Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΣΕΛΗΝΗ

Έχει, ήδη, αναφερθεί ότι το φεγγάρι μας είναι θυγατρικό ερπετικό σκάφος, τοποθετημένο σε τροχιά γύρω απ' τον πλανήτη μας, το οποίο ήρθε λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου πολέμου, μεταξύ των δυνάμεων Διός - Κρόνου, πριν από 26.000 χρόνια, περίπου με το μητρικό σκάφος που σήμερα ονομάζουμε πλανήτη ΟΥΡΑΝΌ.
Ο ρόλος του ήταν η εποπτεία της Γης, ο επηρεασμός των ανθρώπινων ακτύνων και η συσσώρευση ενέργειας την οποίαν αντλούσαν από την ανθρωπότητα του πλανήτη και, βεβαίως, η βοήθεια στις δυνάμεις του Κρόνου στον πόλεμο που αναφέρεται πιο πάνω.
Τοποθετήθηκε σε απόσταση που βόλευε τον εχθρό, άσχετα αν ήταν συμβατή για έναν φυσικό δορυφόρο, όπως μας την παρουσιάζουν, ακόμη και σήμερα. Οι διάφορες μαθηματικές μετρήσεις σε σχέση με την μάζα της, τον όγκο της, την πυκνότητά της με την απόσταση απ την Γη, ευκολότερα αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει παρά την ύπαρξή της.
Κατά την διάρκεια της πανσελήνου όλα τα κάτοπτρα άντλησης ενέργειας ήταν ενεργά και την ενέργεια που απορροφούσαν, από τις ακτύνες και από τον πλανήτη, την αποθήκευαν σε τεράστιους συσσωρευτές, για να είναι έτοιμοι να τροφοδοτήσουν όποια κέντρα επιρροής (που έχουμε περιγράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις) θα χρειάζονταν στην Γη προκειμένου να πετύχουν τους, κατά καιρούς, σκοπούς τους.
Επίσης είχαν την δυνατότητα πρόκλησης διαφόρων γεγονότων, επί της Γης, όπως ατυχήματα ακτύνων, γεωφυσικές αναταραχές, επηρεασμό του καιρού κ. α. μεγαλύτερης έντασης απ' αυτήν που μπορούσαν να πετύχουν τα Γήινα κέντρα τους.
Στην αθέατη πλευρά της σελήνης υπάρχουν τρεις μεγάλες πόλεις οι οποίες κατοικούνται από ερπετά και λίγους προδότες, που αποτελούν το πλήρωμά της (1.450.000 σύνολο).
Σ' αυτές τις πόλεις κατοικούν τα ανώτατα μέλη του πληρώματος και το βοηθητικό τους προσωπικό. Το υπόλοιπο πλήρωμα κατοικεί εντός του σκάφους.
Σ' αυτήν την πλευρά βρίσκονται και οι κύριες πύλες προς το εσωτερικό του σκάφους, με κεντρική αυτήν που βρίσκεται στην μεσαία πόλη που είναι και η μεγαλύτερη, σε έκταση και πληθυσμό.
Από το 2006, η σελήνη, είναι εγκλωβισμένη, όπως ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, λόγω του αποκλεισμού του και επί,σχεδόν, δύο χρόνια είναι εντελώς ακίνδυνη για την Γη και τους κατοίκους της. Έχουν απενεργοποιηθεί και κλειδωθεί όλα τα συστήματα που είχαν σχέση με την άντληση ενέργειας από τον πλανήτη μας και από τις ακτύνες.
Επιτηρείται και από δυνάμεις του Αλέξανδρου Ζηνός και από γήινες ακτύνες, τέλεια εκπαιδευμένες για τον σκοπό αυτό αλλά και κατάλληλα "διαμορφωμένες", με τεχνητά μέσα.
Οι ακτύνες έχουν την ευθύνη φύλαξης των προσβάσεων στο εσωτερικό της σελήνης από τις πύλες εισόδου - εξόδου οι οποίες βρίσκονται στην θεατή, προς την Γη, πλευρά της καθώς και την επιβολή της απαγόρευσης κάθε κίνησης σ' αυτήν την περιοχή και αριθμούν 18.000 άτομα, Ρώσσους και Αμερικανούς...
Στην αθέατη πλευρά γίνονται συχνά επιθεωρήσεις από εντεταλμένες οντότητες καθώς και από ειδικά κλιμάκια για παν ενδεχόμενο. Ελέγχεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα αποκλεισμένα, γι' αυτούς, διαμερίσματα του σκάφους, αν έχει γίνει, με οποιονδήποτε τρόπο προσπάθεια παραβίασης και αν τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας που έχουμε θέσει εμείς.
Τώρα μπορεί κάποιος να κοιτάζει την πανσέληνο, όπως μας είχαν μάθει τόσον καιρό, χωρίς να κινδυνεύει το μυαλό του ή το σώμα του και χωρίς να συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα.

41 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕ ΙΦΙΚΛΗ! ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΣΦΙΧΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΛΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε Δηιώνη...
      Η εκτέλεση της αποστολής του καθενός μας, ενισχύεται από όλους τους υπόλοιπους.

      Ευγνωμονώ επίσης...

      Διαγραφή
  2. Αδελφή Δηιώνη να είσαι καλά...

    Μην επηρεάζεσαι κράτα το μυαλό σου υψηλά και αυτομάτως συμμετέχεις στο σχέδιο, όπως όλοι
    όσοι το κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΦΙΚΛΗ.......ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Νικόλα.

    Σωστή η ερώτηση, όμως η ενημέρωση που έχω είναι ότι για την σελήνη και τον ρόλο που θα παίξει στο μέλλον, υπάρχει σχέδιο το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί.

    Το βέβαιο είναι ότι το πλήρωμα πλέον, λειτουργεί σαν τοποτηρητής και δεν παίρνει καμμία πρωτοβουλία.
    Επί πλέον η συντριπτική πλειοψηφία συνεργάζεται με τις δυνάμεις μας.

    Σημασία έχει αυτό που αγνοούμε: δεν γνωρίζουμε τον ρόλο που επιφυλάσσεται για το συγκεκριμένο σκάφος...

    Είδομεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΦΙΚΛΗ ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ.
    ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΩ
    ΦΑΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι στην πανσεληνο ο κοσμος κοσμος βιωνε αρνητισμο και αλλοπροσαλες συμπεριφορες,εφ οσον η ιδια ι υπαρξη της σεληνης δημοιουργουσε κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά την πανσέληνο, λειτουργούσαν, με ηλιακή ενέργεια, όλα τα δεκτικά κάτοπτρα της σελήνης, που βρίσκονται στην θεατή πλευρά, διότι ήταν στραμμένα προς την Γη, επειδή η περισυλλογή γίνεται όταν ευθυγραμμίζονται με τον πλανήτη μας.

    Δηλαδή, όση περισσότερη επιφάνειά της βλέπουμε τόσο πιο πολλά λειτουργούσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ιφικλή πως είναι δυνατόν στην σελήνη να φυλάμε εμείς οι ανθρωποι τις σαύρες και εδώ στη γη να μας ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες με χημικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω τι εννοείς αδελφέ...

      Σου θυμίζω απλά, ότι η σελήνη έχει κατακτηθεί από τις οντότητές μας, δηλ. της 5ης διάστασης και ότι ακόμη αυτό δεν έχει συμβεί στην Γαία, που είμαστε εμείς οι ακτύνες...

      Απλά, το σκάφος τους έγινε η φυλακή και δεν μπορούν να κάνουν τίποτε γι' αυτό. Υπάρχουν εκεί κι αυτό είναι όλο....

      Απαντώ στον αδελφέ Νικόλαο σχετικά, πιο πάνω για τον ρόλο της σελήνης...

      Η κατάκτηση της σελήνης ήταν ένα στάδιο του σχεδίου απελευθέρωσης - αποκατάστασης του πλανήτη μας.

      Διαγραφή
  10. Ηφικλη,
    Τι ενοεις οτι η Σεληνη Υπαρχει και δεν υπαρχει?
    Ειναι λογω της απενεργοποιησης της?
    ευχαριστω
    Κωνσταντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απενεργοποίησή της την "εξαφανίζει" μεταφορικά...

      Κυριολεκτικά όμως με τα μαθηματικά δεν αποδεικνύεται η ύπαρξή της.

      Είναι πολύ κοντά στη Γη μας για φυσικός δορυφόρος...

      Ψάξε το...

      Διαγραφή
  11. Διαβάζω πολύ τελευταία και εσένα και άλλες πηγές... καθώς έχω περισσότερο χρόνο λογω καραντίνας!! Ολα αυτά είναι καινούργια για μένα αλλά και κατά ενα περίεργο λόγο και γνωστά... και τα αποδέχομαι και τα πιστεύω χωρίς να τα αμφισβητώ. Παράλληλα όμως αισθάνομαι και φόβο... ίσως είναι αυτό το άγνωστο που δεν μπορώ να το κατανοήσω πλήρως! Θα πρέπει να φοβάμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου. Σαφώς και δεν πρέπει να φοβάσαι, ειδικά τώρα....

      Διευκρίνισέ μου σε παρακαλώ, σου φαίνονται οικεία όλα, τα σχετικά, που διαβάζεις ή αυτά που διαβάζεις εδώ;

      Έχει σημασία και γι αυτό σε ρωτάω...

      Όσο για το άγνωστο, απ την στιγμή που μπήκες στην διαδικασία αυτού του είδους ενημέρωσης, θα αρχίσεις σταδιακά, συμπληρώνοντας το παζλ, να ξεπερνάς οποιονδήποτε φόβο, με την γνώση που αποκτάς.

      Μην ξεχνάς ότι φοβούνται αυτοί που δεν γνωρίζουν, αυτοί που γνωρίζουν δεν φοβούνται.

      Προετοιμάζονται.....

      Διαγραφή
    2. Πως να το εξηγήσω...οταν λεω οικεία σαν να μην με εκπλησουν...σαν καπου μέσα μου να υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες ξεχασμενες και τωρα που διαβάζω και μαθαίνω, κυριως απο εσένα εδω και τον Νικόλαο Γεωργιαδη στο Facebook, δεν εκπλησσομαι πάρα πολύ...δεν πέφτω απο τα σύννεφα πως να το πω!! Δεν αμφισβητώ να πω...ελα μωρε βλακείες λενε αυτοι...ισως είναι κ η ανάγκη μου να ελπίζω σε κάτι καλύτερο...δεν ξέρω!!

      Διαγραφή
    3. Γεωργία μου, απάντησες μόνη σου!!! Σαν κάπου μέσα σου να υπήρχαν.........

      Αυτό που ονομάζουμε κυτταρική, μνήμη δεν είναι τίποτε άλλο από τις πληροφορίες που υπάρχουν καταγεγραμμένες στην ψυχή μας για να σταθούν σταθμοί κατανόησης όσων πρέπει να γνωρίσουμε κατά την διάρκεια του παρόντος βίου μας.

      Επομένως, σου είναι γνωστά αλλά όχι σε συνειδητό επίπεδο, ακόμη. Ήρθε λοιπόν η περίοδος που πρέπει να περάσουν, σιγά σιγά, στον εγκέφαλο.

      Προχώρα στον δρόμο που σου λέει το ένστικτό σου.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα Ιφικλη. Αναφέρεις στην ανάρτηση πως στη σελήνη υπάρχουν γήινες ακτυνες κατάλληλα εκπαιδευμένες και με τεχνικά μέσα.
    1.Τι έννοιες τεχνιτα μέσα?
    2.Πως επιλέχθηκαν οι ακτυνες δλδ με τι κριτήρια?
    3.που έγινε η εκπαίδευση
    4.πως γίνεται μια γήινη ακτυνα να επιβιώσει σε συνθήκες άλλες εκτός Γαιας?
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελένη.

      1. Έχουν υποστεί τεχνολογική υπερδυνάμωση των ικανοτήτων τους, σωματικών και εγκεφαλικών. Υπάρχουν μέθοδοι που το επιτυγχάνουν αυτό.

      2. Προφανώς με βάση κάποιες ιδιαιτερότητές που είχαν και με την δική τους συγκατάθεση για όλο αυτό.

      3. Σε ειδικά εργαστήρια για την περίπτωση. Από κλασσική γυμναστική μέχρι ότι χρειάζονταν για να γίνουν ικανοί για συμμετοχή σ' αυτήν την αποστολή.'

      4. Με κατάλληλο εξοπλισμό τον οποίον έχουν ανάγκη, μόνο, όταν βρίσκονται έξω, στο περιβάλλον. Οπουδήποτε αλλού υπάρχει αναπνεύσιμος αέρας. Υποστήριξη ζωής...

      Διαγραφή
  13. Χαιρετώ και οφείλω να σας πω ευχαριστώ. 1 για την ενημέρωση και τον τρόπο που το κάνετε, την Ευγενία σας, και τους κόπους σας, προς γνώση των πολλών. Μεχρει πριν 3 χρόνια έβλεπα διαφορά άρθρα περίπου ίδιας αναφοράς, αλλά απλά τα διάβαζα, λόγο της αδυναμίας μου, να λατρεύω τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Πλέον με καθηλώνει κάθε αρχή και τέλος μιας επεξηγήσεις. Χωρίς να μπορώ να αποδείξω το πως και γιατί. Συμφωνώ ότι τίποτα δεν είναι όπως χθες, ο ελληνισμός ξανά προς την δόξα τραβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αδελφέ συμβαίνουν στην ώρα που πρέπει. Τώρα λοιπόν, είναι και η δική σου.
      Μέσω του ενδιαφέροντος που νοιώθεις παίρνεις την γνώση που πρέπει και κάνεις τους κατάλληλους εγκεφαλικούς συνδυασμούς...

      Συνέχισε.....

      Διαγραφή
  14. Υπαρχει περιπτωση στα επομενα χρονια ας πουμε να ζουμε χωρις σεληνη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και βέβαια Νεφέλη μου.
    Αυτό είναι σίγουρο ότι θα συμβεί για κάποιο μικρό διάστημα.

    Θα αντικατασταθεί από δύο τεχνητούς δορυφόρους, οι οποίοι θα βοηθούν την Γη και τις ακτύνες της, ποικιλόμορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΙΦΙΚΛΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρετώ σε κι εγώ Δηιφάνεια.

      Και... όσο προχωρεί το σχέδιο γινόμαστε περισσότεροι....

      Διαγραφή
  17. Ιφικλη καλησπερα και χρονια πολλα, καθε σου δημοσιευση φωτιζει ολο και περισσοτερο το παζλ. Σχετικα με τον Ουρανο γνωριζεις αν εχει καταληφθει και αυτος απο τις ακτυνες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Έφη μου...

      Χαίρομαι που γίνομαι αφορμή να διαδοθεί η αλήθεια.

      Ο Ουρανός κατελήφθη, λίγο μετά την άφιξή του από τις δυνάμεις του Διός και όχι από ακτύνες. Από οντότητες.

      Έκτοτε χρησιμεύει κυρίως, σαν αποθήκες και χώρος στάθμευσης σκαφών που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Ιφικλη.. πια είναι η διαφορά που έχουν οι οντότητες από τις ακτίνες?

      Διαγραφή
  18. Γειά σου Ματούλα...

    Οι οντότητες είναι οι ανώτεροι εαυτοί των ακτύνων...

    Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις μια επανάληψη σε κάποιες αναρτήσεις διότι έχει εξηγηθεί αυτό...

    Με την ευκαιρία που μου δίνεις να πω κάτι που απευθύνεται σε όλους τους αδελφούς μας

    Δεν βαριέμαι να απαντήσω, αλλά είναι καλό για όλους να ανατρέχουν στις αναρτήσεις, όταν έχουν κάποιο κενό, λόγω του ότι όλο και κάτι περισσότερο θυμάται κανείς, με αυτόν τον τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα Ιφικλη.. εμείς ως ακτυνες έχουμε αυτήν την ανθρώπινη μορφή.. οι άλλες οντότητες ή δυνάμεις που συνεργάζονται για την εξέλιξη της Γαίας.. έχουν την ίδια με εμάς μορφή εμφάνισης.. και δεν αναφέρομαι για τις λαμπερές φωτομορφες..
    Ξέρω.. ρωτάω πολλά.. χρειάζομαι δεδομένα και να πυροδοτηθουν εκ νέου οι μνήμες μου.. αν οι κεραίες σου με νιώθουν.. θα πρέπει να έχεις σημεία αναφοράς για όλη αυτήν την έξαψη που προβάλω.. στο να μάθω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ματούλα.
      Δεν πειράζει που ρωτάς πολλά. Απλά μερικές ερωτήσεις θα απαντηθούν στην πορεία και γι’ αυτό είμαι φειδωλός στις απαντήσεις μου.
      Δεν ξέρω τι εννοείς αναφερόμενη στις άλλες δυνάμεις.
      Διευκρίνησέ το σε παρακαλώ..
      Κατανοώ πολύ καλά αυτό που νοιώθεις διότι δεν είναι τυχαίο και βεβαίως, έτσι ξυπνάνε οι μνήμες…
      Θέλω να είμαι ακριβής και εύστοχος όταν απαντώ και γι αυτό κάποιες φορές χρειάζομαι διευκρινήσεις…

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα κ από εμενα.
    Όλα αυτά μου φαίνονται οικία σαν κάτι δικό μου.
    Σαν να μην χρειάζεται να τα διαβάσω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άρα, να υποθέσω ότι οι Αμερικανοί ουδέποτε πάτησαν στην Σελήνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Argi...

    Τότε που το ισχυρίστηκαν, μάλλον, όχι. Απλά ήταν παιγνίδι πρωτιάς με τους Σοβιετικούς.
    Τώρα βρίσκονται εκεί μαζί με τους Ρώσσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ουρανος ειπαμε οτι ειμαι χωρος σταθμευσης σκαφων αο το διαστημα.απο αλλους πανητεςεκτος Γαιας.Απο πουδηλ? Γνωριζπυν και αλλοι πλανητες την υπαρξη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aggy μου συγγνώμη που ξέφυγε της προσοχής μου αυτό το σχόλιό σου.

      Νομίζω ότι απ' αυτά που έχεις διαβάσει εδώ, στο μπλογκ, βγαίνει το συμπέρασμα ότι όχι μόνο γνωρίζουν την ύπαρξή μας αλλά και έχουν έρθει στο ηλιακό μας για εμάς.

      Βέβαια ο Ουρανός έχει και άλλες χρήσεις αλλά εγώ αναφέρθηκα στις κυριότερες, που θα μας ενδιέφεραν σαν πληροφορία...

      Αν δεν σε κουράζει ρίξε ακόμη μια ματιά στις σχετικές αναρτήσεις για περισσότερη πληροφόρηση...

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα.
    Μόλις διάβασα το άρθρο σας (το βρήκα ως παραπομπή σε μια συζήτηση για την Σελήνη στο Facebook). Θα μπορούσατε να μου υποδείξεται κάποια αξιόπιστη πηγή (κατά προτίμηση από την αρχαία ελληνική γραμματεία) ώστε να ενημερωθώ για το θέμα;
    Ισχύει φερ' ειπην πως την Σελήνη την κατασκεύασε ο Απόλλωνας;
    Επίσης, οι ακτύνες με ύψιλον είναι κάτι διαφορετικό από τις ακτίνες με γιώτα;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    ΥΓ. Σχολίασα ως ανώνυμη λόγω τεχνολογικού προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή