Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ακτύες


Για διευκόλυνση της σωστής επικοινωνίας και της κατανόησης όσων γράφονται εδώ, διευκρινίζω ότι ο όρος «ακτύα» αφορά στις ενσαρκώσεις που βρίσκονται στους πλανήτες υποδοχής και φιλοξενίας τους, οι οποίοι υπάρχουν για τον σκοπό αυτόν  και καλούνται «πεδία ενσάρκωσης». 

Σε επόμενη ανάρτηση θα δούμε την διαδικασία έλευσης των ακτύων στα διάφορα πεδία ενσάρκωσης.

Υπάρχουν ακτύες στον πλανήτη, οι οποίες, προγραμματισμένα, έχουν  κάποιες δυνατότητες προς εξυπηρέτηση ή διάδοση όσων πρέπει να μαθευτούν από τους υπόλοιπους ενσαρκωμένους ανθρώπους (ακτύες).
Αυτοί είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον της επικοινωνίας και της διάδοσης κάποιων πληροφοριών, όσων πρέπει την κάθε χρονική περίοδο. Ο  στόχος είναι να γίνει, κάθε στιγμή, η γνωστοποίηση, με μια ροή η οποία θα είναι αντιλήψιμη, κατανοητή και διαχειρίσιμη από τους αποδέκτες. 

Δηλαδή, να δίνονται όσες πληροφορίες πρέπει, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, σε αυτούς που πρέπει με τρόπο κατανοητό και εύπεπτο.

Η αναβάθμιση των ακτύων διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι αφορούν, γενικά και ειδικά, στην ροή, στην ποιότητα και στην ποσότητα της πληροφόρησης, αναλόγως με τον αποδέκτη και το επίπεδο συνειδητότητας που βρίσκεται.  
Δεν αντιλαμβάνονται όλοι όλα.
 Όμως, κάθε φορά που μαθαίνει κάποιος κάτι, αυτομάτως, κρατάει αυτό που μπορεί και πρέπει την συγκεκριμένη στιγμή. Προφανώς, μέσω της εξέλιξής του, η οποία στον καθένα, είναι διαφορετική σε ρυθμούς και σε ένταση καθίσταται, κάθε φορά, ικανός για περαιτέρω πληροφόρηση και γνώση, αφού έχει αφομοιώσει τα προηγούμενα.  

Σαφώς αυτό απαιτεί συνεργασία και ομαδικότητα μεταξύ των ακτύων, ανταλλαγή απόψεων και θέσεων, έκφραση διευκρινιστικών ερωτήσεων και, όσο το δυνατόν, κατάλληλες και εύστοχες απαντήσεις. 
Με την δημιουργία σχετικών ομάδων, αυτό μπορεί να αποδώσει σωστά και γρήγορα.
Η κάθε ανθρώπινη ακτύα έχει σκοπό και ρόλο και δεν βρίσκεται τυχαία στο πεδίο. 
Δεν είμαστε ούτε κοσμικά ατυχήματα, ούτε εξέλιξη πιθήκων, ούτε χημικές ενώσεις αμινοξέων που, μέσω κάποιων αντιδράσεων, έγιναν οι άνθρωποι που βλέπουμε σήμερα στον πλανήτη.

Είμαστε δημιουργήματα-πλάσματα ανώτερων ολοκληρωμένων οντοτήτων και η έλευσή μας εδώ έχει  σκοπό και ρόλο.

27 σχόλια:

  1. Υποθετω οτι ο σκοπος και ο ρολος ημων των ακτινων δεν ειναι αυτος που μεχρι τωρα η ανθρωποτητα εχει βιωσει μεχρι σημερα.Υποθετω επισης οτι επειδη σιγουρα δεν ειμαστε κοσμικα ατυχηματα αλλα θεικα κοσμικα κοσμιουργηματα, για καποιο λογο αυτος ο ρολος και ο σκοπος εχει καθυστερησει.Τι μελλει γεννεσθαι λοιπον ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά υποθέτεις. Επειδή οι προβληματισμοί σου θα απαντηθούν στην ροή της ενημέρωσης του ιστολογίου, θα σου πω, επιγραμματικά, ότι αυτό το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, προετοιμάζεται επί 13.000 γήινα χρόνια, περίπου. Η απόφαση να επανέλθει ο πλανήτης, ενεργειακά, στον σκοπό για τον οποίο υπάρχει, έχει παρθεί από τότε απ τις οντότητες που έχουν την ευθύνη του. Σαφώς και δεν έχουμε παίξει τον ρόλο μας, σαν ακτύνες, ούτε έχουμε επιτελέσει τον σκοπό μας κι αυτό διότι την κυριαρχία, μέχρι τώρα, την είχαν άλλοι, άλλο είδος. Αυτό, που ήλθε η ώρα να αφήσει την θέση του στις δυνάμεις που, νομοτελειακά, πρεσβεύουν την αγάπη, την ελευθερία και την απόλυτη προσήλωση στην δημιουργία. Τους προδότες του είδους μας και τα ερπετοειδή. Έχει, λοιπόν, εκπονηθεί σχέδιο, για όλο αυτό, στο τελικό στάδιο του οποίου βρισκόμαστε αυτήν την εποχή. Η ανθρωπότητα θα αρχίσει να δημιουργεί υπέρ του συνόλου, ανακτώντας τον φυσικό της ρόλο...

      Διαγραφή
  2. Στο σχολιο μου αντι για την λεξη κοσμιουργηματα αντικαταστηστε με την λεξη δημιουργηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθεσω οτι σ αυτο το blok οι πληροφοριες που θα μας δινονται θα ειναι κι αυτες οι οποιες θα μας απαντηθουν πολλα ερωτηματα , πολλες απορειες και ποσο μαλλον σε ακτυνες που για πρωτη φορα θα εχουν τη τυχη να γνωρισουν μια διαφορετικη πληροφορηση-αληθεια που μεχρι χτες φανταζε ψεματα. Ερρωσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως, Φιλομίλα, έτσι είναι. Οι αναρτήσεις έχουν σκοπό να εγείρουν προσωπικά ερωτήματα έτσι ώστε οι απαντήσεις να είναι εύστοχες, για τον καθένα προσωπικά. Βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα εκφραστούν... Στα πλαίσια που μπορώ να ανοιχτώ, θα προσπαθήσω να είμαι κατατοπιστικός... και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως τίποτε άλλωστε. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει στο εξής. Έρρωσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη όταν λέτε για ερπετοειδη τι εννοείτε? Και αυτά τα πλάσματα έχουν ανθρώπινη μορφή? Συγνώμη αν οι απορίες μου ακούγονται κούτες αλλά είναι η πρώτη φορά που διαβάζω αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει κουτή ερώτηση.Κουτές απαντήσεις υπάρχουν. Ναι έχουν ανθρώπινη μορφή που πολύ δύσκολα ξεχωρίζουν. Αν παρακολουθήσεις το ιστολόγιο θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα και απορίες. Σιγά σιγά θα φθάσουμε κι εκεί... Χρειάζεται υπομονή και αναζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιο λόγο χρειάζεται τόσος πολύς χρόνος είπατε ότι εδώ και 13000 χρόνια έχει αποφασιστεί η αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαριλένα, γνωρίζεις φαντάζομαι ότι ο χρόνος είναι κάτι πολύ σχετικό και μετράται διαφορετικά ανάλογα με τις κρατούσες συνθήκες κάθε της κάθε κατάστασης.
    Ας πούμε ότι υπήρχε μια κατάσταση που έπρεπε να τελειώσει για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να ξεκινήσει κάποια άλλη... Κι αυτό που βιώνουμε τώρα έπρεπε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, που είναι τώρα,άσχετα από πότε εκκρεμεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που σήμερα γνώρισα και διάβασα όλες αυτές τις πληροφορίες.. θέλω να ρωτήσω.. αν η γη-γαια είναι σφαιρική ή επίπεδη.. όπως διαδίδεται.. και το άλλο για την διαδικασία ενσάρκωσης της ψυχής μας και αποχώρησης από τον πλανήτη έχουμε πληροφορηθεί κάτι με πέρασμα τούνελ.. αυτό κατά πόσο ευσταθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ματούλα, η Γαία είναι ουράνιο σώμα και τα ουράνια σώματα έχουν το τέλειο σχήμα. Το σφαιρικό. Εκτός από μετεωρίτες και κάποια βράχια που περιπλανώνται

    Το δεύτερο που με ρωτάς, είναι από μόνο του μεγάλο θέμα, κι αυτό, και θα ασχοληθούμε διεξοδικά, αργότερα.
    Θα σου πω μόνο ότι η σήραγγα, για την οποία μιλάει ο κόσμος, δεν αφορά σε όλους διότι υπάρχει ξαφνική αίσθηση αλλαγής κατάστασης περιβάλλοντος. Στην ουσία "ξαλαφρώνει", νοιώθει απεριόριστη γαλήνη και γνωρίζει ότι αφήνει πίσω του όλα αυτά που τον βασάνιζαν.

    Αυτά....

    Αυτό το εικονοποιεί ή το περιγράφει ο καθένας, όπως το αντιλαμβάνεται....

    Περισσότερα στην συνέχεια...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιφικλη.. μας μάθανε.. η λέξη ακτίνα γράφετε με γιώτα.. εσύ αναφέρεσαι ακτυνα με ύψιλον.. για πιο λόγο.. η προφορά ή η έννοια διαφέρει..??

      Διαγραφή
  11. Εξαιρετική ανάλυση και ενημέρωση για κάποιον που ίσως πρώτη φορά διαβάζει κάτι τέτοιο. Σίγουρα ο άνθρωπος ήρθε στην γη για κάποιο δημιουργικό σκοπό, και όχι απλά να είναι υπόδουλος του σκότος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύλογη η απορία σου Ματούλα.
    Όπως το είπες... Μας μάθανε...

    Η λέξη ""ακτίς"" διαφέρει από την λέξη "ακτύς" και στην προφορά και στην έννοια.

    Την προφορά την ξεχνάμε διότι, πλέον, όλα τα "ι" τα προφέρουμε "ι" κι αναρωτιόμαστε γιατί να υπάρχουν τόσα πολλά.

    Νοηματικά η ακτύς, χωρίς να μπούμε και χαθούμε στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία, δείχνει την σύνδεση των ανώτερων εαυτών με τις ενσαρκώσεις τους, την τέλεια σχέση που υπάρχει μεταξύ τους καθώς και τον στόχο και των δύο.

    Εμείς να εξελίξουμε την ψυχή που φέρουμε και οι οντότητες να καλύψουν αυτά που πρέπει για να ανέλθουν υπαρξιακό επίπεδο.

    Η γλώσσα μας έχει υποστεί τεράστια στρέβλωση η οποία μαζί με την τεχνητή έλλειψη γνώσης δημιουργεί συγχύσεις τέτοιου είδους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το υψηλον.. ως σχέδιο και μοιάζει με κούπα.. συγκέντρωσης πχ κάτι σαν κούπα.. λέω κι εγώ.. δίνει την αίσθηση του γεμάτου.. της πληρότητας.. που αέναα.. γεμίζει.. και ποτέ δεν αδειάζει.. η λεγόμενη τροφοδοσία του Ελλην Λόγου.. Εε?

      Διαγραφή
  13. ... Σωστή θεώρηση, απλά πρέπει ο καθένας να προσέχει με τι γεμίζει την κούπα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Ιφικλη.. ξεκινήσατε από την αρχή του μηνός.. 1 Απριλίου.. και έχω παρατήρησα ότι έχουν αφαιρεθεί αναρτήσεις του μπλογκ σας.. για πιο λόγο έγινε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Ματούλα.

    Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

    Μόνο όταν την σβήνει αυτός που την στέλνει και αυτό φαίνεται στα σχόλια, τότε την σβήνω κι εγώ για να μην γεμίζει τον χώρο.
    Να μην γράφει δηλ. ότι η ανάρτηση σβήστηκε απ' τον συγγραφέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αφορμή το σχόλιο της Ματουλας, διαπίστωσα σήμερα ότι υπάρχει και άλλη καρτέλα με παλαιότερες δημοσιεύσεις.
    Ματουλα έχει βελάκι κάτω κάτω, ψάξε το λίγο. Εγώ θα έχω να διαβάζω τώρα!! Υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστά Δήμητρα. Δεν γίνεται να υπάρχουν όλες οι αναρτήσεις σε μια σελίδα.

    Κάπου στο κάτω μέρος έχει δυνατότητα πρόσβασης σε παλαιότερες αναρτήσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Από εκεί μπορεί κάποιος να περιπλανηθεί σε όλο το εύρος των αναρτήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιο είναι το event που περιμένουμε και ποτε θα γίνει; επίσης σε τι διαφέρουν οι Έλληνες από τους υπόλοιπους ανθρώπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιο είναι το event που περιμένουμε και ποτε θα γίνει; επίσης σε τι διαφέρουν οι Έλληνες από τους υπόλοιπους ανθρώπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιο είναι το event που περιμένουμε και ποτε θα γίνει; επίσης σε τι διαφέρουν οι Έλληνες από τους υπόλοιπους ανθρώπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Μάρα. Το γεγονός που περιμένουμε, γενικά, είναι η επαναφορά του πλανήτη μας στην συμπαντική κανονικότητα. Αυτό προϋποθέτει καθοριστικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανατροπής της παρούσας κοινωνικής και όχι μόνο, δόμησης του καθεστώτος. Οι Έλληνες ανήκουν στο ανθρώπινο, φωτεινο είδος και δεν είναι ούτε άλλη φυλή ούτε οι μοναδικοί εκπρόσωποί του. Είναι γόνοι μιας κάστας συμπαντικών, ειδικών πολεμιστών οι οποίοι κατενικησαν τις Κρόνιες δυνάμεις πριν από δεκατρεις-δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ιφικλη ευγνώμων για την γνώση που μας προσφέρεις σε τάξη...θα ήθελα να μάθω το όνομα της ακτίνας μου...μέσω διαλογισμού λες να τα καταφέρω ή με αναδρομή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή