έλληνες, μια ιδιότητα που προφανώς δεν έχει χαθεί αλλά "θαφτεί"... Και αυτό που οι "άλλοι" φοβούνται, είναι η πιθανότητα της ανάκτισής της!!! Απ την άλλη μεριά εί.αι Χριστιανή Ορθόδοξη και η πίστη μου με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου!!! Δεν έχω καμιά αμφιβολία για τα όσα γράφετε -εσύ και ο Νικόλαος- και για την ύπαρξη όλων αυτών των οντοτήτων. Διάβασα πολλές φορές για αναφορές στην Παναγία ως Πανγαία, και σκέφτηκα ότι ίσως ναι μεν υφίσταται και Εκείνη και ο Υιός της, αλλά όχι έτσι όπως θέλει η εκκλησία και ο κλήρος να μας τους παρουσιάζουν για ευνόητους δικούς τους λόγους.. Προσπαθώ να βρω μια μέση εξήγηση... ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και σε σένα.
      Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να τοποθετηθώ επάνω στο σχόλιό σου, αρχίζοντας με την εσωτερική σου διαμάχη.
      Κατ' αρχήν, για μία εβδομάδα ενασχόλησης είσαι πάρα πολύ καλά και σ' αυτό παίζει ρόλο η πεποίθησή σου για τους προγόνους μας που είναι, εν πολλοίς, σωστή...

      Όπως λες κι εσύ: "από την άλλη μεριά" και έχεις δίκαιο, είναι ΆΛΛΗ μεριά αυτή, υπάρχουν μέσα σου τα βιώματα και οι κατευθύνσεις που παίρνεις από τότε που γεννήθηκες τα οποία, συνειδητά ή όχι, σου επηρεάζουν την κρίση πάνω σ' αυτά τα θέματα, λόγω αντικρουόμενων πληροφοριών.
      Θεωρώ ότι, με τον καιρό και την επιμονή σου για ενημέρωση, θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αν μπορέσεις να κρίνεις αντικειμενικά και με βάση την διαίσθηση και την λογική σου.

      Επίσης η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει "μέση εξήγηση" μεταξύ δύο αντικρουόμενων αναζητήσεων και το θεωρώ παγίδα και στασιμότητα...

      Έχεις ξεκάθαρη άποψη για τους προγόνους μας, βρίσκεις ενδιαφέροντα αυτά που μαθαίνεις, θεωρείς ότι οι άλλοι φοβούνται την αφύπνισή μας...

      Και μόνο αυτά δείχνουν ότι είσαι στον δρόμο που πρέπει.... Συνέχισε....

      Διαγραφή
  8. Να σαι καλά Ιφικλή!!! Πραγματικά ανυπομονούσα για την απάντησή σου!!!Πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου και τις αμφιβιβολίες μου που με κρατάνε πίσω... Θεωρώ τυχερό όποιον σε γνωρίζει προσωπικά κι έχει την δυνατότητα να συζητήσει πολλά θέματα σε προσωπικό επίπεδο!!! Καλό απόγευμα!!😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Ιφικλή ,με θεωρώ πολύ τυχερή που μέσω του Νικόλαου Αναξίμανδρου , βρέθηκα να συνομιλώ μαζί σου και είμαι σίγουρη ότι στην πορεία θα μου λυθούν πολλές απορίες και μέσα από τα σχόλια των υπολοίπων, σ' ευχαριστώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να είσαι καλά Αδελφή μου...

    Σωστά, οι αναρτήσεις και τα σχόλια είναι εξ' ίσου σημαντικά στην ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι να προσφέρω γνώση διότι αυτό δείχνει ότι επιτελώ το καθήκον μου…

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα Ιφικλη!! Έχω κάποιες απορίες.. 1. Είπαμε ότι τα πεδία ενσάρκωσεως ήταν κάτω από τη κυριαρχία κάποιων που προδοσαν το ανθρώπινο είδος, ποιοι είναι οι κυριαρχιαρχοι αυτοί; Νόμιζα ήταν ένας, ο Κρόνος, κατάλαβα λάθος; 2. Απευθύνθηκαν σε αντιπαλα, προς το ανθρώπινο είδος, συμπαντικα είδη, τα ερπετικα, τα οποία κ αναβάθμισα. Αυτά τα ερπετικα είδη ποιος τα δημιούργησε, από που προηλθαν, πως βρέθηκαν; Αγγελική - Νικομαχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγγελικη - Νικοφανεια, να διορθωσω, 😏😏😏😏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου Νικοφάνεια

    Σωστά κατάλαβες…

    Όταν αναφέρομαι στον πληθυντικό εννοώ τις δυνάμεις του Κρόνου (προδότες του ανθρώπινου είδους και ερπετά).

    Το κάθε είδος έχει την δική του προέλευση, την δική του γραμμή εξέλιξης, τους δικούς του σκοπούς και στόχους, την δική του μοριακή σύνθεση και τον δικό του δημιουργό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπερ το δεον, γιατι υπερ του δεοντος ειναι γενικη της υπερασπισης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρινα το ονομα μου, αφου τα ερπετικα ειδη ζου αναμεσα μας, αυτο σημαινει οτι συναναστρεφομαστε με αυτους, οπως εμεις δεν γνωριζουμε αν αυτοι ειναι ερπετα ετσι ειναι και για αυτους, μπορει να ειμαι ερπετο και να μην το γνωριζω η με καποιο τροπο να με μεταλλαξουν, επισης ανθρωπος και ερπετο μπορει να ειναι ζευγαρι και να υπαρχει απογονος και αν ναι ο απογονος τι θα ειναι?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαρίνα.

      Ναι, ζούμε όλοι μαζί και, προς το παρόν, αγνοούμε το είδος αυτών που βλέπουμε ή συναναστρεφόμαστε…

      Οι περισσότεροι και απ’ αυτούς αγνοούν το είδος τους.

      Προσπάθησαν να μεταλλάξουν τις ανθρώπινες ακτύνες με διάφορους τρόπους, στο παρελθόν, αλλά είναι αδύνατον.

      Τα είδη δεν αναπαράγονται άρα δεν υπάρχουν απόγονοι, από ένα τέτοιο ζευγάρι που μπορεί να υπάρξει…

      Διαγραφή
  16. Όταν λέτε οι περισσότεροι από αυτούς αγνοουν το είδος τους, δηλαδη μπορεί να είμαι ερπετό και να μην το γνωρίζω αν και φαντάζομαι αφού είπατε δεν υπάρχουν απόγονοι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία μιας και έχω παιδιά και επίσης σε κάποια ανάρτηση δε θυμάμαι σε ποια ακριβώς, λέτε πως ο μόνος τρόπος να εισέλθουν τα ερπετό είδη αν το λέω σωστά είναι μέσω της γέννησης, αυτό σημαίνει πως δύο ερπετοειδη μπορούν να αναπαραχθουν, οπότε εδώ πάμε στο ότι μπορεί να είμαι και να μην το γνωρίζω. Μαζί με το μπερδεμένο μου μυαλό μπέρδεψα και εσάς.
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή