Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Κύρια είδη ερπετών.


Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά σε σχέση με τα υπάρχοντα είδη, που μας ενδιαφέρουν λόγω της εμπλοκής τους στις επιδιώξεις μας, σε επίπεδο πέμπτης υπαρξιακής διάστασης.

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι το ανώτατο είδος είναι το ανθρώπινο, δηλαδή οι οντότητές μας και, κατά συνέπεια, εμείς σαν ακτύνες τους, σε επίπεδο ενσαρκώσεων. 
Εννοώ ότι η ποιότητα των οντοτήτων, πνευματικά και τεχνολογικά, στο πρώτο υπαρξιακό επίπεδο ολοκληρωμένων οντοτήτων,  την 5η διάσταση, έχει ως συνέπεια να δημιουργούν και ποιοτικότερες, ακτύνες, όταν ενσαρκώνουν αυτές, στα πεδία ενσαρκώσεως.

Στα χρονικά βάθη του παρελθόντος της Δημιουργίας, χάνεται η έχθρα μεταξύ κάποιων ειδών. 

Αυτή η έχθρα έχει να κάνει, κυρίως, με την διεκδίκηση υλικών, ενεργειών και στοιχείων τα οποία έχουν ζωτική σημασία για την τεχνολογική και βιοτική εξέλιξη του κάθε είδους. Δηλαδή, χρειάζονται, για τους δικούς τους λόγους κάποια χημικά στοιχεία ή κάποια αέρια ή κάποιους πλανήτες για τον ορυκτό πλούτο τους κλπ. με αποτέλεσμα να διεκδικούν, το ζητούμενο, εναντίον όποιου το χρειάζεται επίσης.
Αυτό έχει γίνει αφορμή για διαρκή πόλεμο μεταξύ των ειδών που αναφέρω και έχει να κάνει με την ροή της Δημιουργίας του κάθε είδους η οποία δεν συμπίπτει με αυτήν των άλλων ειδών.
Τα κύρια είδη που μας αφορούν άμεσα και είμαστε σε πόλεμο, επιγραμματικά, είναι τρία:

Οι δρακονειανοί:

Οντότητες οι οποίες προέρχονται από τον αστερισμό του δράκοντα και όχι μόνο. Υπάρχουν διάφορες φυλές αυτών, οι οποίες έχουν κάποιες εμφανισιακές διαφορές μεταξύ τους. Οι περισσότερες αποτελούνται από οντότητες που έχουν την δυνατότητα να περπατούν όρθιες καθώς και να σέρνονται στο έδαφος. Το κυρίως σώμα τους, όταν στέκονται όρθιοι, είναι από 3.20 έως 3.60 μέτρα με ουρά αναλόγου μήκους. Το εξωτερικό τους χρώμα ποικίλει από σκούρο πράσινο έως καφέ με πράσινες ακανόνιστες περιοχές, αναλόγως με τους τόπους καταγωγής τους και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Κύριο δομικό συστατικό τους είναι ένα στοιχείο που η πιο κοντινή του, γήινη, περιγραφή θα ήταν το τιτάνιο και αυτός είναι ο λόγος που το «δέρμα» τους, πλην της κοιλιάς, είναι πάρα πολύ σκληρό. 
Στην ράχη όλες οι φυλές έχουν μια οστέινη, τεθλασμένη, προεξοχή, σκούρου χρώματος, από την περιοχή της αρχής της ράχης έως και την ουρά.
Είναι, μυϊκά, πολύ δυνατές οντότητες και πνευματικά ανώτερες από τα υπόλοιπα είδη ερπετών. Η μορφές τους είναι κάτι σαν παραλλαγές του ιγκουάνα, μερικές φορές με μακρύ ρύγχος. Δεν αναπνέουν οξυγόνο.

Οι σαυροειδείς:

Οντότητες που προέρχονται κυρίως, από τον αστερισμό της σαύρας. Και αυτές ανήκουν σε διάφορες φυλές οι οποίες απαρτίζουν το είδος τους.
Είναι δεύτερο, τη τάξη, είδος, μετά τους δράκους και δυναμικά και πνευματικά. Το βασικό συστατικό των σωμάτων τους είναι κάτι σαν το πυρίτιο και τα χρώματά τους κυμαίνονται, ανά φυλή, από ανοιχτό πράσινο έως ανοιχτό καφέ με έντονες κόκκινες κηλίδες, χωρίς οστεώσεις αλλά με αρκετά σκληρό δέρμα. Η διαμόρφωσή τους εξαρτάται και σ αυτές τις οντότητες, από τον τόπο καταγωγής τους.  Κινούνται και στα τέσσερα αλλά και όρθιες, ανάλογα με την διάθεση που έχουν κάθε περίοδο.
Το ύψος τους είναι από 2.70 έως 3.20μ. με ίση ουρά η οποία είναι και το κύριο όπλο τους.

Οι οφίτες:

Όπως προδίδει ο χαρακτηρισμός τους, προέρχονται από τον αστερισμό του όφεως αλλά και από αλλού. Πνευματικά και μυϊκά είναι οι πλέον αδύναμες οντότητες από τις δύο παραπάνω κατηγορίες.
Ομοιάζουν με τις σαύρες στα χρώματα τα οποία, κυρίως, είναι ανάγλυφες φολίδες σκουρόχρωμες σε ανοικτότερο δέρμα γκριζοπράσινου χρώματος με σποραδικές σκούρες καφέ και βυσσινί ραβδώσεις.
Το ύψος τους κυμαίνεται από 3 έως 3.50 μέτρα, σε όρθια στάση. Προτιμούν να κινούνται με τα τέσσερα, αλλά στη μάχη ορθώνονται. Ζουν με την ίδια ευκολία και άνεση σε οποιεσδήποτε συνθήκες μόλυνσης της οποιασδήποτε ατμόσφαιρας, λόγω της δυνατότητας προσαρμογής τους.
Λόγω του ότι είναι λιγότερο έξυπνοι και δυνατοί από τα άλλα δύο είδη ερπετών και γι’ αυτόν τον λόγο είναι περισσότερο εκτελεστές εντολών και λιγότερο σχεδιαστές στρατηγικών ή πολεμικών επιχειρήσεων.
Είναι πολυπληθέστεροι όλων και, κατ’ αναλογίαν, αυτό συμβαίνει και στον πλανήτη μας. Επίσης είναι οι λιγότερο επικίνδυνοι και δειλιάζουν πιο εύκολα σε μάχες.

Αυτά είναι τα κύρια εχθρικά, προς εμάς, είδη τα οποία οι κρόνιοι ανέπτυξαν πνευματικά και τεχνολογικά, ως ένα σημείο, για να μπορούν να σταθούν, όσον το δυνατόν, καλλίτερα απέναντι στην καθολική ανωτερότητα του ανθρώπινου είδους.

Ενίοτε πολεμούν και μεταξύ τους επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές φυλές, οι οποίες αποτελούν το σύνολο του κάθε είδους.
Όλα τα είδη έχουν σαν όπλα τα νύχια, τα δόντια και την ουρά. Όλα τρώνε σάρκα και οι ακτύνες τους καταναλώνουν, σε όποιον πλανήτη ζουν και ανθρώπινη σάρκα.

Πολλές φορές κανιβαλίζονται, κυρίως οι σαύρες…

16 σχόλια:

  1. Αρα...ολοι αυτοί που ακούμε και διαβάζουμε πως τρώνε ανθρώπινο κρέας και παιδιά κλπ 😢... είναι ακτυνες ερπετών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γεωργία.

      Σωστά. Οι άνθρωποι δεν κάνουν τέτοια... Απλά για τον πολύ κόσμο, που δεν γνωρίζει, όλα τα κάνουν άνθρωποι διότι έτσι τους βλέπουν όλους...

      Διαγραφή
  2. Έχουν καμία σχέση με αυτά τα προαναφερθεντα όντα, οι κροκόδειλοι, οι σαύρες και τα φίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Κυριάκο.

    Όχι.

    Δεν έχουν σχέση τα ζώα του πεδίου με τα συμπαντικά είδη. Απλά ομοιάζουν λίγο ή περισσότερο στην όψη, μ’ αυτούς. Χρειάζονται όμως για την συντήρηση του πλανήτη.

    Πολύ επιγραμματικά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα! Διαβασα με πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και θα ήθελα να θέσω 3 ερωτήματα που προέκυψαν κατά την ανάγνωση.
    1ον) Τα ερπετοειδή αυτά βρίσκονται με ανθρώπινη μορφή εδώ στη Γη, και ποιος τους έδωσε αυτή την ιδιότητα;
    2ον) Πως ξέρουμε ότι υπάρχουν; Δηλαδή τι ιστορικές πηγές μπορούμε να διαβάσουμε; Παλαιότερα είχα διαβάσει για τον Κέκροπα ότι ήταν καλός και όχι εχθρός των Ελλήνων.
    3ον) Απ' ότι παρακολουθούσα στο παρελθόν, την ύπαρξη των ερπετοειδών υποστήριξε και η Ομάδα Ε... Ο αείμνηστος Φουράκης στη συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν πεθάνει είπε χαρακτηριστικά "Είμαστε απατεώνες". Τελικώς τι ισχύει στην πραγματικότητα από όλα αυτά; Υπάρχουν και απόψεις ότι με το τρόπο που παρουσιάζονται τα υπερφυσικά, απωθούν τους Ελληνες στο να ενωθούν μεταξύ τους.

    Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε για την έκταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Βασίλη.

    Πρώτον: Τα ερπετά τα οποία ενσαρκώνονται στα πεδία ενσάρκωσης, «φορούν» σαρκίο που συνάδει με το πεδίο. Εδώ, στο δικό μας, έχουν ανθρώπινο διότι διαμορφώθηκε για ακτύνες δικές μας. Δεν μπορεί να εμποδιστεί η ενσάρκωσή τους στα πεδία. Έχουν την δυνατότητα όπως και όλα τα ευφυή είδη να στέλνουν ακτύνες για τους δικούς τους σκοπούς. Υπάρχουν και πεδία ενσάρκωσης που δεν ενδιαφέρουν άλλα είδη και, κατά συνέπεια, εκεί βρίσκονται μόνο δικές τους ακτύνες. Αυτό εξαρτάται από ένα σωρό στοιχεία…

    Δεύτερον: Οι ιστορικές πηγές που αναφέρουν την ύπαρξη των ερπετών είναι πολλές, αλλά οι αποδείξεις έχουν αφαιρεθεί για να διατηρείται το μπέρδεμα των δικών μας ακτύνων και διότι «ου τα παντα τοις πάσι ρητά». Ο Κέκρωψ είναι συμβολική αναφορά της επίγειας κατάστασης που επικρατεί από τότε που ο Κρόνος πρόδωσε το είδος μας. Μισός άνθρωπος και μισός δράκος και φέρεται σαν γιός του Ουρανού και της Γαίας. Αυτών δηλαδή που προηγούνται του Κρόνου, ως υπεύθυνοι για την ευρύτερη περιοχή στην οποία βρίσκεται και το δικό μας ηλιακό σύστημα. Απλά, κωδικοποιεί την διάδοχη κατάσταση… Ό,τι λέει αυτό στον καθένα…

    Τρίτον: Η ομάδα Ε είναι πολύ πονεμένη ιστορία… Είναι ένα λάστιχο δημιουργίας πεποιθήσεων γι αυτούς που περιμένουν να βρουν αποδείξεις μέσα από επίσημα ιστορικά στοιχεία και απόψεις διάφορων συγγραφέων. Παρ’ όλα αυτά είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να δέχεται ό,τι του φαίνεται σωστό. Ο Φουράκης μιλούσε προφανώς για τον εαυτόν του και για κάποιους σαν αυτόν και αυτή η δήλωση, σαφώς, δεν καθιστά τον καθένα απατεώνα.

    Οι άνθρωποι και όχι μόνο οι Έλληνες ενώνονται ήδη αδελφέ, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε όλοι του ίδιου είδους και επομένως είναι αδύνατον να ενωθούν όλοι όσους βλέπουμε γύρω μας σαν ανθρώπους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινιστικές απαντήσεις σας.

      Διάβασα όλα τα άρθρα σας από την αρχή, δεν είχα ποτέ σκεφτεί είναι η αλήθεια αυτή τη διάσταση των πραγματων αν και διαβάζω πολλά χρόνια διάφορες θεωρίες καταγωγής και ύπαρξής μας. Η περιγραφή για την Ψυχή, μου θύμισε Πλάτωνα. Επίσης μου ηρθαν στο νου και πολλές γνωστές ταινίες του κινηματογράφου, όπου λίγο-πολύ χρησιμοποιούν κάποια από όλα αυτά τα στοιχεία που παραθέτετε.

      Ενδεχομένως οποιοσδήποτε θα ήθελε διακριτικά να σας ρωτήσει από που λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες κι αν η δική σας οντότητα έχει έρθει σε επαφή μαζί σας με κάποιο τρόπο.

      Θα μπορούσατε ίσως κάποια στιγμή, όποτε κι αν κρίνετε εσείς, να κάνετε μια αναφορά στην "Μυθολογία" και ειδικά στον Ορφέα με τα Ορφικά, τον Ομηρο με τα Ομηρικά Επη και άλλους αρχαίους Ελληνες, ώστε να κατανοήσουμε αν και πως συνδέονται με την Πέμπτη Διάσταση;

      Και αυτό που λένε ότι πιθανόν σε 100-200 χρόνια θα περάσουμε στην εποχή/αστερισμό των Ιχθύων, όπου προφανώς θα υπάρχει Αναγέννηση και Απελευθέρωση από τους "ανάποδους", ισχύει;

      Διαγραφή
    2. Βασίλη μου, θα προσπαθήσω να απαντήσω όπου μπορώ όσο γίνεται πιο διευκρινιστικά…
      Να είσαι σίγουρος ότι δεν παίρνω στοιχεία απ το Χολιγουντ .
      Αστειεύομαι βέβαια.
      Γνωρίζουμε ότι το Χολιγουντ έχει στοιχεία παντός τύπου και τα χρησιμοποιεί κατά βούλησιν. Μέχρι πρότινος, αποκλειστικά για διασπορά τρόμου σε σχέση με το μέλλον μας και, στο τέλος, πολλές φορές, νικούσαν οι «καλοί» αλλά με τρόπο που στην πραγματικότητα ήταν αδύνατος. Άρα μας έμενε ο τρόμος…

      Οι πληροφορίες που παραθέτω εδώ, είναι πρωτογενείς και αποτέλεσμα επικοινωνίας (το έχω αναφέρει και στο παρελθόν) με την πηγή η οποία είναι η Πέμπτη διάσταση.

      Το «ορφεύς» ήταν η μεταφορά των κοινωνικών κανόνων των οντοτήτων στο επίπεδο του πεδίου ενσάρκωσης ακτύνων. Ήταν η καθοδήγηση συμπεριφορών των ακτύνων, στα πρότυπα των πεμπτοδιάστατων οντοτήτων, προκειμένου να συμμετέχουν στην Δημιουργία απ το δικό τους μετερίζι. Το όνομα ήταν ο κωδικός αρμονικής συνύπαρξης των ακτύνων στα πεδία ενσάρκωσης.

      Στον αστερισμό των Ιχθύων θα μπούμε, ως ηλιακό σύστημα, σε 2.120 χρόνια περίπου. Όμως αυτό που περιγράφεις αφορά στον Υδροχόο στον οποίο μπήκαμε πριν μερικές δεκάδες χρόνια. Έχει να κάνει με τον ενιαυτό (το κοσμικό έτος) που η διάρκειά του είναι 25.920 γήινα έτη.

      Διαγραφή
  6. Οι δράκοι ή οι ακτίνες τους έχουν την δυνατότητα να πράξουν το ορθό το δίκαιο όπως εμείς το εκλαμβάνουμε σωστό; έχουν το συναίσθημα της αγάπης;
    Υπάρχουν κάποιοι από αυτούς που σέβονται τον άνθρωπο; Ή μήπως είναι το απόλυτο κακό ενάντια στην φυσιολογία του ανθρώπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ερπετά προσπαθούν για την δική τους εξέλιξη και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Επομένως, γι αυτούς, κάνουν το καλό, το σωστό και το δίκαιο που πρέπει να κάνουν.

    Όπως συμβαίνει πάντοτε, όταν τα συμφέρονται είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, το καλό του ενός είναι κακό για τον άλλο… Επομένως δεν μπορούμε να εκλάβουμε το δικό τους καλό, σαν καλό με βάση τα δικά μας (ανθρώπινα) κριτήρια και την δική μας αίσθηση γι αυτά.

    Έχουν το αίσθημα της αγάπης για το είδος τους, όχι στον βαθμό που το νοιώθουμε εμείς, αλλά πολύ εξαρτημένο από την ιδιοτέλεια των διάφορων φυλών.

    Υπάρχουν φυλές ερπετών οι οποίες είναι ουδέτερες στην διαμάχη τους με το ανθρώπινο είδος, αλλά είναι πολύ λίγες και πληθυσμιακά μικρές. Εκατέρωθεν αμελητέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχωρίσεις μια ακτίνα ερπετού που έχει ανθρώπινη μορφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΌΝΟΣ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΑΙΑΣ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΥΡΑΝΟΎ ΚΑΙ ΓΑΙΑΣ;;ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;;ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΊΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΌΝΟ; ;ΒΑΣΗ ΔΙΚΟΎ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ 30000ΕΩΣ 40000Π.
    Χ...ΠΑΡΑΠΕΡΑ;;ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟΛΙΘΏΜΑΤΑ ΜΑΜΟΎΘ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Χ..ΣΚΈΨΟΥ ΠΟΣΟ ΚΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΉΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΊΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 75ΕΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Ιφικλή.Δεν εχω καταλάβει πως ενσαρκωνονται τα ερπετα.Υπαρχουν ερπετικοι γονεις με ανθρωπινο σώμα και γινεται η αναπαραγωγη οπως εμεις?Και πως το απέκτησαν το ανθρωπινο σωμα?
    Εχουν την δυνατοτητα σαν ακτυνες εδω στη γη να αλλαζουν μορφη υπο προυποθεσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί αναπνέουν οι δρακονιανοί;;;
    Αν όχι οξυγόνο,πώς ζούσανε στον πλανήτη μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή