Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΨΥΧΗ (2)


Κατά την διάρκεια της ενσάρκωσης, μία ακτύνα, βιώνει διάφορες καταστάσεις, όπως έχουμε αναφέρει.
Η ελεύθερη βούλησή της είναι ίσως πλέον σημαντική από τον προγραμματισμό, επειδή, στην ουσία, οι καταστάσεις που δημιουργεί προέρχονται από αυτό το ποσοστό και αυτές είναι η πραγματικότητά της.

Ο προγραμματισμός δεν είναι καταγεγραμμένος στο συνειδητό, ενώ αυτό που διαμορφώνει η ελεύθερη βούλησή μας, είναι και αυτό που συνειδητά βιώνουμε και αντιλαμβανόμαστε.
Τα προγραμματισμένα στην πορεία μας, σε κάποιο πεδίο ενσαρκώσεως, είναι πάρα πολλά εκτός από τα όρια μέσα στα οποία μπορούμε να κινηθούμε.

Είναι οι λεγόμενοι «σταθμοί» στη ζωή μας, μικροί και μεγάλοι.

Επίσης επειδή και εδώ κάνουμε συλλογική δουλειά, όπως οι ανώτεροι εαυτοί μας, άσχετα αν δεν το αντιλαμβανόμαστε, λόγω παρεμβάσεων που θα δούμε πιο κάτω.

Μέσα στον  προγραμματισμό μας, είναι οι γνωριμίες με άλλες ακτύνες, οι σχέσεις που δημιουργούνται απ’ αυτές τις γνωριμίες, η διάρκειά τους, το είδος τους (σχέση μίσους ή αγάπης ή κάτι ενδιάμεσο με διακυμάνσεις).  
Λόγω συλλογικής εργασίας, όλες οι ακτύνες παίρνουν και δίνουν κάτι, η μία στις άλλες, για κάποιο διάστημα ή για ολόκληρη την διάρκεια του, εδώ, βίου μας.

Είναι οι σοβαρές, καθοριστικές αλλαγές που μας συμβαίνουν, αυτές που, κατά κάποιον τρόπο, μας αλλάζουν την πορεία που είχαμε μέχρι τότε και τις θεωρούμε τυχαίες, που μας βάζουν σε άλλο μονοπάτι και πολλά άλλα που συμβαίνουν στον καθένα μας.

Εδώ μπαίνει ο ρόλος της ελεύθερης βούλησής μας, η οποία μας δίνει την δυνατότητα διαχείρισης όλων αυτών. 
Είναι κατανοητό ότι αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα από εμάς ή αν κάναμε σωστή διαχείριση,  όλα θα πήγαιναν καλά και η επιτυχία θα ήταν δεδομένη. 
Επομένως δεν θα υπήρχε και λόγος, για τις οντότητες, να υπάρχουμε, αφού, όπως έχουμε αναλύσει, βασίζονται στην ελεύθερη βούλησή μας.

Ο καθένας μας αντιδρά, σε οτιδήποτε, με τον τρόπο που ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ να αντιδρά...

Αυτό συνίσταται στα βιώματα, στις συνήθειες, στην αντίληψη και στην εγκεφαλική του ικανότητα να επεξεργάζεται την όποια πληροφορία ή κατάσταση που βιώνει. 
Αυτά γίνονται πεποιθήσεις στο συνειδητό μας, επομένως τον κύριο λόγο, στον σχηματισμό τους,  τον έχει η ελεύθερη βούληση κάθε ακτύνας, αφού αυτά και έτσι αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλός μας.

Οι προδότες και τα ερπετά αυτό το γνωρίζουν και για τον λόγο αυτόν δημιουργούσαν, κατά βούληση και αναλόγως των σκοπών τους, την πραγματικότητα που εμείς αντιλαμβανόμαστε.

Από την στιγμή που γεννιόμαστε δεχόμαστε αυτά που ήθελαν και διαμόρφωναν το σκεπτικό μας, αρχής γενομένης από τους ίδιους τους γονείς.
 Ό,τι έχουν μάθει το περνάγανε στα παιδιά τους, θεωρώντας το σωστό και πρέπον. 
Στη συνέχεια έρχεται το σχολείο που παράγει πειθήνιους  πολίτες και καλούς χριστιανούς και γενικά η φτιαχτή, καθοδηγούμενη καθημερινότητά μας η οποία μας δημιουργεί πεποιθήσεις με βάση τις οποίες κρίνουμε και αντιλαμβανόμαστε τα πάντα γύρω μας.

Μ’ αυτόν τον τρόπο το 30% μας, επηρεάζει και ταυτόχρονα διαμορφώνει την καθημερινότητά μας καθιστώντας πολύ δύσκολο να δούμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά.

Αυτό απαντάει και στο ερώτημα, πώς αυτό το ποσοστό έχει φέρει τις ακτύνες σ’ αυτό το χάλι που ζούσαμε μέχρι τώρα. 

Δεν υπερισχύει του προγραμματισμού αλλά διαμορφώνει την πραγματικότητά μας….

Τα παραπάνω, μαζί με την χαλκευμένη ιστορία που μαθαίνουμε, τις επιβεβλημένες θρησκείες που μας θέλουν με το κεφάλι στο χώμα, τρομοκρατημένους, τις καθημερινές συνθήκες που μας κάνουν να τρέχουμε να λύσουμε τα διαδεχόμενα, το ένα το άλλο, προβλήματα συν αυτά που μας δημιουργούν ξαφνικά, τα απρόοπτα, μας δημιουργούν συνεχώς φοβίες και χαμηλά συναισθήματα (θυμού, αγανάκτησης, απελπισίας, αδιέξοδου κ.λ.π.) που είναι σαν κελί για τον νου μας. 

Και, φυσικά, αφού αδυνατούμε να σκεφτούμε καθαρά ή να κάνουμε ποιοτικές επαφές με ήρεμο μυαλό, να ανταλλάξουμε απόψεις, καταλαβαίνει εύκολα γιατί είμαστε σ’ αυτό το επίπεδο.

Έτσι, έχουν παρέμβει στην βούλησή μας, οι μέχρι τώρα, επικυρίαρχοι και μας έχουν κάνει να ζούμε εγκλωβισμένοι στην πραγματικότητα που αυτοί δημιουργούν για εμάς, προσπαθώντας να μας αποκλείσουν κάθε διέξοδο. 

Όμως, τώρα, η κρίση και η αντιληπτικότητα των ακτύνων έχει βελτιωθεί κατά πολύ και συνεχώς βελτιώνεται. Αρχίζουμε να ξεχωρίζουμε, όλο και μεγαλύτερο ποσοστό, από τα ψέμματα μέσα στα οποία ζούσαμε επί χιλιετίες, διότι τώρα έφθασε η ώρα να τελειώσουν όλα αυτά και να αρχίσουν οι ακτύνες ένα διαφορετικό, ουσιώδη για την Δημιουργία βίο.

Εκτελώντας το πρόγραμμα  επαναφοράς του πλανήτη μας, οι οντότητες συνεχώς μας ενισχύουν τις δυνατότητες σκέψης, αντίληψης και επεξεργασίας των πληροφοριών που δεχόμαστε, από το περιβάλλον μας. 
Οι πληροφορίες έρχονται τμηματικά, στον καθένα μας, στο μέτρο που αντέχει αναλόγως του ρόλου που του έχει δοθεί απ’ τον ανώτερο εαυτό του.

Μην ξεχνάμε ότι όλοι μας είμαστε σημαντικοί για την Δημιουργία, με τον τρόπο που έχω περιγράψει παλαιότερα,  ιδιαίτερα όσες ακτύνες βρίσκονται αυτήν την περίοδο και θα βρίσκονται κατά την έναρξη των γεγονότων και κατά την διάρκειά τους, στο πεδίο μας. 
Δεν υπάρχει ρόλος μικρότερος ή μεγαλύτερος, όλοι είναι ισάξιοι στο ατελείωτο ταξίδι της Δημιουργίας…

Σε επόμενη ανάρτηση θα δούμε τι συμβαίνει όταν μια ψυχή  αναχωρεί από το πεδίο ενσαρκώσεως….

Σημ. Παρακαλώ τους αναγνώστες να επαναλαμβάνουν την ανάγνωση όλων των αναρτήσεων διότι απαντούν σε πολλά ερωτήματα τα οποία εκφράζονται.
Επίσης σας πληροφορώ ότι η ενημέρωση θα είναι όσο το δυνατόν πλήρης,  με βάση την όποια γνώση έχω..
Σας είμαι ευγνώμων για την προσπάθεια κατανόησης που καταβάλλετε ώστε να πλατειάσει η γνώση. 
Είναι καθήκον όλων μας….

39 σχόλια:

  1. Ιφικλη καλησπερα, ζητω τη βοηθεια σου να κατανοησω τον εξης προβληματισμο. Οπως ανεφερες οι Ανωτεροι Εαυτοι μας, προγραμματιζουν τις εμπειριες μας εντος καποιων οριων (λεωφορος)
    Απο την αλλη η κβαντικη μηχανικη εχει αποδειξει οτι ειμαστε κβαντικα οντα με απειρες δυνατοτητες εντος του πεδιου.
    Τεικα τι ισχυει απο τα δυο, αφου το ενα αναιρει το αλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Έφη.

    Μέχρι να ανακαλυφθούν τα κβάντα, αρκούσε η “Νευτώνεια φυσική” η οποία κάποτε έφθασε σε αδιέξοδα.
    Κι αυτό διότι οι ανάγκες εξήγησης και κατανόησης του περιβάλλοντος και του ανθρώπου αυξήθηκαν.

    Η κβαντική φυσική αφορά στις ακτύνες του πεδίου, χωρίς όμως να δέχεται και τους περιορισμούς του ή να το θεωρεί πεδίο, θα λέγαμε ότι είναι “ακτυνοκεντρική”. Δεν αναφέρεται στην σχέση οντότητας-ακτύνας, επομένως μέσα στις συμβάσεις που κάνει προκειμένου να προχωρήσει, δεν παίρνει υπ' όψιν της αυτήν την συνύφανση και ότι αυτή η σχέση εξελίσσεται, ούτε καν ότι υπάρχει.

    Αν το δεις πιο ανοιχτά, θα δεις ότι δεν αλληλοαναιρούνται μεταξύ τους, μέχρι στιγμής, διότι δεν αποκλείεται κάποτε να μην φθάνει και αυτή.
    Να δημιουργηθούν και σ' αυτήν αδιέξοδα, που θα οδηγήσουν σε νέες θεωρίες.

    Όσο ανέρχεται, ποιοτικά, το επίπεδο της ακτύνας (διεύρυνση του ποσοστού ελεύθερης βούλησης), θα δημιουργούνται ανάγκες επεξήγησης προκειμένου να κατανοήσουμε οτιδήποτε νέο μας συμβαίνει.

    Εν ολίγοις όταν το ποσοστό μας γίνει, ας πούμε, 50% αυτομάτως οι νέες δυνατότητες που θα αποκτήσει η ακτύνα θα χρειάζονται εξήγηση για να γίνουν κατανοητές.

    Αυτές οι δυνατότητες είναι, όντως, άπειρες, με την μόνη διαφορά ότι δεν συμβαίνουν από μόνες τους αλλά προέρχονται από τον ανώτερο εαυτό μας.

    Νομίζω ότι αν κατανοήσουμε ότι είμαστε εξελίξιμα δημιουργήματα δεν θα βρίσκουμε κάπου αναιρέσεις αλλά ομοιότητες...

    Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός διότι δεν έχω αρκετές γνώσεις περί κβαντομηχανικής, όμως προσπάθησα να σου δείξω ότι, ούτως ή άλλως η ακτύνα έχει απεριόριστες δυνατότητες, στην πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΦΙΚΛΗ.. ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ 'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΕΛΙΞΙΜΑ ΣΗΜΑΔΙΑ..ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΚΤΥΝΑΣ.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΧ 50% ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΚΤΥΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ματούλα μου.

      Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτησή σου.
      Για να μην απαντήσω άλλα αντί άλλων, αν θέλεις ξαναδιατύπωσέ την σε παρακαλώ...

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα..
    Κάπου είπες ότι τα ερπετά αναπαράγονται από την γέννηση ή τον θάνατο μιάς ακτύνας. Τι γίνεται η ψυχή αυτής της ακτίνας; Τα ερπετά δεν κατέχουν ψυχή. Eχω καταλάβει σωστά;
    Aλκμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Αλκμήνη.

      Δεν έχω γράψει πουθενά κάτι τέτοιο!!!!

      Διαγραφή
    2. Eμφανιση των ακτύνων (4)
      '' Ο μόνος τρόπος είναι η μέθοδος αναπαραγωγής για έλευση ,και ο θάνατος για αποχώρηση''
      Αλκμήνη

      Διαγραφή
    3. Μάλλον αναφέρεσαι στα ερπετά και όχι στις ακτύνες. Ο Κ
      Μπερδεύτηκα

      Διαγραφή
    4. Αλκμήνη μου, αναφέρομαι στον αποκλεισμό του ηλιακού μας συστήματος και λέω ότι τα ερπετά πλέον, μόνο με την γέννηση μπορούν να εισέλθουν και με τον θάνατο να φύγουν.

      Δεν υπάρχει άλλος τρόπος γι' αυτούς...

      Διαγραφή
  5. Χαιρετισμούς θα ήθελα να σου ζητήσω την βοήθεια σου, τα φώτα σου, για έναν περίεργο λόγο, δεν θυμάμαι σχεδόν καθόλου τα γεγονότα από την γέννηση μου, έως τα 10.και πάντα έχω βρει στο δρόμο μου ανθρώπους που σώθηκαν από βέβαιο θάνατο, εξαιτίας μου, δλδ ένας ήταν 3 μέρες κλεισμένος στο σπίτι από εγκεφαλικό, και κατά τύχη τον εντόπισα, έσπασα την πόρτα κτλ. Άλλος ήταν ναρκομανής τον βρήκα ξάπλα στο δρόμο έξω από το σπίτι μου, πλέον παλεύει να επανέλθει. Και γενικά αισθάνομαι έξω από αυτό που πρέπει να κάνω. Η δουλειά μου η οικογένεια μου είναι τα μόνα που είμαι σίγουρος. Έχω δύο παιδιά, και είμαι μαρμαρας. Απλά θέλω να μου δείξεις τον δρόμο προς την ολοκλήρωση της αλήθειας. Συγνώμη αν σε κουράζω απλά επειδή νέος ως προς την αναζήτηση θα ήθελα κάποια βοήθεια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστε….
      Η κάθε ακτύνα έχει το ρόλο της με βάση τον προγραμματισμό της.

      Το ότι δεν θυμάσαι γεγονότα μέχρι τα δέκα σου, ΙΣΩΣ σημαίνει ότι μέχρι τότε είχες πιο έντονη σύνδεση με την οντότητά σου και πήρες ό,τι πήρες.

      Λέω ίσως διότι δεν γνωρίζω ακριβώς…

      Στην ουσία έσωσες αυτές τις ακτύνες.
      Προφανώς είναι μέρος του ρόλου που ήδη παίζεις ως ακτύνα. Όταν λες έξω απ’ αυτό που πρέπει να κάνεις εννοείς ότι νοιώθεις ότι έχεις έρθει για κάτι που δεν το κάνεις;;;

      Ο δρόμος, φίλε μου, είναι ένας αλλά δύσκολος. Θέλει αναζήτηση, μελέτη, υπομονή και επιμονή.

      Προσπαθώ μέσα από εδώ, να είμαι όσο γίνεται πιο σαφής και κατανοητός, πράγμα πολλές φορές δύσκολο, λόγω καινοτομιών και πρέπει να ακολουθηθεί η σειρά των αναρτήσεων για να κατανοήσει κάποιος όσα περισσότερα γίνεται.

      Νομίζω ότι αν αφήσεις την διαίσθησή σου ελεύθερη θα δεις ότι υπάρχει θέση μέσα σου, για τις νέες πληροφορίες…

      Εδώ είμαι για οτιδήποτε που μπορώ…

      Διαγραφή
    2. Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου,αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλο, αλλά δεν ξέρω να το προσδιορίσω ακόμη. Θα το βρω όμως. Σ ευχαριστώ για όλα. Δημήτρης

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη μου, όταν είναι η κατάλληλη ώρα θα καθοδηγηθείς.

      Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα Σε ΟΛΟΥΣ.

    Το γεγονός ότι επαναλαμβάνεται ο αριθμος 909 στην καθημερινότητα μου, έχει να κάνει με κάποιο μήνυμα απο τον ανώτερο εαυτό μου;

    Ευχαριστώ.
    Εμμανουήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μανώλη.

      Πιθανόν… Ίσως είναι προετοιμασία για να δεχθείς κάποιο μήνυμα ή δυνατότητα.
      Προετοιμάζεται δηλ. ο εγκέφαλός σου για κάτι μελλοντικό.

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Ιφικλη!
    Εάν μπορείς πες μας πως μπορείς να έρθεις σε επαφη νε τον ανώτερο εαυτό ;;
    Σε ευχαριστώ !
    Ηω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Ηώ, αυτό προϋποθέτει κάποια πράγματα τα οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν...

    Κάποιος επικοινωνός, αφού ζητηθεί από την ακτύνα, λαμβάνει το όνομα, αφού η οντότητα το θέλει και στο ανακοινώνει.

    Αυτό γίνεται προς το παρόν.

    Όμως κάποια στιγμή τα ονόματα των οντοτήτων μας, θα γνωστοποιηθούν σε όλες τις ακτύνες, αφού, προς το παρόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επαφής, όλων, με κάποιον επικοινωνό...

    Αυτό έχω απαντήσει σε ίδια ερώτηση φίλης, στο παρελθόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα!!
    Μέσω των σχολίων κατάλαβα ότι το ποσοστό του 30% ελεύθερης βούλησης μας θα ανέβει. Άρα, η ύπαρξη μας, δεν έχει απλώς σκοπό την εξέλιξη του ανώτερου εαυτού μας αλλά και τη δική μας εξέλιξη.. Ως ψυχές. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Κατάλαβα καλά;; Δηλαδη η πορεία μας είναι η ολοκλήρωση με 100% ελεύθερη βούληση, αλλά ως ψυχές; Δηλαδή γινόμαστε και εμείς ανώτεροι εαυτοί;; το λέω εντελώς απλά... Ως παιδί κι εγώ!��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα.

      Σαν παιδί κι εσύ είσαι πολύ κοντά στην πραγματικότητα αλλά με προϋποθέσεις.

      Ελπίζω να σου αρκεί αυτό διότι μόνο αυτό μπορώ να πω, μόνο…

      Διαγραφή
    2. Μάλλον θα πρέπει να αρκεστώ..
      Αυτές τις προϋποθέσεις ίσως να ανέλυες;! Έχει να κάνει με την σειρά των πραγμάτων κ πάλι;;
      Αν ναι, ενταξει.. Μην κουράζω..

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα, Ιφικλή! Σε διαβάζω από την πρώτη στιγμή που μας είπε ο Νικόλας-Αναξίμανδρος (πλέον) κ είμαι ανυπόμονη για όσα έχεις ακόμη να μας πεις. Από μικρή πίστευα ότι ήμουν ξεχωριστή, με συνέπαιρναν τα μυστήρια, ψαχνόμουν για μεταφυσικά κ είχα την πεποίθηση ότι φεύγοντας από την ζωή, δεν πάνε στράφι ότι έχουμε καταφέρει. Είχα δύο εμπειρίες dejavu μέσω ονείρων (που αφορούσαν θάνατο εντός οικογένειας). Στα 18 μου ένιωσα οτι γνώρισα την αδελφή ψυχή μου, που μας χώρισε πρώτα η ζωή κ κατόπιν πολύ σύντομα κ ο θάνατος. Για μένα ήταν σαν να είχα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στον "παράδεισο", ευλογία κ κατάρα που τον έχασα. Ερχόταν στα όνειρά μου κ με καθοδηγούσε. Κ ίσως φανεί κάπως, αλλά κάποια στιγμή, τον άκουσα να φωνάζει 3 φορές το όνομά μου. Δεν ξέρω πόσο ισχύει το 3ο γένος του Πλάτωνα, που χωρίστηκε κ έκτοτε ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Είναι πολλά που με έκαναν να πιστεύω πως υπήρξαμε μαζί σε μία άλλη ενσάρκωση, καταγόταν από ένα νησί που πήγα έφηβη κ ένιωσα ότι ήταν ο "τόπος μου". Μερικές φορές χάνομαι σε διάφορα που διαβάζω, δεν ξέρω τι να πιστέψω, προσπαθώ να μην με ρίχνουν, δεν το καταφέρνω πάντα γιατί δεν με καταλαβαίνουν. Φωνάζω κ δεν με ακούν κ ανησυχώ για το μέλλον, την οικογένειά μου κ αν φανώ αντάξια της αποστολής μου. Ευχαριστώ που με άκουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελένη…

      Αυτά που αναφέρεις στην αρχή είναι, απλά, θολές μνήμες που έδειχναν, μαζί με τις ανησυχίες σου, ότι δεν θα ήσουν ανυποψίαστη, στην πορεία της ζωής σου, σχετικά με τα μεταφυσικά.

      Ήταν μια ένδειξη, ας πούμε…

      Έχουμε πει ήδη, για τον καθορισμό των βίων των ακτύνων από τις οντότητες που δημιουργούν τις γνωριμίες κατά την διάρκεια του βίου μας. Έρχονται και φεύγουν διάφορες ακτύνες στην ζωή μας αλλά κάποιες μένουν κι αυτό είναι προγραμματισμένο.

      Η κάθε ακτύνα παίζει τον συνδυασμένο ρόλο της με την δική μας.

      Επίσης, πολλές ψυχές έχουν υπάρξει, στο παρελθόν, μαζί. Με διαφορετικούς βίους και άλλους ρόλους.

      Το άλλο μισό, όπως λέγεται δεν είναι τίποτε παραπάνω απ’ την ακτύνα που θα μείνει μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μέχρι την αποχώρηση και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.

      Συνέχισε την αναζήτησή σου και έρχεται η ώρα που κι εσύ θα ξέρεις τι λες και οι άλλοι τι ακούν…

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα Ιφικλη.. οι ανώτεροι εαυτοί που βρίσκονται στον Ωρίωνα.. έχουν ανθρώπινες μορφές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματούλα…

      Φαντάζομαι ότι το ερώτημα αφορά σε όλες τις οντότητες και όχι μόνο σ’ αυτές που βρίσκονται στον Ωρίωνα.

      Και βέβαια έχουν ανθρώπινη μορφή διότι είναι άνθρωποι. Απλά ζουν σε διαφορετικές συνθήκες και τα σώματά τους είναι προσαρμοσμένα σ’ αυτές.

      Είναι πιο λεπτοφυή, ψηλόλιγνα, διότι τρέφονται με ενέργεια, με μικρές διαφορές, μεταξύ τους, που έχουν να κάνουν με τις ιδιαίτερες συνθήκες του ηλιακού συστήματος καταγωγής τους.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα σας κύριε Ιφικλή. Πατώντας στο τελευταίο σας σχόλιο, εκεί που λέτε πως οι άνθρωποι στον Ωρίωνα και αλλού έχουν σώματα πιο λεπτοφυή επειδή τρέφονται με ενέργεια, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αυξανόμενη τάση της χορτοφαγίας και την επικράτηση της βίγκαν διατροφής. Όσοι την ακουθούν, εκτός του ότι δεν συνεισφαίρουν στον βασανισμό και στη θανάτωση ζώων, θεωρούν (από πνευματικής πλευράς), πως καθαρίζουν το σώμα και την αύρα τους. Μήπως οδεύουμε να γίνουμε σαν τους ανθρώπους του Ωρίωνα ή μήπως είναι άλλο ένα παραμύθι των ερπετών που συμβάλλει στην ασθένεια της ανθρωπότητας; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενά μου, η παρόρμηση, από την οντότητα, για χορτοφαγία, κάποια στιγμή, στη ζωή μας έχει να κάνει με τις ανάγκες του γήινου σώματος, πρόσκαιρα ή μόνιμα.

      Μέσω της τροφής αντλούμε ενέργεια απαραίτητη για την επιβίωσή μας, όμως δεν είναι καθαρή ενέργεια και γι’ αυτό τα περιττά τα αποβάλλει το σώμα μας.

      Οι πρωτεΐνες είναι δομικό υλικό για το σώμα μας, στο περιβάλλον που υπάρχουμε και μεταξύ τους υπάρχουν διαφορές. Δηλ. άλλη θρεπτική ισχύ έχουν οι ζωικές πρωτεΐνες και άλλο οι φυτικές αλλά εξ’ ίσου σημαντική.

      Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, διαβρώνουν συνεχώς κάθε είδους τροφή που λαμβάνουμε. Μειώνουν την θρεπτική αξία των τροφών έτσι ώστε να παίρνουμε, όσο το δυνατόν, λιγότερες ενέργειες απ’ αυτές.

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα Ιφικλη! Αν η ακτίνα αρνείται να καταλάβει ότι διάφορα που ζούμε τελευταία χρόνια δεν είναι για το καλό μας (εμβόλια, 5G, μικροτσιπ), αν δεν θέλουν να ακούσουν και ότι διαβάζουν κατά όλων αυτών αποκαλούν βλακεια, τι μπορεί να σημαίνει; Υπάρχουν κάποιοι υπέρ του μικροτσιπ. Πως εξηγείς τέτοια στάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαργαρίτα μου, μην ξεχνάς ότι τα πρόσωπα που βλέπεις γύρω σου δεν είναι όλα ανθρώπινες ακτύνες.

    Επίσης αυτοί που καθόριζαν την κοινή άποψη δεν είναι άνθρωποι.

    Στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησής μας, δυστυχώς, ακόμη και ανθρώπινες ακτύνες παρασύρονται στην διαμόρφωση άποψης απ’ αυτά που σερβίρονται απ’ τα ΜΜΕ.
    Όμως διαπιστώνεις ότι μειώνονται συνεχώς λόγω αφύπνισης.

    Άλλωστε έχουμε πει ότι οι ανθρώπινες ακτύνες είναι προστατευμένες από βαριές συνέπειες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Ιφικλη μου! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Σ'αυτη την περίπτωση μπορώ να επηρεάσω αυτές τις ακτίνες; Και αν μπορώ, με τι τρόπο; Μέχρι τώρα όσες προσπάθειες έκανα, στάθηκαν μάταιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μάταιες διότι δεν εξαρτάται από εσένα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέραν της συζήτησης.
      Η διαχείριση των πληροφοριών είναι καθαρά θέμα δικό τους.

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα Ιφικλη!!
    Γνωρίζουμε ποσοστό ή αριθμό ανθρωπίνων ακτυνων τώρα στην Γη;
    Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει πλανήτης ή πολιτισμός ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, φυλή ίσως, με το όνομα Ελίιν. Αν είναι άσχετο ή δεν απαντιεται εδώ εν πάση περιπτώσει προσπερασε το. ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα.

      Είμαστε, εκτός ερπετών και προδοτών (οι οποίοι είναι άνθρωποι) γύρω στα 3,5 με 4 δις, χοντρικά, διότι γίνονται αυξομειώσεις συνεχώς.

      Δεν γνωρίζω όλα τα συμπαντικά είδη ή τις φυλές τους, επομένως δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα, σ’ αυτό.

      Διαγραφή
  17. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Ιφικλή για την κατατοπιστικό ταφή απάντησή σας! Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατατοπιστικότατη εννοούσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα Ιφικλη.. τα άλλα είδη τι λειτουργικό δύναμης ζωής έχουν.. δεν έχουν τον δικό τους ανώτερο εαυτό του γένους τους.. ξεκαρφωτα γεννιούνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματούλα μου, αν αναφέρεσαι στις ερπετικές ακτύνες, εδώ στο πεδίο έχουν την ίδια διάρκεια ζωής μ' εμάς, προς το παρόν.

      Και βέβαια έχουν οντότητες που τους στέλνουν, δεν έρχονται από μόνοι τους...

      Διαγραφή
  20. Θα ηθελα να σας ρωτησω... Αν ενας ανθρωπος οπως εγω, μεσω των ονειρων του δεχεται μηνυματα για το μελλον του απο την ηλικια των 4 ετων...απο τοτε θυμαμαι, τα οποια επιβεβαιωνονται στο χρονο της ζωης του, αυτο ειναι ο ανωτερος εαυτος μου που με αυτον τον τροπο με καθοδηγει...η με προετοιμαζει για τα δρωμενσ της ζωης μου;;;
    Ευχαριστω εκ των προτέρων Μαργαριτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή