Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΨΥΧΗ (1)


Οι δύο ψυχές είναι στην απόλυτη διάθεση της οντότητας που θα τις παραλάβει. 

Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι στις διαστάσεις ύπαρξης δεν υπάρχει ιδιοτέλεια, ίδιον συμφέρον και εγωκεντρισμός, τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τις ακτύνες να λειτουργούν υπέρ του ατομικού στόχου και ενάντια στο κοινό, ο οποίος άλλωστε, δεν υφίσταται στο πεδίο μας ή τουλάχιστον, δεν είναι ξεκάθαρος και κοινή πεποίθηση.

Εννοώ ότι μας έχουν καλλιεργήσει τον ατομικισμό και τον μονοχνωτισμό σε βαθμό που να μην μας περνάει, καν, απ' το μυαλό ότι αν κάτι διευκολύνει την ολότητα, το σύνολο, αυτομάτως διευκολύνει κι εμάς τους ίδιους.  Όμως το πώς το πετυχαίνουν  είναι άλλο θέμα και  πολύ περίπλοκο...

Οι οντότητες όντας αφοσιωμένες στην δημιουργία και την συνεχή ροή της, εργάζονται, μόνο, συνολικά. 

Με αυτό το σκεπτικό στέλνουν και τις ακτύνες στα πεδία ενσαρκώσεως και αυτά που συλλέγουν, μέσω της ψυχής, βελτιώνουν όχι μόνο τις ίδιες αλλά και το σύνολο της ανθρωπότητας, όπου κι αν αυτή βρίσκεται.

Η ψυχή, όταν εισέρχεται σε ένα φυσικό σώμα κάποιου πεδίου, είπαμε ότι του δίνει αυτό που λέμε ζωή και ταυτόχρονα, ολόκληρο τον προγραμματισμό του βίου του.
Συνεργάζεται με την επίφυση, που είναι η κύρια είσοδος πληροφοριών από τους ανώτερους εαυτούς μας, με ρυθμούς που η κάθε ακτύνα αντέχει και μπορεί να αφομοιώσει. 
Αυτό σημαίνει ότι μια πληροφορία δεν έρχεται ολοκληρωμένη αλλά τμηματικά.

Τα κομμάτια αυτά της πληροφορίας, αποθηκεύονται στην επίφυση και όταν συμπληρωθούν όλα, που σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η πληροφορία, αποθηκεύεται στον υποθάλαμο, έτοιμη προς χρήσιν όταν και όποτε χρειαστεί.

Στον υποθάλαμο έχει πρόσβαση το υποσυνείδητο το οποίο επιλέγει πότε και τι θα στείλει στο συνειδητό, δηλ. στον εγκέφαλο.

Απ' την στιγμή που οτιδήποτε θα καταγραφεί απ’ τον εγκέφαλο το γνωρίζουμε, το αντιλαμβανόμαστε, το συνειδητοποιούμε και μπαίνει στην καθημερινότητά μας. Όταν ο εγκέφαλός μας αντιληφθεί κάτι και το τοποθετήσει εκεί που πρέπει, τότε το γνωρίζουμε, μέχρι να γίνει αυτό το αγνοούμε…

Από την ψυχή και μέσω αυτής, αντλεί ο ανώτερος εαυτός μας τα συναισθήματα που παράγουμε, κάθε στιγμή, εξ΄αιτίας των συμβάντων που αντιμετωπίζουμε και τα αξιοποιεί όπως εκείνος θέλει.

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μία οντότητα έχει την δυνατότητα να ενσαρκώσει και την δεύτερη ψυχή, που έχει στην διάθεσή της, όμως με νομοτελειακούς περιορισμούς.
Είναι υποχρεωμένη να στείλει ενσάρκωση σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον διαβίωσης, με άλλους στόχους και προγραμματισμό και σε πεδίο που οι συνθήκες, η τεχνολογία και γενικά το επίπεδο πολιτισμού, θα αποκλείει εντελώς την πιθανότητα συνάντησης αυτών των δύο ακτύνων.

Έχουμε παραστήσει τον, κατά εβδομήντα τοις εκατό, απόλυτο προγραμματισμό του βίου μας, ως μια λεωφόρο με πολλούς διαδρόμους ή μικρότερους δρόμους, αν θέλετε, επί της οποίας κινούμαστε και έχουμε πει ότι το υπόλοιπο ποσοστό είναι δική μας ευθύνη.
Εμείς επιλέγουμε σε ποιόν διάδρομο  θα πορευτούμε, όπως και πότε θα αλλάξουμε, αν  αλλάξουμε, διαδρομή.

Οι οντότητές μας δεν γνωρίζουν ποιες, πότε και τι είδους αλλαγές ενδέχεται να κάνουμε στα πλαίσια του 30% της ελεύθερης βούλησής μας και αυτό είναι που δίνει αξία στην ύπαρξή μας  στα πεδία ενσάρκωσης.

Αν είμαστε εντελώς προγραμματισμένοι δεν θα υπήρχε και λόγος να γίνεται όλο αυτό.

Πέρα απ’ την αξία όμως, έχουμε και συμπαντική ευθύνη για την διαχείριση αυτού του ποσοστού, άσχετα με το πόσο, ο καθένας μας, το αντιλαμβάνεται αυτό. 
Το  ποσοστό ελεύθερης βούλησης που διαθέτουμε δεν είναι ευκαταφρόνητο και παίζει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο μία ενσάρκωση είναι επιτυχημένη, αν δηλ. ο ανώτερος εαυτός παίρνει απ’ την ακτύνα του αυτό που θέλει και σε ποιο ποσοστό κάτι, όμως, που κρίνεται στο τέλος του βίου της.


(Σε μελλοντική ανάρτηση θα δούμε πώς αυτό το ποσοστό το εκμεταλλεύτηκαν οι προδότες και τα ερπετά…)


Κάθε διάδρομος που επιλέγει η ακτύνα  να διαβεί, περιέχει διαφορετικά γεγονότα από τους υπόλοιπους και όσο βρίσκεται επ’ αυτού τα βιώνει μέσα στην δική της πραγματικότητα.
Μια πραγματικότητα διαφορετική απ’ αυτήν που θα βίωνε σε κάποιον άλλο, στην ίδια χρονική περίοδο.

Με βάση αυτά, γνωρίζει άλλες ακτύνες, παράγει συναισθήματα, σκέψεις, παίρνει αποφάσεις και κάνει πράξεις που διαμορφώνουν και δίνουν μια συνέχεια στην πορεία της, στο πεδίο ενσάρκωσης.

Εδώ υπάρχει και ο διαχωρισμός χαρακτήρων μεταξύ των ακτύνων, διότι η συμπεριφορά κάθε μιας, βασίζεται στα παραπάνω. δηλ. στην συχνότητα των αλλαγών διαδρόμων, στην αντιμετώπιση των καταστάσεων που επιφυλάσσει ο κάθε ένας απ’ αυτούς, στις «εμπειρίες» που αποκομίζει στον τρόπο που τις διαχειρίζεται και πολλά άλλα…
Αντιλαμβάνεστε ότι οι επιλογές μας, στα πλαίσια του ελεύθερου ποσοστού μας, είναι πολύ σημαντικές διότι είναι ένα ελάχιστο γρανάζι που, όμως, αν υπολειτουργεί, το ίδιο συμβαίνει και σε ολόκληρο τον μηχανισμό. 
Αν δεν παίρνει το επιθυμητό η κάθε οντότητα καθυστερεί, κατά κάποιον τρόπο και μαζί της καθυστερεί ολόκληρη η ανθρώπινη Δημιουργία.

(Αν αυτό φαίνεται υπερβολικό, ας σκεφτούμε τον τρόπο που λειτουργούν οι οντότητές μας, απόλυτα  συλλογικά, σαν γρανάζια, αφοσιωμένες στην Δημιουργία, η οποία δεν σταματάει ούτε δευτερόλεπτο…).

Αυτά όλα συνθέτουν αυτό που, κοινώς, χαρακτηρίζουμε «ζωή κάποιου»……. 

36 σχόλια:

  1. Καλημέρα
    Η ψύχη εκτός από το ότι διατηρεί το φυσικό σώμα στη ζωή ,είναι απλως αναμεταδότης των συ
    ναισθημάτων στην οντότητα. Λαμβάνει και στέλνει. Η οντότητα γιατί χρειάζεται κατι τετοιο;Εννοώ σε τι την οφελεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου … ανώνυμε φίλε….

      Δεν διατηρεί απλά το σώμα. Είπαμε ότι, μέσω αυτής, η οντότητά μας προγραμματίζει τα πάντα σε σχέση με τον βίο μας. Επιπλέον συνεχώς είναι σε επαφή με «εμάς» καθορίζοντας την εξέλιξη της, εδώ, ύπαρξής μας, με την διαδικασία που περιέγραψα.

      Βεβαίως λειτουργεί σαν πομποδέκτης, όρος που ίσως μειώνει τον ρόλο της, αλλά, όπως λες λαμβάνει και στέλνει…

      Η οντότητα δεν μπορεί, λόγω επιπέδου ύπαρξης, να παράξει συναισθήματα από ένα επίπεδο και κάτω, όμως της χρειάζονται για την ολοκλήρωσή της, για την πληρότητά της για άνοδο.

      Απόδειξη είναι το γεγονός ότι όποια οντότητα δεν έχει στόχο την ανέλιξή της, δεν στέλνει ενσαρκώσεις. Άρα οι ακτύνες που στέλνουν, όποιες στέλνουν, παίζουν βασικότατο ρόλο γι’ αυτές…

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ
      Η οντόντητα λές είναι συνεχώς σε επαφή με ''εμάς''. Αυτό όμως δεν φαίνεται να λειτουργεί αμφίδρομα. Μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί;
      Aλκμήνη

      Διαγραφή
    3. Αλκμήνη μου.

      Λειτουργεί αμφίδρομα, αφού η οντότητα λαμβάνει και στέλνει.
      Απλά, η διαδικασία δεν καταγράφεται στο συνειδητό μας, άρα δεν την αντιλαμβανόμαστε.

      Κάποια στιγμή, διαφορετική χρονικά στον καθένα, θα γίνεται και συνειδητά.

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα Ιφικλη, μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις καποια εξηγηση στο παρακατω:
    πως γινεται οι Οντοτητες που εργαζονται μονο συλλογικα, να στελνουν ακτυνες που λειτουργουν εγωκεντρικα και με ιδιοτελεια και αυτο να εχει ως αποτελεσμα την βελτιωση των ιδιων αλλα και της ανθρωποτητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Έφη.

      Ακριβώς γι’ αυτό Έφη μου.

      Δεν βιώνουν αυτά που βιώνουν οι ακτύνες στα πεδία.

      Η βελτίωση αφορά στους ανώτερους εαυτούς μας και έρχεται από την πλήρωση της οντότητας, διότι προσφέρει περισσότερα και καλλίτερα στο σύνολο, όσο βελτιώνεται…

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα
    Συγνωμη αν ξεφευγω λιγο απο το θεμα, αλλα θα ηθελα να μαθω αν τα αγαπημενα μας ζωα ( γατα, σκυλος) εχουν ψυχη, και αν εχουν που πηγαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Πάρη.

      Μερικά ζώα έχουν δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες του πλανήτη, στον ίδιο τον πλανήτη, ώστε να συμβάλλουν στην ομαλή ανακύκλωση των συστατικών του.
      Να συμμετέχουν δηλ. στον κύκλο συντήρησής του. Άρα είναι φτιαγμένα εδώ και μετά τον «θάνατό» τους, ανακυκλώνονται.

      Άλλα ζώα, όπως αυτά που αναφέρεις, έρχονται αυτούσια άνωθεν, δεν μετενσαρκώνονται, έρχονται όπως είναι στην πραγματικότητα, απλά χρησιμοποιούν γήινα σαρκίο.
      Έχουν τις δυνατότητες επικοινωνίας με τους ανθρώπους, ομιλούν την ίδια γλώσσα, όπου κι αν υπάρχουν στον πλανήτη, διότι είναι είδη και όχι υβριδικές κατασκευές.

      Την αδυναμία επικοινωνίας με αυτά την έχουμε εμείς, σαν ακτύνες.

      Φέρουν κινητήρια δύναμη βέβαια, κάτι σαν ψυχή, ας πούμε, αλλά δεν είναι σαν την δική μας.

      Δεν κατευθύνονται από ανώτερο εαυτό διότι υπεύθυνοι γι’ αυτά είναι οι άνθρωποι.

      Ο ρόλος τους στο πεδίο ενσάρκωσης είναι καθαρά ενεργειακός και συμβάλλουν στην διαμόρφωση συνθηκών. Στην ουσία, διευκολύνουν εμάς, τις ακτύνες.

      Στην πορεία θα πούμε κάποιες λεπτομέρειες…

      Διαγραφή
    2. Τωρα θα μου πεις, εμαθες τιποτα για τον ανθρωπο η για τον ανωτερο ευατο και εχεις αποριες για τα ζωα; Οχι, λιγα πραγματα ξερω, σε πολλα ειμαι μπερδεμενος αλλα προσπαθω να τα βαλω σιγα σιγα σε μια σειρα. Η επιμονη μου εχει να κανει με το οτι νοιοθω μεγαλη αγαπη για τα ζωα και περισσοτερο με τις γατες και τα σκυλια, ειδικα οταν τα κοιταζω και με κοιταζουν στα ματια με πλημμυριζει μια αγαπη μεχρι τρελλας. Ειναι ζωα που η επιβιωση τους εξαρτατε απο τον ανθρωπο και στο ανταποδιδουν με τροπο που σου αγγιζει την καρδια. Ναι αν δεν σου κανει κοπο στην πορεια ανελησε το θεμα αυτο με τα αγαπημενα μας ζωακια γιατι πιστευω θα ενδιαφερει πολυ κοσμο. Αν μπορεις την απαντηση μου μου εδωσες να την κανεις με περισσοτερη αναληση σε καποια σημεια.

      Ευχαριστω και για τον χρονο και για τον κοπο που εκανες να ασχοληθεις με την ερωτηση μου.

      Διαγραφή
    3. Είναι καθήκον μου να απαντώ σε ό,τι μπορώ Πάρη μου.

      Προφανώς έχεις ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πηγάζει απ’ την οντότητά σου.

      Ανάμενε την σχετική ανάρτηση.
      Γνωρίζω ότι απασχολεί πολλές ακτύνες το θέμα των ζώων…

      Διαγραφή
  4. Καλήμερα
    Η ανέλιξη της οντότητας από τι χαρακτηρίζεται;
    Τι επιδιώκει; Τι είδους αξίες ή ιδιότητες θέλει να αποκτήσει ώστε να αλλάξει επίπεδο;
    Aλκμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλκμήνη μου.

      Οι δραστηριότητες των οντοτήτων μας είναι πολυποίκιλες και ποιοτικά αδιανόητες για εμάς.
      Επομένως τις ιδιαίτερες ανάγκες τους δεν μπορούμε να τις γνωρίζουμε όλες.

      Όμως κάποιες επαφές, που πρέπει να έχουν με κατώτερα είδη, απαιτούν «χαμηλότερες» εμπειρίες και συναισθήματα, που παίρνουν από εμάς.

      Ειδικότερα, δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε πώς διαχειρίζονται και τι τα κάνουν αυτά που εισπράττουν από εμάς.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμη κάτι..
    Λές ότι οι οντότητες προγγραματίζουν τις ζωές μας κατά 70 τοις εκατό.
    Αν συμβαίνει αυτό,τότε αυτόματα ,έχουν την μεγάλη ευθύνη για το χάλι της ανθρωπότητας.Πόλεμοι,αδικία,εκμετάλευση,πόνος,κακία..Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι το 30 τοις εκατό προκαλεί αυτό το τερατώδες χάος
    Ακμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πορεία, Αλκμήνη, θα λυθεί η απορία σου.

      Θα δεις ότι την εδώ πραγματικότητα την διαμορφώνει η ελεύθερη βούλησή μας επηρεασμένη από την δραστηριότητα των ερπετών και των προδοτών, πάνω μας… θα αναφερθούμε σ’ αυτό και τότε θα κατανοήσεις πώς αυτό είναι δυνατόν.

      Ο προγραμματισμός μας έχει να κάνει με άλλα πράγματα που εξηγούνται στις, μέχρι τώρα, σχετικές αναρτήσεις.

      Αν θέλεις μπορείς να ανατρέξεις σ’ αυτές που αναφέρονται στην σχέση οντοτήτων – ακτύνων.

      Διαγραφή
  7. Ας πούμε ότι η ακτύνα ζεί τη ζωή της όσο δίκαια μπορεί,με σύνεση και ευσυνειδησία.
    Χωρίς όμως συνειδητή επαφή με την οντότητά της. Στο τέλος πεθαίνει..Κάποιος που παρατηρεί ουδέτερα όλο αυτό ,θα μπορούσε να πεί ότι στην ουσία η ακτύνα χρησιμοποίηθηκε από την οντότητα ..Ιφικλή μου,δεν μου φαίνεται δίκαιο όλο αυτό. Και μετά τον θάνατό της,σε τί κατάσταση υπάρχει; ή δεν υπάρχει;
    Aλκμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο έρχεται η ανάρτηση περί θανάτου Αλκμήνη μου..
      Λίγη υπομονή.

      Αν θυμάσαι από περασμένες αναρτήσεις περιγράφεται ο ρόλος των ακτύνων.

      Φρεσκάρισέ το αν θέλεις και θα δεις ότι έτσι έχουν τα πράγματα, άσχετα πώς μας φαίνονται.

      Αν κατανοήσεις τον λόγο ύπαρξής μας θα δεις ότι δεν υπάρχει καμμία αδικία…

      Διαγραφή
  8. Ο λόγος της ύπαρξής μας είναι να βοηθήσουμε την οντότητα, να ανέβει κλίμακα .
    Εν τάξει ! Θα μπορούσα να το δεχτώ αν γνώριζα ότι η ακτύνα έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για αυτό.Υπήρξε κάποια συμφωνία; Δεν μου είναι σαφές.
    Eυχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε….

      Μπορεί να αγγίζει, λίγο έως πολύ, τον εγωισμό μας αλλά είναι γεγονός ότι αυτοί μας δημιούργησαν, για δικές τους ανάγκες.
      Το ότι έχουμε υπόσταση και άποψη είναι δική τους παραχώρηση επειδή κι αυτό τους εξυπηρετεί.

      Το ότι οι προδότες και τα ερπετά επί πολλούς αιώνες μας καλλιεργούν, με διάφορα μέσα, συναισθήματα και απόψεις περί μοναδικότητας, ανθρωποκεντρισμού, εγωισμού κ.λ.π. σε συνδυασμό ότι είμαστε η μόνη ζωή στα σύμπαντα, έχει στόχο να μας αποκόψουν απ’ την αλήθεια και όταν τη μάθουμε να μην είμαστε σε θέση να την δεχτούμε.

      Για σκέψου το λίγο….

      Είναι εύστοχο και παραστατικό το παράδειγμα του Χάρη λίγο πιο κάτω απ’ το σχόλιό σου.

      Έτσι έχουν τα πράγματα…

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα. Αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να απαντήσω στο ερώτημα της Αλκμήνης με ένα παράδειγμα. Έστω, ότι υπάρχει ένας δημιουργός ταξί με ηλεκτροκίνηση και αυτόματο πιλότο, και του αναθέτει να κάνει ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να το ρωτήσει αν συμφωνεί με αυτό;!;!; Αυτός του έδωσε το λόγο ύπαρξης για να κάνει κάτι συγκεκριμένο. Του δίνει και 30% πεδίο επιλογών για τις διαδρομές που θα ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό που θέλει ο δημιουργός. Του αποκλείει το 70% των διαδρομών, γιατί δεν θα τον οδηγήσουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Πελοπόννησο, στα νησιά ή σε άλλες χώρες. Παραμένουν όμως μέσα στο 30% των διαδρομών, ένα 5% που έχει χωματόδρομους, ένα άλλο 5% που πάει απ’ τα βουνά, ένα άλλο 5% που περνάει από ποτάμια ο δρόμος και ένα άλλο 5% που έχει παραθαλάσσιες διαδρομές. Αν το ταξί στη διαδρομή πέσει σε ομίχλη, καταιγίδα ή πάθει κάποια βλάβη ο αυτόματος πιλότος, το πιο πιθανόν είναι να χάσει το δρόμο του και να ακολουθήσει κάποια διαδρομή από τα 5% που θα το λερώσει, θα το καθυστερήσει, θα το εξαντλήσει ενεργειακά, θα το βρέξει ή ακόμα και θα το βουλιάξει στη θάλασσα. Και όλα αυτά, γιατί ο δημιουργός του, θέλει να καταγράψει τις επιδράσεις που θα έχουν στο ταξί του, όλες οι σωστές ή λάθος επιλογές του αυτόματου πιλότου, έτσι ώστε να βελτιωθεί αυτός, ως δημιουργός, διορθώνοντας τις ατέλειες στο επόμενο, αναβαθμισμένο μοντέλο που θα δημιουργήσει.
    Έτσι λοιπόν είναι και η κατάσταση με τον ανώτερο εαυτό μας. Τα λέω καλά Ιφικλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αδελφέ… Χάρη.

      Έτσι είναι. Πολύ εύστοχο το παράδειγμά σου!!

      Είμαστε απλά δημιουργήματα…

      Διευκρίνηση: Την ερώτηση δεν την έκανε η Αλκμήνη αλλά ο... ανώνυμος φίλος λίγο πιο πάνω.

      Διαγραφή
    2. Χάρη μου
      Αστοχο , λυπάμαι,το παράδειγμά σου. Εμείς δεν είμαστε μηχανές.
      Ιφικλή ,δεν είναι θέμα εγωισμού..καθόλου. Απλά χρειάζεται να κατανοήσω λίγο τον τρόπο που λειτουργούν οι οντότητες.
      Αλκμήνη

      Διαγραφή
  10. Αλκμήνη μου, μπορεί να μην είμαστε μηχανές, αλλά είμαστε δημιουργήματα. Σε αυτό διαφωνείς; Αν δεν διαφωνείς σε αυτό, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι είσαι για κάποιο σκοπό του δημιουργού εδώ. Δεν ήρθες για να βολτάρεις. Όλοι οι άνθρωποι αναρωτιούνται ποιο είναι το νόημα της ζωής. Και τώρα μας δίνεται η απάντηση σε αυτό κι ενώ μας λέει και πως λειτουργούν οι οντότητες/δημιουργοί μας, επιμένεις να μην το καταλαβαίνεις βάζοντας το εγώ σου να σε εμποδίζει από την κατανόηση. Θα έρθει όμως η ώρα που θα καταλάβεις κι εσύ, μην αγχώνεσαι.

    Διευκρίνιση στη διευκρίνιση ;) : Αδερφέ Ιφικλή, επειδή ο Ανώνυμος στην κουβέντα σας υπέγραφε ως Αλκμήνη, κατάλαβα ότι ήταν η ίδια, που απλά ξέχασε να γράψει πάλι το όνομά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Εξετάζω τα πάντα.Επιτρέψτε μου μόνο να τα ερευνώ με τον δικό μου τρόπο. Δεν έθιξα κανέναν,αδελφέ μου,ίσως να κούρασα ,αλλά πίστευα ότι οι ανταλλαγές απόψεων,ή οι ερωτήσεις είναι χρήσιμες.
    ΑΛΚΜΉΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλκμήνη μου, δεν ενοχλείς ούτε κουραζεις, αυτό είναι σίγουρο. Σαφώς και είναι δικαίωμα σου ο τρόπος αναζήτησης, όπως και η ανταλλαγή αποψεων.

    Όμως πρέπει να προσπαθήσεις να βγεις από τον κατεστημενο τρόπο σκέψης, διότι αυτό χρειάζεται για την κατανόηση νέων πληροφοριων, που είναι εκτός κρατουσης πραγματικότητας.

    Θα πρέπει να γίνει αυτό για να μην είναι στείρος ο διάλογος.

    Όσο δύσκολο είναι να κατανοηθεί μια νέα πληροφορία, άλλο τόσο είναι και να αποδοθεί, μην το ξεχνάς αυτό...

    Μπορούμε να συνεχίσουμε τον διάλογο, αν το θέλεις, παίρνοντας υπ όψιν σου ότι οι πρωτογενεις πληροφορίες χρειάζονται κατανοηση, με προσπάθεια και υπέρβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ιφικλή, Χάρη και Αλκμήνη!!! Πέρνοντας απ'την αρχή τις δημοσιεύσεις στο ιστολόγιο και ξανά-διαβάζοντάστες με σκοπό την κατανόηση πολλών θεμάτων, έφτασα στην συγκεκριμένη "συζήτηση" και μπορώ να πω, πως μέσω των απάντήσεων του Ιφικλή και του Χάρη στις απορίες της Αλκμήνης, πήρα κι εγώ απαντήσεις σε ερωτήματα που πολλές φορές τα κάναμε "για πλάκα" αλλά υφίστανται. Ερωτήματα όπως: Ποιοί είμαστε; Τί είμαστε; Από πού ερχόμαστε;, Γιατί ερχόμαστε;, Πού πάμε; Μπορώ να πω, πως πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα όταν συνειδητοποίησα ό,τι πήρα απαντήσεις σε ερωτήματα που μέχρι στιγμής δεν είχα σκεφτεί να θέσω!!! Καλή μέρα σε όλους από Γερμανία!!!

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα σας μιας και έχω ξεκινήσει την αναζήτηση μου εδώ και ένα χρόνο πολλά από αυτά που διαβάζω είναι περίεργα αλλά προσπαθώ να τα κατανοήσω..θα ήθελα να ρωτήσω με όλο τον σεβασμό για τον χριστιανισμό τι γνώμη έχετε...πώς έχει συσχετιστεί και η ψυχή του ανθρώπου με την θρησκεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστε φίλε, η ερώτησή σου είναι εκτός θεματολογίας του ιστολόγιου.

      Αν απαντηθεί ίσως δημιουργήσει θέμα μέσα στο θέμα…

      Διαγραφή
  14. Κύριε Ιφικλή θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στην περίπτωση που μια ακτύνα ενσαρκώνει και τις δύο ψυχές που έχει, ταυτόχρονα, μπορεί να ενσαρκώσει τη μια ψυχή σε πεδίο ύλης και την άλλη σε πεδίο αντιύλης, ώστε να είναι σίγουρο πως δεν θα συναντηθούν ποτέ. (Ερώτηση του μπαμπά μου αυτή). Και τι είναι επακριβώς η αντιύλη; Επίσης, εμφανισιακά η ενσαρκωμένη ψυχή μοιάζει στην οντότητα, ή μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετική; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Καλή σας δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σας και πάλι κύριε Ιφικλή! Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν τελικά υπήρξε ο Χριστός. Κι αν ναι ήταν μια απ' ευθείας πεμπτοδιάστατη οντότητα, όπως ήταν ο Αριστοτέλης και ο Μέγας Αλέξανδρος. Ακόμη, οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ είναι επίσης πολύ συγκεκριμένες οντότητες με πιο πολλές υποχρεώσεις ως προς την επίβλεψη των πεδίων, ή δεν διαφέρουν σε τίποτε από όλες τις υπόλοιπες οντότητες. Και ποια είναι τα πραγματικά τους ονόματα, εάν γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και τον χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενά μου συγγνώμη που δεν απάντησα έγκαιρα στο σχόλιό σου αλλά διέφυγε της προσοχής μου…
      Λοιπόν. 1.
      Όχι δεν ενσαρκώνονται σε ύλη και αντιύλη. Στην σπάνια περίπτωση που συμβαίνει αυτό αρκεί να ενσαρκωθούν σε τέτοια απόσταση που η τεχνολογία του κάθε πεδίου , αποκλείει την επαφή με το άλλο.

      Η «αντιύλη» είναι η αρνητική ύλη. Δηλαδή ύλη που αποτελείται από την αρνητική μορφή κάποιων σωματιδίων γι’ αυτό και καλείται αρνητική ύλη. Δεν υπάρχει σε όλες τις μορφές ύλης ως αντίθετή τους αλλά σε κάποιες απ’ αυτές. Η τεχνολογία μας δεν μας επιτρέπει την χρησιμοποίησή της στο πεδίο μας διότι, αυτό, είναι πολύ επικίνδυνο.

      2.
      Ο συγκεκριμένος χριστός που πάνω στήθηκε όλο αυτό που καλούμε σήμερα χριστιανισμό δεν υπήρξε σαν ιστορικό πρόσωπο διότι δεν αναφέρεται σε καμμία ιστορική πηγή της εποχής. Μόνο θρησκευτικές είναι οι πηγές αναφοράς του και αυτές είναι μόνο τα ευαγγέλια. Από εκεί πήραν πληροφορίες διάφοροι και τις διέσπειραν.

      Αυτοί οι «αρχάγγελοι» που αναφέρεις είναι απλά απομίμηση των εξωδιαστατικών οντοτήτων της Ελληνικής κοσμοθέασης. Έπρεπε να υπάρχουν για να ολοκληρωθεί το σενάριο των εβραιογενών θρησκειών ..

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα πρώτη φορά σας διαβάζω και είναι πολύ όμορφα όλα αυτά που λες.θελω να ρωτήσω κάτι μπορεί μια ψυχή να γνωρίζει ότι δεν ανήκει στον εδώ κόσμο (το γνωρίζει από μικρή ηλικία) και ανάλογα τον βίο της Ζωής της μπορεί να θελήσει όταν φύγει από τον κόσμο να μην ξανακατέβει σαν άλλη ψυχή? Η θα πρέπει να ξανά μετασαρκωθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σου.... άγνωστε!!

    Δεν ξέρω αν αντιλήφθηκα σωστά το ερώτημα…

    Ενημερωτικά σου λέω ότι την ψυχή την χρησιμοποιεί η οντότητα για την ενσάρκωση της ακτύνας. Επομένως, αφού ενσαρκώθηκε εδώ, ανήκει και εδώ. Επίσης δεν εξαρτάται από την ψυχή η μετενσάρκωση αλλά από την οντότητα. Αυτή αποφασίζει για τις ενσαρκώσεις, πόσες και πότε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα
    Συνχαρητηρια για την πληροφορηση που κανετε!!
    Θα ηθελα να ρωτησω αν καθε πλανητης η γαλαξιας υποκειται σε συγκεκρημενη οντοτητα και ακτινα.
    Επισεις σχεση οντοτητας και πηγης(μιας των παντων)
    Ευχαρηστω πολυ!Καθε διευκρινηση καλοδεχουμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή