Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ…


Πολλές ακτύνες αναρωτιούνται σχετικά με τις επικοινωνίες και τις ακτύνες που έχουν επιφορτιστεί με αυτήν την δυνατότητα.

Επειδή μπορούν να ειπωθούν λίγα περί αυτού του θέματος, ας πούμε δυο λόγια. Λίγα όχι επειδή υπάρχουν και άλλα που δεν λέγονται αλλά επειδή λίγα γίνονται ξεκάθαρα αντιληπτά και κατανοητά ακόμη και από τους επικοινωνούς.

Ας ξεκινήσουμε ότι δεν υπάρχει μέθοδος που να οδηγεί σε επικοινωνία με οντότητες από την Πέμπτη διάσταση, δεν υπάρχει τακτική που αν την ακολουθήσει κάποιος θα επιτύχει κάτι τέτοιο.
Οι οντότητες επιλέγουν, με άγνωστα για εμάς, κριτήρια και δίνουν αυτήν τη δυνατότητα σε κάποιες ακτύνες, όταν κρίνουν ότι χρειάζεται να συμβεί κάτι τέτοιο, αναλόγως της εποχής ή των καταστάσεων που βιώνουμε εδώ στο πεδίο.

Μορφές επικοινωνίας υπάρχουν πολλές, όπως να έρχονται μηνύματα υπό μορφήν σκέψης, να παίρνει το μήνυμα ο επικοινωνός με φωνή στο μυαλό του ή να «διαβάζει» κείμενο που σχηματίζεται εκεί, να πέφτει σε έκσταση και να συνομιλεί και πολλοί άλλοι, ίσως, τρόποι.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ και σ’ αυτές αφορά η συνέχεια…

Σε ακόμη πιο σύνθετες μορφές, αυτή η επικοινωνία μπορεί να φτάσει σε επίπεδο συνειδησιακής εγκατάλειψης του σαρκίου, χωρίς βέβαια παθολογικές συνέπειες, με αποτέλεσμα το υποκείμενο (επικοινωνός) να βιώνει, προσωρινά, ότι και ο ανώτερος εαυτός του. 
Αυτό το «ταξείδι» είναι, καθ’ όλα, επιλογή του ανώτερου εαυτού και όσον αφορά στην διάρκειά του και στο περιεχόμενό του αλλά και στην άδεια κοινοποίησής του.

ΠΟΤΕ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ.

Όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του εν εξελίξει σχεδίου, τόσο πρέπει οι πληροφορίες που μας έρχονται να απευθύνονται και σε περισσότερες ακτύνες, οι οποίες, στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησής τους, τις διαχειρίζονται και τις αξιοποιούν όπως η κάθε μια νομίζει…

Γίνεται αντιληπτό ότι οι πληροφορίες που δίνονται, μ’ αυτούς τους τρόπους είναι πρωτογενείς και ασφαλείς ως προς το περιεχόμενό τους και πολύ συγκεκριμένες.

Στους πραγματικούς επικοινωνούς αποκλείεται η παρείσφρηση άλλων οντοτήτων από άλλους χώρους διότι η σύνδεση γίνεται με ιδιοσυχνότητα μεταξύ οντότητας και ακτύνας.

Το μέγεθος της αποδοχής αυτών των πληροφοριών εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Από το στάδιο αφύπνισης που  βρίσκεται, προγραμματισμένα, η κάθε ακτύνα στην οποία κοινοποιείται, στο είδος και το μέγεθος του ρόλου που έχει κληθεί να παίξει στην κατάλληλη ώρα, από τον ανώτερο εαυτό της, στον τρόπο  χειρισμού και στον προσανατολισμό της ελεύθερης βούλησής της και σε πολλά άλλα…

Τέλος τονίζω ότι στα πλαίσια της ομαδικής δουλειάς που γίνεται ή που θα πρέπει να γίνεται και της ισότητας όλων, ο επικοινωνός δεν είναι τίποτε παραπάνω από οποιανδήποτε άλλη ακτύνα, που εκτελεί τον ρόλο της…

22 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα
    Πως μπορούμε να γνωρίζουμε ότι αυτή η επικοινωνία είναι πράγματι η αυθεντική;
    Θα μπορούσε να είναι προιόν της φαντασίας,ή μια παραίσθηση παρ'όλο που είναι διαυγής;
    Θα μπορούσε να είναι σύμπτωμα ψυχοπαθολογίας; Aλκμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλκμήνη μου,

      Θα μπορούσε να είναι όλα αυτά που λες.

      Δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, χωρίς να μπορώ να ορίσω αυτό το «σίγουρη».

      Όμως αν η αμφιβολία είναι ένας τοίχος που κρύβει την όποια αλήθεια, η διαύγεια, που αναφέρεις, είναι μια τρυπούλα πάνω του.

      Βάλε το μάτι σου εκεί και άφησε τον εαυτό σου να «δει»…

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Ιφικλή.
    Τελικά είμαστε πολύ τυχερή γενιά που θα ζήσουμε αυτά τα γεγονότα.Φόβος υπάρχει σ αυτούς που δεν γνωρίζουν,σ αυτούς που δεν αναζητούν την αλήθεια,σ αυτούς που δεν έχουν μάτια για να δουν Αυτό που πραγματικά κρύβεται απο πίσω και σ αυτό πού άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά τους.Όλοι βέβαια άρχισαν να νοιώθουν κάτι διαφορετικό,οτι κάτι θα συμβεί,αλλά δεν ξέρουν τι είναι..Θα βρούνε το δρόμο τους όλοι στις δύσκολες μέρες που έρχονται.Σ αυτούς που γνωρίζουν,δεν υπάρχει φόβος,υπάρχει η ελπίδα,η θετική ενέργεια και μία εσωτερική γαλήνη,ίσως ένα άγγιγμα ψυχής.
    Αδημονούμε την στιγμή που θα λάμψει το φώς που κρύβεται εδώ και αιώνες στα μονοπάτια της νύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Πέτρο. Είμαστε όχι τυχερή γενιά αλλά, στην κυριολεξία, κατάλληλη γενιά.

      Όσοι πρέπει να είναι έτοιμοι την κρίσιμη ώρα, θα είναι…

      Ήδη ετοιμάζονται…

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Ιφικλη

    Είμαι τόσο χαρούμενη εδώ κ καιρό που έχω ανακάλυψει την αλήθεια το φως ποσο σημαντικά εινσι όλα αυτά που μας λες

    Ευχαριστω πολύ όλα στο ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Ιφικλη!
    Όταν λες σύνδεση μεταξυ οντότητας και ακτυνας με ιδιοσυχνοτητα τι εννοείς;; προφανώς επικοινωνούμε με ότι σε συχνότητα έχουμε ίδια... Αλλά.. Τι είναι αυτό που νιώθει ο/η επικοινωνος που τον κάνει να πιστεύει ότι είναι το Αληθινό;; τα συναισθήματα που του/της βγάζει;; απλά, διαίσθηση; φαντάζομαι ότι εμφανιστηκε σε πορεία χρόνων αυτή η ικανότητα/δυνατοτητα ή υπηρχε εκ γενετής. Ο ίδιος ο επικοινωνος πως το δέχτηκε; εύκολα; υπήρχαν στιγμές που αμφέβαλλε κ αν ναι πως πείστηκε;;

    Ευχαριστώ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα.

      Με απλά λόγια η ιδιοσυχνότητα είναι ένας τρόπος επικοινωνίας που δεν μπορεί να παρεισφρήσει κανείς. Κάτι σαν αποκλειστική, ασφαλισμένη γραμμή, ας πούμε. Κανάλι επικοινωνίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεταξύ δύο, της οντότητας και της ακτύνας.

      Η αίσθηση σιγουριάς είναι έντονη και δεν περιγράφεται με λέξεις, είναι κάτι που προέρχεται από άγνωστη πηγή αλλά είναι πολύ έντονη.

      Συναισθήματα, κατά την διάρκεια της επικοινωνίας, δεν υπάρχουν.

      Ο επικοινωνός θεωρεί ότι είναι μια φυσιολογική επαφή και είναι προσηλωμένος εκεί.

      Μετά την επικοινωνία, που μπαίνει η εγκεφαλική επεξεργασία, από την ακτύνα, της όλης διαδικασίας, δημιουργούνται διάφορα συναισθήματα, απορίας, έκπληξης, ακόμη και αμφισβήτησης η ένταση των οποίων, με τον καιρό και την επανάληψη της διαδικασίας σύνδεσης, ατονεί διότι τα «δέχεται» και τα αφομοιώνει ο γήινος εγκέφαλος.

      Αυτό βελτιώνει και την ποιότητα της σύνδεσης…

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Ιφικλη! Οσοι ειναι καταλληλοι πρεπει να ειναι ετοιμοι για την κρισιμη ωρα.Ηδη ετοιμαζονται.πως μπορουμε να προσδιορισουμε τον χρόνο ασφου ολα ειναι σχετικα;Μιλαμε για μερες μηνες, χρόνια χιλιαδες χρόνια; πως οριζουμε τον χρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Aggy

      Ο χρόνος είναι ένα διάνυσμα το οποίο μετράει την απόσταση μεταξύ δύο γεγονότων και καθορίζεται με βάση πολλά δεδομένα, ανάλογα με το πού βρίσκεται ο παρατηρητής.

      Το «Οσοι ειναι καταλληλοι πρεπει να ειναι ετοιμοι για την κρισιμη ωρα.» που αναφέρεις, είναι το τελικό γεγονός, το τέλος δηλ. του συγκεκριμένου διανύσματος, άσχετα με την αρχή του, που είναι διαφορετική για την κάθε ακτύνα.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα Ιφικλη.. τι σημαίνει η κρίσιμη ώρα που αναφέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ματούλα μου,

    η κρίσιμη ώρα, πάντα, ορίζεται ως η στιγμή στην οποία επικεντρώνονται ενέργειες, προετοιμασίες, σκέψεις και σχεδιασμοί. Ως σημείο έναρξης ή αρχής εφαρμογής όλης της προετοιμασίας, του σχεδιασμού για κάποιο γεγονός.

    Η στιγμή λοιπόν, κατά την οποία αρχίζει να εφαρμόζεται, να γίνεται πράξη, κάποιο σχέδιο, είναι η κρίσιμη στιγμή, η κρίσιμη ώρα.

    Η ώρα έναρξης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ιφικλή
      Χρειάζεται να γίνεις πιο σαφής και συγκεκριμένος,διότι καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι μια απάντηση που καλύπτει όποιες απορίες έχει κανείς..
      Ας πούμε, ποιο σχέδιο,σχεδιασμός από ποιόν,με ποιόν σκοπό,τι γεγονός..
      Αλκμήνη

      Διαγραφή
    2. Γειά σου, να σε αποκαλώ Αλκμήνη ή Καλλιρόη, στο εξής; Ό,τι θέλεις εσύ.

      Γίνομαι όσο σαφής επιτρέπεται να γίνω.

      Επί πλέον δεν είμαι ικανός να καλύψω όποιες απορίες έχει κάποιος διότι και η δική μου γνώση έχει όρια. Τα όρια που πρέπει να έχει, σε σχέση με την ικανότητα αντίληψης, της δικής μου αλλά και όλων των ακτύνων.

      Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ…

      Μπορώ να πω μόνο ότι αναφέρομαι, στην παρούσα περίπτωση, στο σχέδιο ολοκλήρωσης της απελευθέρωσης και του τελευταίου πλανήτη, που είναι ο δικός μας.

      Έχουν αναφερθεί πληροφορίες, σχετικές μ’ αυτό και σε άλλες τοποθετήσεις στο παρελθόν.

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα από Λονδίνο, να ευχαριστήσω εσένα, και όλους φυσικά που με τα σχόλια, βοηθούν στην κατανόηση κειμένου, και συμβάντων. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι τελικά, το ένστικτο, αυτό το κλάσμα του δευτερολεπτου, είναι πολύ σημαντικό να το ερμηνεύουμε σωστά, σχεδόν πάντα με οδήγησε σε σωστά μονοπάτια. Με υπομονή και γνώση. Θα βρούμε τους ρόλους μας, και με συνεργασία και καλή διάθεση. Όλα θα φωτίσουν. Καλή συνέχεια σε όλους. Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δημήτρη.

      Πολύ σωστά…

      Θα κατανοήσουμε, όλοι, τους ρόλους μας, άσχετα με τις πρώτες αντιδράσεις μας…

      Να είσαι καλά και πάντα χρήσιμος…

      Διαγραφή
  9. Ιφικλη..🌿 αναφέρεσαι πιθανόν για την αναγκαία άμεση συνπυροδότηση ενιαίου πεδίου όλων των ακτυνων, εάν χρειαστεί την κρίσιμη ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματούλα μου,

      με απλά λόγια θα χρειαστεί να είμαστε όλοι έτοιμοι κάποια συγκεκριμένη στιγμή και αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται ο καθένας μας, αναλόγως του ρόλου του, για εκείνη ακριβώς την στιγμή.

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα... Τι γίνεται όταν συνδέεται κάποιος και καταλαβαίνει ότι δέχεται πληροφορίες αλλά δεν μπορεί να της κατανοήσει; Μένουν μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να φανερωθουν ή θα πρέπει να προσπαθήσουμε να της αποκωδικοποίησουμε από μόνοι μας;
    Θα εκτιμούσα πολύ την απάντηση σας... νιώθω ότι προχωράω στα τυφλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νίκη.

      Πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε υποκείμενοι σε κάποια ενεργειακή διαδικασία, αφού κάτι πάει στον γήινο εγκέφαλό μας αλλά όχι ξεκάθαρο.

      Αυτές είναι πληροφορίες άνωθεν ή διαμόρφωση κάποιας ικανότητας-δυνατότητας. Πότε θα εκδηλωθεί, αφού ολοκληρωθεί στην επίφυση εξαρτάται από την φύση της.

      Αν πρέπει να εκδηλωθεί άμεσα, με βάση τον προγραμματισμό σου και τι οφείλεις να κάνεις, αρχίζει να γίνεται αντιληπτή απ’ τον εγκέφαλο και, κατά συνέπεια, την διαχειρίζεσαι πλέον συνειδητά. Αν δεν είναι της στιγμής, που λέμε, αποθηκεύεται στον υποθάλαμο και περιμένει πότε το υποσυνείδητο θα την «γνωστοποιήσει» στον εγκέφαλο.

      Άρα, μέχρι να γίνει αντιληπτή από το συνειδητό μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς.

      Διαγραφή
  11. Ιφικλη σε αγαπω πολυ.
    Συμβαινει να μου συμβαινουν ολα μα ολα οσα εσυ υπεροχα εκφραζεις εδω και σχεδον 15 χρονια....Συμβαινει να γραφω σε τετραδια ολα αυτα μονο το πρωι καθως εχω υλικο μεσα μου που πρεπει να εκφραστει..
    Γραφω χωρις ιχνος σκεψης η κριτικης.
    Ειναι η καρδια που φερει υλικο που δεν ειχα προ σχεδιασει , προ υπολογισει κλπ.
    Για αυτο μπορω να λεω οτι σ αγαπω απο καρδιας.. Ειναι ακριβως αυτο που λες και μας συμβαινει Τωρα. Ο χρονος ειναι αχρονος και ωφειλουμε ολοι να συγχρονιστουμε στην διασταση που μας καλει..
    Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι γι αυτήν την δυνατότητά σου. Ενθάρρυνέ την όσο μπορείς. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία... Ολα θα χρειαστούν κάποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Γραφή προσδιορίζει αλάνθαστα και ξεσκεπάζει εκείνον που καθοδηγεί παρασκηνιακά τους ανθρώπινους ηγέτες και τις παγκόσμιες δυνάμεις. Συνειδητά ή όχι, η ανθρώπινη κοινωνία αντανακλά την προσωπικότητα του άρχοντά της και την τακτική του, δηλαδή το ότι καταστρέφει αυτό που δεν μπορεί να εξουσιάζει πλέον. Αλλά ως πότε θα υποφέρει η ανθρωπότητα υπό τη διακυβέρνηση του Διαβόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή