Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η Γη μας και το σύμπαν.


Το ηλιακό μας σύστημα είναι αποκλεισμένο για προδότες και ερπετά. Την ευθύνη την έχει ο Αλέξανδρος Ζεύς με την αστροπολιτεία του ο οποίος δεν επιτρέπει να εξέλθει και να εισέλθει οτιδήποτε, από οντότητες έως ενέργειες.
 Έτσι από το 2006, οι τέως κυρίαρχοι του πλανήτη, έχουν περιέλθει σε ενεργειακή  φτώχεια αλλά και σε έλλειψη πόρων τους οποίους δεν παρέχει η Γη μας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να έχουν την επιθυμητή, γι’ αυτούς, ποιότητα ούτε στις ενέργειες ούτε και στα υλικά που χρησιμοποιούσαν για την τεχνολογία που εφάρμοζαν πάνω μας. Οι δυνατότητές τους από τότε εξασθενίζουν και μειώνονται, συνεχώς, η αποτελεσματικότητα των επιρροών από τα διάφορα ενεργειακά κέντρα που συντηρούσαν στον πλανήτη, για τον σκοπό αυτόν.
Αν προστεθεί και η καθημερινή καταστροφή τέτοιων κέντρων από τις δυνάμεις της υγιούς ανθρωπότητας, σε ολόκληρον τον πλανήτη, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι το μόνο που αυξάνεται είναι απελπισία τους και η μιζέρια τους. Αυτό τους οδηγεί σε απελπισμένες κινήσεις, καταδικασμένες εκ των προτέρων που όμως πρέπει να κάνουν με την ελπίδα ότι θα ανατρέψουν την κατάσταση. Είπαμε πως είναι απελπισμένοι….

Υπάρχουν απομακρυσμένα νησάκια, κυρίως στην Ινδονησία, στην Ωκεανία και στους πόλους, τα οποία φιλοξενούν τέτοια κέντρα, υψηλής τεχνολογίας τα οποία καταφέρνουν να επηρεάζουν το νου, το φυσικό σώμα, τα ζωτικά όργανα με διάφορους τρόπους. Δυστυχώς είναι χιλιάδες και είναι χρονοβόρο και αδύνατον να καταστραφούν όλα, αμέσως. Προς στιγμήν αυτό, μόνο, γίνεται στον πλανήτη μας σε αντίθεση με τον υπόλοιπο γαλαξία που μαίνονται οι μάχες, μεταξύ των ειδών, με στόχο την μεγάλη συρρίκνωση ή την εξαφάνιση του  αντίπαλου είδους, σε περιοχές των συμπάντων που υπάρχουν ανθρώπινες οντότητες.

Υπεύθυνος αστερισμός για ολόκληρη την επιχείρηση είναι η Λύρα και οι αστερισμοί που συνεργάζονται,  κάτω απ’ την καθοδήγηση της υπερδιαστατικής  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ  οντότητας την οποία, εμείς, καλούμε «ΑΠΌΛΛΩΝ». Άμεση βοήθεια παρέχουν οι Πλειάδιοι οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι να επιτηρούν την επιφάνεια της Γης.
Η νέα τάξη πραγμάτων και οι οπαδοί της, είτε συνειδητοποιημένοι είτε όχι, ακόμη και παραπλανημένοι, έχουν ήδη χάσει το παιγνίδι και το μόνο που τους έχει μείνει για να ετεροχρονίσουν την εκτέλεση του σχεδίου είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος στον πλανήτη.
Το έχουν επιδιώξει  τέσσερις φορές αλλά οι Πλειάδιοι τον έχουν αποσοβήσει, μάλιστα μία φορά την τελευταία στιγμή, όταν οι πύραυλοι ήταν, ήδη, στον αέρα με στόχο Η.Π.Α. και Ρωσσία...  Φυσικά, δεν είχαν εκτοξευτεί από αυτές τις χώρες….

Υ.Γ.  Αν δημιουργούνται ερωτήματα, ευχαρίστως να απαντήσω, όπου μπορώ…

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ….

30 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΙΦΙΚΛΗ.....ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά αδελφέ μου. Οι συνθήκες ωριμάζουν σιγά σιγά και προσπαθώ να δώσω ό,τι μου επιτρέπεται, με καλή ροή για να δημιουργηθούν ερωτήματα, που ελπίζω να εκφραστούν, προκειμένου η ενημέρωση να φθάσει το επιθυμητό επίπεδο. Αναφέρομαι, σχεδόν, επιγραμματικά, γι' αυτόν τον λόγο.

      Διαγραφή
  2. Στην αρχη της αναρτησης υπαρχει το ονομα Αλεξανδρος Ζευς...Το Ζευς τι εννοια προσδιδει στον Αλεξανδρο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο όρος "Ζεύς" δεν είναι όνομα, είναι διακριτικός τίτλος ή, αν θες, ανώτερη βαθμίδα ικανότητας. Αποκτάται μετά από συγκεκριμένα επιτεύγματα από οντότητες, διακρίσεις κλπ. Οι φέροντες αυτόν τον τίτλο έχουν αυξημένες δυνατότητες και ευθύνες αναλαμβάνουν ειδικές αποστολές και έχουν την ικανότητα να συνενώνουν ενέργειες και δυνάμεις απόλυτα κατάλληλες για τις αποστολές που αναλαμβάνουν. Μια τέτοια είναι και η τωρινή του, που περιγράφεται στην ανάρτηση.
    Κρατάει το ηλιακό μας σύστημα σε πλήρη απομόνωση για τους εχθρούς της ανθρωπότητας. Δεν μπορούν να εξέλθουν ή να εισέλθουν υλικά, ενέργειες, προμήθειες και οντότητες. Επίσης έχει αποκλείσει και την επικοινωνία τους. Ο μόνος τρόπος, πλέον, που μπορούν να κατέλθουν στην Γαία μας ερπετικές και προδοτικές, μόνο ακτύνες και όχι οντότητες είναι η μέθοδος της γέννησης καθώς και η μέθοδος του θανάτου για να αναχωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είσαι καλά αδελφή μου. Έρχονται θαυμαστά πράγματα και γι' αυτό έσο έτοιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες ζούμε κρίσιμες στιγμές και ο καθένας μας πρέπει να λειτουργεί συνειδητά με διάκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά.και πρέπει να το προσπαθούμε καθημερινά, ανώνυμε-η φίλε-η μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια χαρά, διαβάζω όλα αυτά που γράφεται και που είναι για μένα πρωτάκουστα..... η ερώτησή μου θα φανεί χαζή για όλους εσάς πιθανόν..... από που έχετε αυτές τις πληροφορίες; ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μεταξία. Για κοινοποιηθούν όλα αυτά, υπάρχουν επικοινωνοί, ενδιάμεσα ή όπως αλλιώς λέγονται οι οποίοι έχουν πραγματικές δυνατότητες και δεν είναι απατεώνες, όπως οι περισσότεροι, Μεταξία μου.
      Οι πληροφορίες που φέρνουν λοιπόν, είναι απαραίτητες για τους ανθρώπους, στην παρούσα φάση. Αυτό είναι το καθήκον τους και τελειώνει εκεί.
      Ο καθένας τις διαχειρίζεται όπως νομίζει. Είναι καθαρά προσωπικό του θέμα.

      Διαγραφή
  9. ΙΦΙΚΛΗ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΔΗΜΟΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να είσαι καλά Σάββα.
    Δεν υπάρχει λόγος για ευχαριστίες αφού ο καθένας κάνει το καθήκον του προς όφελος όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευγνώμων για το φως ( πληροφορίες) που μας μοιράζεις, με πολύ ΑΓΆΠΗ,ΙΦΙΚΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευγνώμων, για ΤΟ ΦΩΣ (Πληροφορίες) που μας δίνεις, απλόχερα,και με ΑΓΆΠΗ.ΑΡΧΟΝΤΑ ΙΦΙΚΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ερπετοειδεις μπορούν να κάνουν παιδιά με ανθρώπους Αντρέ οι γυναίκες; Και τι βγαίνει από την ένωση αυτή; ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι...

    Τα διαφορετικά είδη δεν αναπαράγονται.
    Δεν έχει πάψει ποτέ να γίνεται προσπάθεια διασταύρωσης από τα ερπετά, προκειμένου να διαταράξουν την ομαλότητα και την καθαρότητα του ανθρώπινου είδους σε επίπεδο ακτύνων, αλλά είναι αδύνατον....

    Επομένως από τέτοια ένωση δεν προκύπτει απολύτως τίποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΙΦΙΚΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι ευγνώμων για την ενέργεια που μεταφέρεις σ' εμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα σε ποιο βαθμο συμφωνειτε με τα γραφομενα των βιβλιων του Γερασιμου Καλογερακη...διοτι πιστευω πως αν μη τι αλλο θα εχετε γνωση του συγγραφεα...ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Εχετλαίε…

      Νομίζω ότι είναι λεπτομέρεια ο βαθμός που συμφωνώ με τον Γεράσιμο Καλογεράκη.

      Η ουσία είναι ότι Γεράσιμος έχει σταθεί αφορμή, με τα έργα του, να βάλει πολύ κόσμο να σκεφτεί, να αναζητήσει, ακόμη και άσχετους να μπούν στον δρόμο της έρευνας κι αυτό είναι καλό για τους πολλούς.

      Πάντοτε είχα την άποψη ότι κάτι μαζικό κρίνεται από το αποτέλεσμα και την απήχηση και όχι απ’ την διαδικασία.
      Και το αποτέλεσμα των βιβλίων του, είναι η στροφή αρκετών ακτύνων προς την Ελληνική Κοσμοθέαση.

      Είναι θέμα πηγής των πληροφοριών, το αποτέλεσμα.

      Ελπίζω να κάνω το ίδιο μεταφέροντας όλες αυτές τις αλήθειες…

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα Ιφικλη!Παρακολουθώ έναν άνθρωπο που μεταφέρει τις πληροφορίες από τους Πλειάδιους... Το όνομα του δεν θέλω να πω δημόσια. Ο άνθρωπος αυτός ισχυρίζεται πως στο τέλος όλης αυτής της ιστορίας που ζούμε, θα μένει μόνο 5% ανθρώπινου πληθυσμού, πως όλοι οι υπόλοιποι είναι κλώνοι και κάποιοι έχουν αναμιχθει με δρακονιανους. Επιπλέον, εχθές είχα μια μεγάλη συζήτηση με έναν φίλο μου που επιμένει ότι είμαστε και θα είμαστε μόνοι σ'αυτο το πόλεμο. Όταν του ανέφερα ότι εδώ και καιρό παρακολουθώ ένα τεράστιο άστρο που δεν υπήρχε και ότι μια μέρα είδα περίπου 20 αστεράκια που έβγαιναν από αυτό με απόσταση περίπου 3 δευτερόλεπτα, μου απάντησε ότι το βλέπει και αυτός και είναι ο σκάφος δρακονιανων που προμηθευει με την απαραίτητη ενέργεια αυτούς που τώρα είναι στη Γη και χάνουν τις δυνάμεις τους. Θα ζήσουμε λέει την Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα κατασπαραξουν τους ανθρώπους. Η γνώμη σου ποια είναι; Συγγνώμη για μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σου Μαργαρίτα…

    Η γνώμη μου εκφράζεται μέσα από τις αναρτήσεις που δημοσιεύω. Έχουν απαντηθεί όλα αυτά.

    Μερικά απ’ αυτά που βλέπεις στον ουρανό είναι σκάφη γήινα, μικρά και πλέον, πολύ ανίσχυρα…

    Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι και τα κίνητρα του ανθρώπου που αναφέρεις.

    Χρησιμοποίησε τα «φίλτρα» σου ως κριτήριο για κάθε τι που ακούς ή διαβάζεις και έτσι θα αρχίσεις να ανιχνεύεις την αλήθεια.

    Αυτή η δυνατότητα είναι μέσα σου, βρες την….

    Ξαναδιάβασε τις σχετικές αναρτήσεις, σύγκρινε και άφησε το ένστικτό σου να σε βάλει στον δρόμο σου.

    Πολλά λέγονται από πολλούς είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Ιφικλη!!! Αισθάνομαι έντονα ότι κάτι γίνεται, ότι κάτι έρχεται!!! Τι είναι αυτό, δεν μπορώ να προσδιορίσω.. Ο χρόνος τρέχει με απίστευτη ταχύτητα, βλέπω ότι όλες τις κινήσεις της κυβέρνησης είναι ενάντια σε κάθε λογική. Βιάζονται πάρα πολύ και ξέρουμε το γιατί. Από την άλλη, εφόσον υπάρχουν οι δυνάμεις του κακού υπάρχουν και τα αδέρφια μας πάνω! Θα επιτρέψουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαργαρίτα οι αναρτήσεις αναφέρονται στο σχέδιο, αναφέρουν λεπτομέρειας γιατί υπάρχει και τι σκοπό έχει.

    Αν τις ξανακοιτάξεις νομίζω ότι θα βρεις τις απαντήσεις σ' αυτό που με ρωτάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΦΙΚΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑSTHAR ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ? ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ASTHA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΡΑΙΟΣ..... ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.... ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από μικρή είχα αναζητήσεις, πέρα από την απλή καθημερινότητα, έψαχνα τα πάντα γύρω μου κ μέσα μου. Χαίρομαι που ανακαλύπτω μέσα από εσάς ότι είχα δίκιο, υπάρχουν καταστάσεις πέρα κ πάνω από μας. Σας παρακολουθώ λίγο καιρό αλλά νοιώθω ότι ήρθε η ώρα να πάρω απαντήσεις κ να προχωρήσω σε καλύτερες συνθήκες. Σας ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΉ ΘΑΡΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΦΩΤΕΙΝΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή