Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Η Δημιουργία δεν σταματάει ποτέ.


Δημιουργία είναι όλα, ακόμη και το έργο που παράγει μια ακτύνα, μεμονωμένα, διότι επάνω σ’ αυτό βασίζεται το έργο της άλλης το οποίο γίνεται βάση της τρίτης και πάει λέγοντας, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΑΡΞΗΣ.

Αυτές οι δραστηριότητες, της κάθε ακτύνας, αποτελούν το συνολικό έργο του, κάθε, πεδίου ενσάρκωσης.

Οι οντότητες της πέμπτης διάστασης, αξιοποιούν το συλλογικό αυτό έργο των πεδίων, στο οποίο έχουν ενσαρκώσει ακτύνες, με τον τρόπο που ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν, έτσι ώστε να γίνει βάση για τις  οντότητες της επόμενης διάστασης προκειμένου να συνεχίσουν, αυτές, την δική τους πορεία στην Δημιουργία.

Μ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργούν όλες οι διαστάσεις ύπαρξης και παράγουν, αθροιστικά, το συνολικό έργο που φτάνει στις υπερδιάστατες οντότητες.

Αυτές οι οντότητες, οι υπερδιάστατες, το αξιοποιούν και σχεδιάζουν την συνέχεια των κινήσεων ολόκληρης της ανθρωπότητας επιμερίζοντας νομοτελειακά ρόλους και καθήκοντα κάθε επιπέδου ύπαρξης και των οντοτήτων που υπάρχουν σ’ αυτό.

Αυτό είναι και το μόνο που μπορούμε να γνωρίζουμε εμείς γι’ αυτό το επίπεδο.
Κατά την διαδικασία εφαρμογής αυτών των ρόλων συμβαίνουν όλα αυτά για τα οποία ενημερωνόμαστε και που αφορούν σ’ εμάς.

Οι ανώτεροι εαυτοί μας γνωρίζουν τα πάντα που πρέπει να κάνουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Κατά την εξελικτική ροή της αέναης δημιουργίας, αυτό που περιγράφω παραπάνω (το συλλογικό έργο όλων των διαστατικών πεδίων ύπαρξης που λαμβάνουν οι υπεροντότητες και το επιμερίζουν πίσω στις διαστάσεις) και με βάση αυτά  που τους αναλογούν και πρέπει να πράξουν, οι ανώτεροι εαυτοί μας, καθορίζουν και το πρόγραμμά τους, για οτιδήποτε.
Αυξομειώνουν τις ενέργειές τους, τους στόχους τους, την ποιοτική και ποσοτική ένταση κάθε πράξης τους κλπ. αναλόγως των προτεραιοτήτων, κάθε περιόδου και του μεριδίου που αντιστοιχεί σ’ αυτές.

Εκείνο που δεν αλλάζει ποτέ είναι η ενσάρκωση ακτύνων στα κατάλληλα πεδία, όσων οντοτήτων επιθυμούν την άνοδό τους σε ανώτερο επίπεδο ύπαρξης (στην επόμενη διάσταση).
Αυτό δείχνει και την σημαντικότητα αυτού του γεγονότος, αυτής της διαδικασίας, για την δημιουργία και, κατά συνέπεια, την δική μας προσφορά σ’ αυτήν.

Με απλά λόγια, οι οντότητες όλων των διαστάσεων ύπαρξης, το σύνολο των οποίων αγνοούμε, διαμορφώνουν οτιδήποτε κάνουν προσαρμόζοντάς το στις τρέχουσες ανάγκες της Δημιουργίας, οι οποίες εκπορεύονται από τις υπερδιαστατικές οντότητες και κατέρχονται αναλόγως σε όλες τις υπαρξιακές διαστάσεις.

Φυσικά αυτό συμβαίνει και στην διάσταση που μας αφορά άμεσα, την Πέμπτη.

Σήμερα, τώρα, οι ανώτεροι εαυτοί μας, έχουν επικεντρωθεί στο σχέδιο απελευθέρωσης του ηλιακού μας συστήματος και δη στην Γαία, που είναι και ο τελευταίος πλανήτης που έχει, ακόμη, ερπετά και προδότες.
 Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι παραμελούν άλλα καθήκοντα που έχουν σαν οντότητες, αλλά ότι επικεντρώνονται, ποιοτικά και ποσοτικά, σ’ αυτόν τον σκοπό, μέχρι να πάψει να υφίσταται.

Μετά την απελευθέρωση και του πλανήτη μας, η προσοχή θα στραφεί κάπου αλλού, αναλόγως με τις τότε ανάγκες της Δημιουργίας.



Σημ.   Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ βαρύγδουπες εκφράσεις για λόγους εντυπωσιασμού, όμως προτιμώ να αποδίδω, όσο καλλίτερα μπορώ, τα νοήματα και τις πληροφορίες με τρόπο που αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, διότι μ’ ενδιαφέρει να γίνομαι εύστοχα αντιληπτός, από το σύνολο των ακτύνων που παίρνουν αυτές τις πληροφορίες.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναφέρομαι σε κενές, για εμάς, λεπτομέρειες, που μόνο να μπερδέψουν μπορούν παρά να αποσαφηνίσουν.

15 σχόλια:

  1. Ιφικλη καλησπερα, αναφερεις οτι οι ανωτεροι εαυτοι μας αναλογα την τροφοδοτηση πληροφοριων που εχουν απο τις Υπεροντοτητες μπορει να αλλαξουν στοχους και ενεργειες. Αυτο ομως συνεπαγεται οτι αλλαζει και το 70% του προγραμματισμου μας. Θελω λοιπον να ρωτησω αν αυτο μπορει να συμβει στη διαρκεια της ενσαρκωσης μας, δηλαδη αν τα αρχικα βιωματικα σεναρια αλλαζουν στη πορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Εφη.

      Στις υπάρχουσες ακτύνες δεν αλλάζει κάτι.

      Αν χρειαστεί θα ενσαρκωθούν νέες με αντίστοιχο σχεδιασμό.

      Δεν είναι, όμως, τόσο συχνό αυτό, με βάση τον δικό μας τρόπο μέτρησης του χρόνου, ώστε να χρειαστούν οι αλλαγές που αναφέρεις…

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Ιφικλη. Όλα είναι κατανοητά και προσιτά. Αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση, είναι αν όντως εμείς είμαστε ο τελευταίος πλανήτης σε όλο το ηλιακό σύστημα που δεν έχει απελευθερωθει από τους ανάποδους.Υπαρχει κάποιος λόγος που είμαστε οι τελευταίοι η ας πούμε είναι ατυχές γεγονός? Δηλαδή μόνο ο δικός μας πλανήτης ήταν τόσα χρόνια υπό την επίβλεψη του Κρόνου? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ιφιγένεια.

      Έχεις διαβάσει τις αναρτήσεις και τα σχόλια;

      Απαντώνται αυτά πολύ συγκεκριμένα.

      Σου λέω όμως το εξής: Δεν υπάρχει τυχαιότητα.

      Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης για συγκεκριμένους λόγους και ο Κρόνος ήταν υπεύθυνος για αρκετά ηλιακά συστήματα στην… γειτονιά μας.

      Διαγραφή
  3. Ίσως και να μην το θυμάμαι. Πάντως έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιφιγένειά μου. Είναι λογικό να μην θυμάσαι κάτι, ειδικά σε τέτοιο θέμα.

      Γι' αυτό, να είσαι σίγουρη ότι, με την επανάληψη θα διαπιστώσεις ότι θα βρεις πολλά που θα είναι σαν να τα διαβάζεις πρώτη φορά.

      Πάντα συμβαίνει αυτό. ειδικά αν έχει περάσει λίγος καιρός.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ Ιφικλή καλησπέρα.
    Από το 2006 που έχει ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος με όλα τα ερπετοειδη και μη στον πλανήτη γή και σε όλους τους άλλους πλανήτες και ουσιαστικά έχουν εξουδετερωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος .
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω,πώς μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι εμείς ώς ακτύνες εκτός από την γνώση και διάδοση αυτής.Ξέρεις πολύ καλά πως ο Έλληνας απ την φύση του είναι και ανυπόμονος αλλά έχει και την καρδιά μαχητή.Τι θα συμβούλευες όλους εμάς που αναζητούμε το κάτι παραπάνω ώστε να υπάρξει η πολυπόθητη λευτεριά μία ώρα αρχύτερα στον πλανήτη?
    Σ ευχαριστούμε για τα εφόδια που μας χαρίζεις,θα είναι η πανοπλία μας στο αύριο που ξημερώνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Πέτρο.

      Ο συμπαντικός πόλεμος με δαύτους μαίνεται πολλά χρόνια πριν το 2006. Την χρονιά εκείνη έληξε το τελεσίγραφο προς αυτούς, να εγκαταλείψουν τον πλανήτη μας, κάτι που έκαναν οι δράκοι.

      Προς το παρόν, αδελφέ, δεν έχουμε παρά μόνο αυτόν τον ρόλο και μην τον υποτιμάς καθόλου.

      Η γνώση και η διάδοσή της είναι το στάδιο της προετοιμασίας προκειμένου να καταστούμε έτοιμοι για τότε που πρέπει.
      Άλλωστε το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου που είναι σε εξέλιξη δεν αλλάζει και δεν εξαρτάται από την δική μας δράση.

      Ας κάνουμε λοιπόν, καλά αυτό που πρέπει τώρα έτσι ώστε να κάνουμε καλά αυτό που θα πρέπει, τότε.

      Είμαι ευγνώμων για την θετική ενέργειά σου….

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ Ιφικλη γία το φώς πού λάμπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας. Όταν λέτε ανώτερος εαυτός εννοείτε το ανώτερο νοητικό σώμα; Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Φωτεινη ο ανωτερος εαυτος ειναι ανωτερη νοητικη υπαρκτη οντοτητα και δεν ειναι προιον εσωτερικης αναζητησης.Ειναι αυτος στον οποιο οφειλουμε την υπαρξη μας ,ειμαστε προεκταση του ,η ενσαρκωση του στην γαια.Ειναι αυτος που μας εδωσε την ψυχη

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο ανώτερος εαυτός αφού είναι υπαρκτή οντότητα υπάρχει σε παράλληλο σύμπαν?

      Διαγραφή
    3. Φωτεινή,
      αυτό που σου γράφει ο Κτησικλής είναι σωστό.

      Προσθέτω μόνο, την επισήμανση ότι μερικές φορές τα επίθετα (νοητικός, αιθερικός κλπ. προκαλούν νοηματική σύγχυση...

      Διαγραφή
    4. Απλά προσπαθώ να καταλάβω που βρίσκεται ο ανώτερος εαυτός.
      Πως μπορώ να ενημερωθώ για αυτά που γνωρίζετε εσείς; Υπάρχει κάποιο βιβλίο;
      Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά όπως σου ανέφερα το ψάχνω πολύ.

      Διαγραφή
    5. Καλά κάνεις… αυτό είναι σίγουρο!

      Υπάρχουν ηλιακά συστήματα, εδώ στον γαλαξία μας, κατάλληλα για πεμπτοδιάστατες οντότητες, όπου κατοικούν οι ανώτεροι εαυτοί μας.
      Η αλήθεια, πολλές φορές, πολύ πιο απλή απ’ όσο φανταζόμαστε κι έτσι την προσπερνούμε.

      Αυτά δεν υπάρχουν σε βιβλίο, τουλάχιστον όχι συγκεντρωμένα, παρά μόνο, ίσως, σποραδικά ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα «πληροφοριών» που πρέπει να «σκάψεις» πολύ για να την βρεις, συνθέτοντας τις πληροφορίες…

      Το βάρος πέφτει σε σένα και τις εγκεφαλικές διεργασίες σου, πρέπει να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις την παρόρμηση, που σίγουρα νοιώθεις, ενίοτε, ή την λογική που περιέχει και τα «σκουπίδια» που έχεις σαν πληροφορία…

      Διαγραφή