Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (συνέχεια)


Επανειλημμένα έχουν γίνει απόπειρες δραπέτευσης, κυρίως σημαντικών υψηλόβαθμων ερπετών, άλλες σοβαρές και άλλες λιγότερο σημαντικές, προκειμένου να σπάσουν τον κλοιό του αποκλεισμού τους, πλην όμως έπεσαν στους φύλακες του Αλέξανδρου και επέστρεψαν στο κλουβί τους, την Γαία!!

Ναι, γι’ αυτούς ο πλανήτης μας είναι κλουβί….

Σε μερικές απόπειρες είχαν πολλές αποθαρρυντικές απώλειες, κυρίως υλικές και το γεγονός ότι δεν μπορούν να ανεφοδιαστούν, πλέον, τις αραίωσε σημαντικά.

Στο μεταξύ το, υπό πλήρη εξέλιξη, σχέδιο το οποίο αφορά στο ηλιακό μας σύστημα και την επαναφορά του, μαζί με τον δικό μας πλανήτη, στην ενεργειακή αποκατάσταση, προχωρεί αταλάντευτα και από κάθε κατεύθυνση.

Ήδη, έχουν ενεργοποιηθεί κρύσταλλοι που φορτίζονται, ενεργειακά και μεταφέρουν αυτήν την ενέργεια σε σημεία που υπάρχει λόγος να φορτιστούν. 
Μπορώ να πω, μόνο, πάνω σ’ αυτό ότι αυτό γίνεται για να προετοιμαστεί η Γαία, ως ζωντανός οργανισμός, έτσι ώστε να δεχθεί αυτήν την τεράστια αλλαγή που επίκειται, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την ίδια αλλά και  για τις ανθρώπινες ακτύνες που φιλοξενεί…

Αυτοί οι κρύσταλλοι βρίσκονται σε πέντε σημεία στα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας και σε άλλα σημεία του πλανήτη. 
Είναι οι κεντρικοί κρύσταλλοι που διανέμουν την ενέργεια σε άλλους, δευτερεύοντες σε θέσεις που καλύπτεται ολόκληρος ο πλανήτης, ενεργειακά.
Αυτή η διαδικασία θα εντατικοποιείται με την πάροδο του χρόνου έτσι  ώστε να είναι στο ιδανικό επίπεδο, όταν πρέπει…

Στο ηλιακό μας σύστημα βρίσκονται εκατοντάδες εκατομμύρια υπερστρατιώτες σε αναμονή για την επέμβαση στη Γη. 
Αυτοί είναι και ολοκληρωμένες οντότητες της πέμπτης υπαρξιακής διάστασης, ως επικεφαλής και εξελιγμένες ακτύνες των οποίων τα πεδία ενσαρκώσεως έχουν περάσει το στάδιο που περνάει, τώρα, το δικό μας. 
Κατοικοεδρεύουν σε κατοικημένους δορυφόρους την πλανητών «Δίας» και «Κρόνος». 

Φυσικά, τα όπλα που έχουν στην διάθεσή τους, δεν μπορούμε ούτε να τα φανταστούμε, αλλά ο εχθρός τα γνωρίζει και αυτό διογκώνει την απελπισία του… 

Οι αποθήκες του «πλανήτη» Ουρανού είναι γεμάτες με ό,τι θα μας χρειαστεί για την τελική επέμβαση αποκατάστασης.

(Τα εισαγωγικά στην λέξη πλανήτης θα εξηγηθούν σε άλλη ανάρτηση).

26 σχόλια:

  1. Όταν λες οτι "δεν μπορουν να ανεφοδιαστουν"...τι ακριβώς εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε-η μου θα σε προτιμούσα επώνυμο-η για λόγους που έχω αναλύσει σε άλλο σχόλιο. Όμως στην ερώτησή σου δεν μπορεί να δοθεί, ακόμη, απάντηση. Με τον καιρό και την εξέλιξη του σχεδίου θα απαντηθούν όλα, με τρόπο που θα είμαστε έτοιμοι, όταν χρειαστεί και θα χρειαστεί....

      Διαγραφή
  3. Γεωργία, Σε κάποια ανάρτηση γράφω ότι το ηλιακό μας σύστημα φυλάσσεται από τις δυνάμεις του Αλέξανδρου, με σκοπό να μην μπαινοβγαίνει τίποτε ερπετικό. Άρα ούτε και ανεφοδιασμός μπορεί να γίνει, σε οτιδήποτε, από ενέργειες μέχρι υλικοτεχνική υποστήριξη, των ερπετών που βρίσκονται στον πλανήτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ; ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά. Μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο υποβολής σχολίου όπως και το όνομα που θα βγαίνει. Αυτό μπορεί να ειπωθεί. Ναι υπάρχει κάπου στον χώρο της Ακρόπολης ένας από τους κεντρικούς κρυστάλλους.

      Διαγραφή
  5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΩΣ unknown. ΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:stavropoulou24@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν να κάνουν όλα αυτά μεταξύ τους φαντάζομαι; http://enneaetifotos.blogspot.com/2017/11/blog-post_15.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά... Οι διαφορές είναι, τις πιο πολλές φορές, στις λεπτομέρειες, οι οποίες ακόμη δεν έχουν σημασία.

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ο καταλληλότερος να σε κατατοπίσει με λεπτομέρειες είναι αυτός ο φίλος, αδελφέ.

      https://www.facebook.com/giorgos.toptsis.9?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAhQrDMiCh8eD7VMf84RKNCClkrdfubasPFAcdAsL4OtYl2L1CPNV9XFLIbe0cn7DVP5Xhb_U1dMOOR&hc_ref=ARRTyDP6o-aSBzjx3cPui4bO-J3dmEmWcDcRVp_ZXT_5Uv4Pp1aT7pEdYq-5F6ZMdyo&fref=nf

      Ο Γιώργος. Πες του ότι σου είπα εγώ...

      Διαγραφή
  8. Μπορεις να πεις με ποιον τροπο ειναι δυνατον οι υπερστρατιωτες να διαβιουν στις συνθηκες που υπαρχουν στους δορυφορους του Διος και του Κρονου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην διαβιούν;
      Οι δορυφόροι και οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος δεν ανήκουν στην πέμπτη διάσταση (αν εννοείς αυτό). Οπότε δεν εμποδίζονται από επικρατούσες συνθήκες. Όμως ακόμη κι αν δεν ήταν έτσι, πάλι θα μπορούσαν να υπάρξουν εκεί διότι τους το επιτρέπει το 50% της ελεύθερης βούλησής τους.
      Αναφέρεται στην ανάρτηση ότι τα πεδία ενσαρκώσεως αυτών των ακτύνων έχουν περάσει αυτό που περνάμε εμείς τώρα. Επομένως, ως ένα σημείο βέβαια, μπορούν να συνεργάζονται με οντότητες, άρα και να συνυπάρχουν.









      9

      Διαγραφή
  9. Πλέον δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο. Για καλή μου τύχη ψαχνόμουνα παλιότερα για τέτοια περίπου θέματα , απλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά όλο κ περισσότερα . Το μονό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι . Ποια η γνώμη σας για τον Χριστό κ τον Θεό ? Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε μου Γιώργο, ίσως αυτό είναι ένα θέμα από μόνο του, αλλά επειδή, έμμεσα, είναι στις παρυφές της παρούσας θεματολογίας, θα σου απαντήσω επιγραμματικά.
    Ο χριστός των ευαγγελίων δεν υπήρξε σαν φυσικό πρόσωπο. Υπήρξε σαν χαρακτήρας της χριστιανικής καινής διαθήκης και δεν χρειάζεται υπερβατική γνώση γι αυτό διότι, απ την στιγμή που δεν αναφέρεται κάπου από τον μοναδικό λεπτομερέστατο ιστορικό της εποχής, Φλάβιο Ιώσηπο, δεν βεβαιώνεται ως ύπαρξη. Υπάρχει ένα ξεκάρφωτο χωρίο στο ένα έργο του, που αναφέρεται στον μεσσία το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι προσθήκη του Ευσέβιου Καισαρείας, 300 χρόνια μετά και βεβαίως ο Ιώσηπος ήταν αδύνατον να χαρακτηρίσει κάποιον μεσσία, αφού ήταν Φαρισαίος.
    Όσο για τον θεό, είναι χαρακτηρισμός του Δημιουργού σε κάθε θρησκεία, αλλά η κάθε μια απ' αυτές εννοεί αυτόν που επιβάλλει το δόγμα της. Όπως τα τρία Ιουδαιογενή δόγματα που εννοούν τον Γιαχβέ (Ιεχωβά). Ο δημιουργός νους δεν έχει όνομα και βεβαίως δεν δημιούργησε, παρά μόνο το ανθρώπινο είδος. Το κάθε συμπαντικό είδος έχει την δική γραμμή εξέλιξης όπως και τον δικό του δημιουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'στε καλά για τον χρόνο σας. Αν και θα συνεχίσω να ακολουθώ πάντα τα λόγια του Χριστού είτε υπήρξε είτε όχι , γιατί πιστεύω είναι το καλύτερο για την ανθρωπότητα αυτά τα λόγια . Μονό καλο προσφέρουν και τίποτα κακό . Αγάπη και ανθρωπιά! Να 'στε καλά κ πάλι , ότι καλύτερο στην ζωή σας !

      Διαγραφή
    2. Σημασία έχει το είδος συναισθημάτων που παράγει κάποιος, άσχετα από το μέσον που τα προκαλεί. Αυτή είναι η ουσία, οπότε, αφού η πηγή που καθορίζει την στάση σου στο σύνολο είναι αυτή, τότε είσαι από αυτούς που την χρησιμοποιούν θετικά. Ότι καλλίτερο και σε σένα, φίλε μου.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα κύριε Ιφικλη
      Ονομάζομαι Σκαμαγκα Εμμανουελα
      Και η ερώτηση μου είναι :εκτός από τους ενεργειακούς κρυστάλλους που υπάρχουν σε διαφορά σημεία στη γη
      Υπάρχει κάποιος κρύσταλλος που μπορείς να εχεις πάνω σου που να σου παρέχει ενέργεια;

      Διαγραφή
  11. καλησπερα κ. Ιφιλκη. θα ηθελα να ρωτήσω κατι. οταν λετε υπερστρατιωτες. τι ακριβως εννοείται; άνθρωποι πολυ καλα εκπαίδευμενοι; η κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Όλγα. Είναι ανθρώπινες ακτύνες, όπως εμείς, αλλά έχουν δυνατότητες - ικανότητες, θα λέγαμε, υπεράνθρωπες, λόγω του ότι οι πλανήτες τους έχουν περάσει αυτό που έχει ξεκινήσει στον δικό μας.
      Θα φτάσουμε στο σημείο που θα πούμε περισσότερα γι' αυτό.
      Πιο πάνω, απαντώ στον Κτησικλή σχετικά με τον λόγο που είναι σ' αυτήν την κατάσταση, αυτές οι ακτύνες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν σε μελλοντική ανάρτηση...

      Διαγραφή
  12. Αληθεύει ότι ο Αλέξανδρος έκανε την εκστρατεία για να πάει να κλείσει και να σφραγίσειτις Πόρτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξανδρος έκανε πολλά... Απέκλεισε καταστροφικά για την ατμόσφαιρα σχέδια των ανάποδων, κατέστρεφε και σφράγισε κέντρα που είχαν δυνατότητες δημιουργίας απόλυτης χειραγώγησης και μαζικής παράκρουσης των ανθρώπινων ακτύνων, δημιούργησε υπόγειες βάσεις υποδοχής σκαφών και οπλικών συστημάτων και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, ενεργειακά και τεχνικά, έθεσε τις βάσεις της εφαρμογής και της ομαλής πορείας του σχεδίου του οποίου, στις ημέρες μας, εκτελείται το τελευταίο στάδιο. Αυτό το πέτυχε με διάφορους τρόπους μέσα στους οποίους είναι και η εναπόθεση σε συγκεκριμένα σημεία. ενεργειακής, και υλικοτεχνικής υποδομής προς χρήσιν στα τελικά στάδια του εκπονημένου σχεδίου. Δηλαδή, στις μέρες μας. Αυτό θεωρήθηκε σφράγισμα πυλών, διότι δεν έχει ακόμη, κανείς πρόσβαση σ' αυτήν την τεχνολογία.

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα!! Διαβάζω για άλλη μια φορά από την αρχή τις αναρτήσεις και επίσης με χαρά είδα και νέα σχόλια.
    Σε αυτό το σημείο μου γεννήθηκε η επιθυμία να εκφράσω μια σκέψη μου.
    Μέχρι τώρα με όσα γενικά έχω διαβάσει, είχα/έχω την πεποίθηση ότι ο Δημιουργός είναι ένας. Ίσως Αυτός ο ένας δημιούργησε τον Δημιουργό του ανθρώπινου είδους και όλους τους άλλους θεούς, των άλλων γραμμών εξελιξης. Αυτό για εμένα βγάζει ένα νόημα, ότι υπάρχει ένας και μοναδικός κύριος σκοπός της ύπαρξης μας και όλων όσων υπάρχουν. Μου δίνει την απόδειξη ενός Θεού που δεν είναι θύμα, την επιθυμία του, να το πω, απλά να βιώσει αυτό που είναι, πρακτικά, αφού μόνο γνώριζε τι ήταν κ τέλος, ότι όλα είναι μέρος του σχεδίου Του και τίποτα δεν μπορεί να το κάνει να πάει στραβά!
    Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη του κακού (ερπετών, διαβόλων μπλα μπλα μπλα), αλλά δεν μπορώ να συλλάβω ότι ο ΕΝΑΣ Θεος/Δημιουργός μας δεν αποσκοπεί κάτι θεϊκό απ όλο αυτο.
    Με σεβασμό προς όλους στην συνύπαρξη μας εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γειά σου Δήμητρα.

    Χωρίς να θέλω να σε προσγειώσω, θα σου πω μόνο ότι η αναζήτηση έχει στάδια, βήματα ή όπως αλλιώς θέλεις να χαρακτηρίσεις την ροή κατανόησης νέων πραγμάτων.

    Νομίζω ότι είναι άσκοπο και δεν οδηγεί πουθενά, την στιγμή που αγνοούμε βασικά πράγματα για εμάς τους ίδιους να προσπαθούμε να εξηγήσουμε την αρχική δύναμη.

    Θα πρότεινα να επικεντρωθείς σε πράγματα που είμαστε ικανοί όλοι μας να κατανοήσουμε προκειμένου να προχωρήσουμε, βήμα βήμα προς ανώτερα ερωτήματα και αναζητήσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα.. Μου φάνηκε λίγο αστείο το "χωρίς να θέλω να σε προσγειωσω"
      Θα θελα (αλλά, τουλάχιστον δεν νιώθω έτσι) να ήμουν απογειωμενη. Εξέφρασα προβληματισμό μου. Γιατί η σκέψη μου αυτή μέχρι ένα σημείο με καθησυχαζει, από τη άλλη ανησυχώ με όσα διαβάζω, μήπως τελικά είμαι στον κόσμο μου κ δεν αντιλαμβάνομαι τους κινδύνους. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που έγραψα ότι έγραψα. Όμως, σε ευχαριστώ πολύ!! Έχεις απόλυτο δίκιο. Συμφωνώ ότι η αναζήτηση και η εξέλιξη έχει βήματα και φυσικά είμαι εδώ για να τα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Διαβαζω πολλά και ακόμα νιώθω ότι έχω να μάθω πολλά περισσότερα! Ευχαριστώ για την επικοινωνια μας!

      Διαγραφή
  15. Έτσι......

    Προχωρείς προς τον κόσμο σου... Συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή