Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Μία παρένθεση, λόγω επικαιρότητας, με λίγα απαραίτητα για τον ιό της μόδας…


Για τον κορονοϊό έχουν γραφτεί και έχουμε διαβάσει πάρα πολλά. Κάποια πλησιάζουν την πραγματικότητα και κάποια άλλα απέχουν πολύ και εκφράζουν ευσεβείς πόθους των συντακτών τους. Δεν θα μπω σε επαναλήψεις των ΜΜΕ ούτε σε αναπαραγωγή όσων κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Λίγα όμως που πρέπει να ειπωθούν:

 Είναι παλαιός ιός, κατασκευασμένος από υλικά, κυρίως, εκτός Γης και προϊόν εξωγήινης τεχνολογίας  με στόχο να χρησιμοποιηθεί ενάντια στις ανθρώπινες ενσαρκώσεις του πλανήτη και να εντείνει διάφορα υπαρκτά προβλήματα υγείας που τυχόν θα έχουν.

Όπως έχω, ήδη, πει επέλεξαν τον συγκεκριμένο ιό λόγω του ότι δεν μπορούσαν να βγάλουν κάτι σοβαρότερο στην επιφάνεια. Η ενεργειακή πενία δεν τους το επέτρεπε. Έτσι έστησαν καλά την φήμη και την κατέστησαν πιο επικίνδυνη απ’ τον ίδιο τον ιό. 
Το αποτέλεσμα που περίμεναν ήταν να δημιουργήσουν μια «πανδημία» φημών, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με στόχο να παράγει συναισθήματα χαμηλών κραδασμών, να χρεώνουν στον ιό κάθε δυνατό θάνατο, να τον βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο τρομοκράτησης και ανασφάλειας προκειμένου να γίνει πιο ευάλωτος και να αντλήσουν απ’ αυτόν όση περισσότερη ενέργεια μπορούσαν, μέσω των κέντρων που το επιτυγχάνουν αυτό. 
Παράλληλα, έστρεφαν τον έναν εναντίον του άλλου δημιουργώντας προστριβές και παραγωγή θυμού, που είναι το πλέον εξαντλητικό συναίσθημα για τους αληθινούς ανθρώπους…

Όλοι έχετε προσέξει ότι στόχος ήταν η απομόνωση του ατόμου, το κλείσιμο στον έντρομο εαυτό του, που σε συνδυασμό με την έλλειψη επαφής, θα τον έκανε εύκολη βορά στις επιδιώξεις τους.

Η σκέψη ότι δεν μπορεί να είναι ψέμματα  με τόσα παγκόσμια μέτρα, πίστευαν ότι θα υπερισχύσει κάθε αμφιβολίας και αμφισβήτησης και θα λειτουργήσει το… «μπας και;».
Ο φόβος φυλάει τα έρμα… και οι αντιφάσεις στην ενημέρωσή μας πάνε περίπατο. 
Πανδημία που σκοτώνει ένα μικρό ποσοστό προσβεβλημένων δεν είναι πανδημία.

 Έχουν γίνει  γνωστές πανδημίες, όπως η πανώλη του 1348 που αφάνισε το 50% με 60% του πληθυσμού της Ευρώπης και που από εκεί προήλθε ο όρος «καραντίνα», λόγω του ότι για σαράντα ημέρες έδεσαν όλα τα πλοία.  
Και πολλές άλλες βέβαια.

 Επίσης για καμμία επιδημία δεν γίνεται λόγος, από επίσημες πηγές, όπως η κυβέρνηση που νομοθέτησε τις κυρώσεις ανυπακοής σε μέτρα για την δημόσια υγεία, πριν (!!!) την εμφάνιση του ιού.  
Το άκρον άωτον της… προνοητικότητας.

 Όλ’ αυτά είναι γνωστά από την επικαιρότητα, όμως εκείνο που δεν είναι, ευρέως, γνωστόν είναι το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι όλο αυτό θα στρεφόταν εναντίον τους.

Ο ιός μεταλλάχτηκε άνωθεν (εξ’ ου και αναφέρεται ως ΝΕΟΣ κορονοϊός) και είναι, πλέον, επικίνδυνος για ερπετικές ενσαρκώσεις χαμηλού επιπέδου συνειδητότητας και ενεργοποίησης.  Αδαείς, ως επί το πλείστον, τρομοκρατημένες ενσαρκώσεις.
Επηρεάζει τους νευρώνες ώστε να μην υπάρχει συνεργασία μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματος. Με ό,τι προϋποθέτει αυτό...
Για τους υπόλοιπους έρχονται… άλλα…


Κλείνει η παρένθεση…

13 σχόλια:

  1. θα προχωρήσουν παρόλα αυτά στο υποχρεωτικό για εμάς εμβόλιο όπως ακούγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν προλάβουν... Ο στόχος τους είναι προφανώς αυτός, αλλά θα εξαρτηθεί από τις τρέχουσες εξελίξεις. Διαμάχη είναι και μπορεί να έχει απρόοπτα. Όλοι ευχόμαστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες για εμάς καθυστερήσεις...

      Διαγραφή
  2. Ολοι μας πρεπει να ανεβασουμαι τις δονησεις μας!Υπαρχουν πολλα να ενημερωθει καποιος εδω.
    https://istmia.blogspot.com/?view=mosaic
    Ολα αυτα που λεγονται εδω ειναι αληθειες και συμφωνω απολυτα!
    ευχαριστω για την ενημερωση απο την ανωτερη εξελιγμενη οντοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε για να γίνει αυτό, ο καθένας απ το μετερίζι του. Ήρθε ή ώρα για συντονισμένη και μαζική εργασία και αυτό αφορά σε όλους μας...
    Νάσαι καλά και σε εγρήγορση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ...Σιγά σιγά το παζλ θα ολοκληρωθεί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ Ε.ΜΑΙL ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ vasileioumichalis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτόν τον λόγο έχουν προσβληθεί τόσοι πολλοί διάσημοι και πλούσιοι....ένας άλλος λόγο που προσβάλλονται περισοτερο διάσημοι είδα σε ένα ντοκυμαντέρ πρόσφατα είναι ότι πίνουν ένα υγρό που λέγεται αδενο...δεν θυμάμαι το όνομα του ακριβώς τώρα αλήθεια ψέματα θα δείξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε. Οι διάσημοι δεν προσβάλλονται εξ' αιτίας της χρήσης αδρενχρωμίου. Τους "προσβάλλουν" για να ακολουθηθεί η διαδικασία που πρέπει...

      Ψάξτο ....

      Διαγραφή
    2. Μαρίνα εδώ. Πάνω σε αυτό που αναφερθηκε, επειδή είπατε τους προσβάλουν, εννοείται με ιό ή με το MK mind control που λένε, δηλαδή είναι δικοί τους ή είναι άνθρωποι και τους χρησιμοποιούν.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Στο στάδιο που βρισκόμαστε τώρα εδώ στο πεδίο, συμβαίνουν και τα δύο.

      Διαγραφή
  7. Το Black Death η αλλιως πανωλη, αφανισε 2.500.000 ατομα.. κοντα στο 5% του πληθυσμου και σιγουρα οχι το 50% οπως αναφερεις.. αλλα οντως ηταν η μεγαλυτερη πανδημια που περασε η ανθρωποτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου, επειδή κανείς από τους δυο μας δεν υπήρχε την εποχή εκείνη, άρα δεν έχουμε προσωπική άποψη και επειδή αυτό το σχόλιό σου έχει μια δόση σοβαρότητας, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που έχεις σπείρει σε διάφορες αναρτήσεις του παρόντος ιστολογίου, θα σου απαντήσω μέσω πηγών ενημέρωσης, που έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε, και οι δύο, σήμερα.


    Η επιδημία της πανώλης προκάλεσε τον θάνατο 20-25 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη και συνολικά, ίσως και 100 εκατομμυρίων, μαζί μ’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους σε Ασία και Αφρική. (Πρώτο θέμα 26/1/2020)



    Με τον όρο µαύρη πανώλη ή μαύρος θάνατος αναφέρεται η πανδημία των ετών 1348 - 1353, η οποία ήταν από τις πλέον καταστροφικές στην παγκόσμια ιστορία. Ο συνολικός ανθρώπινος απολογισμός της, υπολογίζεται σε 100 έως 200 εκατομμύρια νεκρούς στην Ευρώπη, στην Ασία και στη βόρεια Αφρική. Μάλιστα εκτιμάται ότι μείωσε τότε τον παγκόσμιο πληθυσμό από 450 εκατομμύρια σε 350 - 375 εκατομμύρια. (Βικυπαίδεια)


    Ο «Μαύρος θάνατος» ήρθε στη Δύση από την κεντρική Ασία. Το 1347, το πλήρωμα σε ένα γενοβέζικο καράβι προσβλήθηκε από την πανώλη και μετέφερε τη νόσο από έναν σταθμό της Μαύρης Θάλασσας στα λιμάνια της Ευρώπης. Το 1348, η πανώλη διαδόθηκε στο Παρίσι και τη Φλάνδρα, την επόμενη χρονιά στην Αγγλία, στις χώρες της Αυτοκρατορίας και την Ιβηρική Χερσόνησο. Κατά τόπους μελέτες υποδεικνύουν ότι περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πρώτο κύμα του λοιμού, σε ορισμένες περιοχές το 60% του πληθυσμού. (efsyn.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή