Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Η εμφάνιση των ακτύων.


Πριν ακόμη, χρησιμοποιηθεί ο χρόνος ως μέσο μέτρησης απόστασης γεγονότων,  στον πλανήτη μας, το ηλιακό μας σύστημα ετοιμάστηκε να φιλοξενήσει, μαζί με άλλα αντίστοιχα, κάποια πλάσματα-δημιουργήματα, προκειμένου να καλυφθούν ζωτικές ανάγκες των δημιουργών τους. Οi πλανήτες και οι δορυφόροι αυτών των ηλιακών συστημάτων ονομάζονται «πεδία ενσάρκωσης» διότι έχουν διαμορφωθεί γι’ αυτόν, ακριβώς, τον λόγο.
Να φιλοξενήσουν ενσαρκωμένα όντα, δημιουργήματα αυτών των διαμορφωτών οι οποίοι είναι οι ολοκληρωμένες οντότητες στο υπαρξιακό πεδίο της 5ης   διάστασης.

Αυτά τα πλάσματα είμαστε εμείς, οι ακτύες των πεδίων ενσάρκωσης…

Ορίστηκε η διαδικασία έλευσης, με ένωση και συνδυασμό μεταξύ αρσενικής και θηλυκής ενέργειας, καθορίστηκε η διάρκεια του βίου των ακτύων η οποία προγραμματίστηκε κατά 70% και δόθηκε, στο υπόλοιπο 30%, η δυνατότητα αυτοδιαχείρισης.  

Σημειωτέον ότι, αν και μεταφέρω πληροφορίες, δεν δογματίζω και η αποδοχή ή όχι των γραφόμενων σ’ αυτό το ιστολόγιο, αφήνεται στην κρίση και αντιληπτικότητα του αναγνώστη αλλά και στην προσπάθειά του να ερευνήσει, να αισθανθεί και να καταλήξει σε προσωπικά συμπεράσματα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, σε συνδυασμό με την εποχή που διάγουμε οι ακτύες, που πρέπει,  είναι πιο ευαισθητοποιημένες, ενδείκνυται να αφήνουμε την διαίσθησή μας να «αποφασίσει» περί αυτού.

Ο σκοπός αυτής  της διαδικασίας είναι η συλλογή συναισθημάτων, που παράγουμε εμείς, από την οντότητα που έστειλε τον καθένα από εμάς.

Η οντότητα αυτή είναι ο ανώτερος εαυτός μας.

Οι ανώτεροι εαυτοί μας, λοιπόν, ακολουθώντας την γραμμή εξέλιξής τους, άνοδο σε ανώτερη υπαρξιακή διάσταση, (στην περίπτωση των πεμπτοδιάστατων οντοτήτων το πέρασμά τους στην 7η ), πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Κάποιες απ’ αυτές είναι και η περισυλλογή συναισθημάτων που μόνο, από εμάς μπορούν να πάρουν, λόγω συνθηκών διαβίωσης.

 Όταν έφθασαν σε κάποιο επίπεδο ύπαρξης είδαν ότι για να συνεχίσουν την άνοδό τους στα υπαρξιακά επίπεδα (διαστάσεις), χρειάζονταν επιπρόσθετα πράγματα.
Αποφασίστηκε έτσι, η ενσάρκωση ακτύων στους πλανήτες οι οποίοι είναι διαμορφωμένοι για τον σκοπό αυτό και η άμεση επικοινωνία και παρακολούθηση αυτών.
Για τον λόγο αυτόν, δημιουργήθηκε, σε πολύ ανώτερα επίπεδα,  η ψυχή, η οποία έχει πολλαπλές δυνατότητες, που θα δούμε παρακάτω, εν ευθέτω χρόνω…

Κάθε οντότητα έχει στην διάθεσή της την ψυχή, η οποία της παρέχεται από ανώτερα, γι αυτήν,  επίπεδα, με σκοπό να είναι πάντοτε, σε άμεση επαφή με την ενσάρκωσή της,  στα πεδία ενσαρκώσεως και έχει την απόλυτη ευθύνη και καθοδήγηση αυτής.

Η ψυχή είναι αυτή που δίνει πνοή ζωής στην ενσάρκωση αλλά και  την κατευθύνει στον βίο της. Μέσω αυτής ο ανώτερος εαυτός μας επιδρά επάνω μας, κατά βούληση και, κατά περίπτωση, μας προφυλάσσει, μας δημιουργεί συνθήκες στη ζωή μας, που θα πρέπει να μας ωθήσουν προς μία κατεύθυνση, εισπράττει τα συναισθήματα που παράγουμε, κάθε στιγμή και πολλά άλλα.

Η ψυχή είναι αιώνια και άφθαρτη.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα αναρτηθούν λεπτομέρειες διότι το κομμάτι «ψυχή» είναι και μεγάλο και ενδιαφέρον και θα πρέπει να ολοκληρωθεί για να γίνει κατανοητό...

25 σχόλια:

  1. Χαιρε Ιφικλη... 1η ερωτηση , μας αναφερεις πως πριν χρησιμοποιηθει ο χρονος ως μεσο μετρησης αποστασης γεγονοτων οπως , και πριν ποτε; 2η ερωτηση...το ηλιακο μας συστημα οπως δημιουργηθηκε και ετοιμαστηκε απο ποιους;Για να φιλοξενησει , μαζι με αλλα αντιστοιχα καποια πλασματα κ.τ.λ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1η: Εννοώ τους πρώτους εποίκους επειδή ήταν αυτοί που καθιέρωσαν τον χρόνο και τον προσάρμοσαν στις συνθήκες του συγκεκριμένου πλανήτη, όπως κάνουν πάντοτε. Πριν, λοιπόν, απ' αυτό δεν υπήρχε χρόνος στην Γαία διότι δεν υπήρχε λόγος α υπάρχει....
      2η: Την ευθύνη για την κατασκευή και την διαμόρφωση του στερεώματος την έχουν ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ οντότητες, τις οποίες δεν μπορούμε, καν, να φανταστούμε, εντεταλμένες απ' τον Δημιουργό Νου.
      Μέχρι εκεί γνωρίζουμε διότι μέχρι εκεί μπορούμε να κατανοήσουμε...

      Διαγραφή
    2. Ησουνα απολυτα κατανοητος και ειμαι ευγνωμων Ιφικλη

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα ιφικλή! Με πια κριτήρια γίνεται η επιλογή του βίου της κάθε ακτυνας;; Η επιλογή της οικογένειας που θα έχει η κάθε ακτυνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κριτήριο είναι το τι προσδοκά από την συγκεκριμένη ενσάρκωση ο ανώτερος εαυτός. Με βάση αυτό καθορίζει το 70% του βίου της ακτύνας. Η επιλογή της οικογένειας που θα έχει, αν έχει, η ακτύνα είναι προϊόν συνεργασίας με άλλες οντότητες με τις οποίες ταυτίζονται οι επιδιώξεις της.
      Η ακτύνα που έρχεται επιλέγει αυτούς που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία έλευσης.

      Διαγραφή
    2. είμαι ευγνώμων ιφικλή ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Ιφικλη. Ήθελα να ρωτήσω αν εμείς ως ακτίνες, δημιουργήθηκαμε ουσιαστικά για να καταφέρουν οι ανώτεροι εαυτοί μας να ανέβουν διάσταση. Ουσιαστικά δηλαδή εκτελούμε αυτή τον στόχο ως ενσαρκώσεις? Τι γίνεται με δική μας ανεληξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό το πρώτο Έλενα. Όσον αφορά στην δική μας ανέλιξη, αυτή συντελείται μέσα στα όρια του βίου μας, κυρίως από το 30% της ελεύθερής μας βούλησης.

      Όλα τα άλλα αφορούν στην οντότητά μας.

      Διαγραφή
    2. Οι 5διαστατες οντοτητες θέλουν να ανέβουν διάσταση. Με μας τι γίνεται?δλδ για πάντα θα είμαστε στο πεδίο ενσάρκωσεων?είμαστε εδώ μόνο για να εξυπηρετήσουμε το δικό τους σκοπό? Για εμάς δλδ δεν υπάρχει εξέλιξη? Επίσης πως γεννιέται μια 5στατη οντότητα? Καθώς μετά από πολλές ενσαρκώσεις εφόσον ανέβει διάσταση εν τέλει δεν θα έπρεπε να έχουν μείνει πάρα ελάχιστες οντοτητες στην 5η διάσταση. Οπότε επειδή οι ακτυνες είμαστε πολλοί, θα πρέπει να γεννιούνται νέες 5διαστατες οντοτητες να έχουν τόσους ανθρώπους υπό την επίβλεψη τους.

      Διαγραφή
  4. Έλενα είσαι χείμαρρος, αλλά μ' αρέσεις ...Ένα ένα ερωτηματικό:
    Το τι γίνεται μ' εμάς σου απάντησα προηγουμένως.
    Δεν θα είμαστε αιώνια στα πεδία ενσαρκώσεως... μείνε μέχρι εκεί, προς το παρόν.
    Υπάρχει διαδικασία έλευσης σ αυτήν την διάσταση που όπως έχουμε πει, είναι η πρώτη για ολοκληρωμένες οντότητες, είναι πάντα πολυπληθής. Όλα ξεκινούν από εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Ιφικλη...
    Έχω μια ερώτηση γιατί υπάρχει θάνατος σε νεογέννητα μωρά; Η αποβολή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Η σε μικρά παιδιά;;; Έχει να κάνει με την οντότητα που έχει στείλει την ψυχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Άννα.
    Ναι έχει να κάνει με τον ανώτερο εαυτό.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό, όπως ανάκληση, αλλαγή σχεδίου την τελευταία στιγμή ή ακόμη και να χρειάζονται λίγα από κάποια ακτύνα και την στέλνουν για λίγο.

    Αυτά θα γίνουν πιο καθαρά στην κατανόησή τους, όταν φτάσουμε στο σημείο της εξέλιξης των ανώτερων εαυτών.

    Θεωρώ ότι με την ροή των πληροφοριών θα γίνονται κατανοητά πράγματα που αποσπασματικά είναι δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πολύ Ιφικλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα!! Καλή αρχή στο νέο blog. Παρακολουθώ...
    Το συγκεκριμένο θέμα ειδικά είναι αγαπημενο μου.
    Προς το παρόν εύχομαι καλή δύναμη, καθαρότητα σκέψεων και λόγου και.. καλή ανάσταση!
    Ευχαριστώ για την εργασία σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστω απο καρδιας γιατι επιτελους ιπταμαι εκει που αισθανομαι , βιωνοντας την επικοινωνια επι της ουσιας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΙΦΙΚΛΗ.ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, δεν κάνω κάτι που χρειάζεται ευχαριστίες.

      Κάνω απλά, αυτό που κλήθηκα να κάνω και ευτυχώς, σιγά σιγά, κάνουν όλο και περισσότεροι, αυτό που καλούνται να κάνουν….

      Να είσαι καλά και να προετοιμάζεσαι….

      Διαγραφή
  11. καλημερα. Ποιος ειναι ο δρομος της προσωπικής μας ανελίξεις ετσι ώστε να μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη με τον ανώτερο εαυτο μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Αντώνη.

      Δεν υπάρχει συγκεκριμένος δρόμος ή τρόπος ανέλιξης. Είναι συνδυασμός επιλογής και τρόπου ζωής του καθενός με την βούληση και τον ρόλο που του επιφυλάσσει η οντότητά του.

      Αυτή αποφασίζει αν και πότε θα επιτρέψει στο συνειδητό της ακτύνας της την επαφή που υπάρχει από την αρχή του βίου της, αλλά σε μη συνειδητό επίπεδο.

      Διαγραφή
  12. Μαρίνα εδώ, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, γιατί κι εγώ βρίσκομαι σε αναζήτηση και όλο μαθαίνω πράγματα που μου φαίνονται αστεία, εξωπραγματικα και επιστημονική φαντασία, το ότι εγώ δεν νιώθω οικεία με αυτά σημαίνει κάτι, εννοώ πάντα πίστευα σε κάτι ανώτερο όπως οι περισσότεροι αλλά ενώ έχω μεγαλώσει χριστιανη ορθόδοξη επειδή δεν με εκφράζουν ακριβώς τα πιστεύω της θρησκείας τα έχω φέρει στα μέτρα μου και πιστεύω σε ας πούμε σε κάτι δικό μου. Επειδή λοιπόν τον τελευταίο καιρό λαμβάνω πολλές πληροφορίες από παντού και δεν ξέρω τι να πιστέψω, θέλω να μάθω πως λειτουργεί αυτό, δηλαδή όσοι ενημερώνονται μέσω μπλογκ θα λάβουν μέρος στα προσεχής γεγονότα, οσοι δεν τα πιστεύουν δε θα λάβουν και αυτοί που δεν τα γνωρίζουν ακόμα θα τα μάθουν με κάποιο μαγικό ας πούμε τρόπο η θα είναι πάντα στον δικό τους κόσμο. Συγγνώμη και πάλι δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν όπως ειπα
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου,
      δεν προσβάλλει καμμία ερώτηση, αν δεν έχει αυτόν τον στόχο…

      Αντιπαρέρχομαι αυτά που σε αφορούν προσωπικά και σου λέω ότι οι διάφορες πηγές πληροφόρησης έχουν μοναδικό σκοπό την διάδοση της πληροφορίας, της οποίας η κατανόηση, η επεξεργασία και η αξιοποίηση είναι θέμα του καθενός.

      Πάντως το να θα λάβουν μέρος ή όχι σε κάποια γεγονότα δεν έχει να κάνει με τα αν τα πιστεύουν.

      Άλλος τα καθορίζει αυτά…

      Διαγραφή
  13. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, γιατι από 5η διάσταση 7η και όχι 6η?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διότι η έκτη, η όγδοη κλπ. δεν είναι διάσταση, υπαρξιακό επίπεδο αλλά διαδικασία ανέλιξης μιας οντότητας η οποία βρίσκεται εκεί προσωρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή