Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ


Κατά περίεργο τρόπο και αντίθετα με αυτό που περίμενα, από φωτεινές ακτύνες, οι οποίες αναζητούν την αλήθεια, προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα όποια γεγονότα και ενδείξεις, αγωνίζονται για την διάδοση της γνώσης, βλέπω στο διαδίκτυο αρνητικές αντιδράσεις οι οποίες στηρίζονται σε εικασίες, φανταστικές προεκτάσεις και ερμηνεία ενεργειών που… δεν συμβαίνουν, αλλά κάποιοι γνωρίζουν (!!!)  ότι θα… συμβούν!!!

Κάποιες απ’ αυτές τις ακτύνες με γνωρίζουν προσωπικά και σ’ αυτές αρκετά απ’ όσα διαβάζουν, στο παρόν ιστολόγιο, είναι ήδη γνωστά.

Κάτι άλλαξε;;;

Θεωρούσα και θεωρώ ότι όλοι όσοι βρίσκονται στον δρόμο της αναζήτησης, θα πρέπει να χαίρονται όταν προστίθεται, στον αγώνα που κάνουν, ακόμη μια φωνή η οποία ενισχύει τις ενδείξεις με συγκεκριμένη πληροφόρηση. Βρισκόμαστε, ακόμη, στο στάδιο των ενδείξεων και της σωστής ερμηνείας τους, επομένως όσες περισσότερες είναι αυτές οι ενδείξεις, τόσο μεγαλώνει το πεδίο αναζήτησης, για όλους…

Ανοίγω μια παρένθεση για να αναφερθώ στο γεγονός ότι υπάρχουν κι αυτές οι ακτύνες που, συνειδητά ή ασυνείδητα, κάτι άλλο έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ή υπάρχουν επιδιώξεις προς ίδιον συμφέρον ή ακόμη και να ανήκουν στους αντιπάλους μας είτε το γνωρίζουν (σπάνιο) είτε όχι (το πλέον συνηθισμένο).

Επίσης δεν έχουμε οπαδούς για να φοβόμαστε διαρροές, δεν δογματίζουμε για να χάνουμε πιστούς, δεν διεκδικούμε το αλάθητο για να απαξιώνουμε οτιδήποτε άλλο. Αντίθετα προσφέρουμε, ανιδιοτελώς, όποιες πληροφορίες έχουμε και χαιρόμαστε όταν αυτές ενισχύονται, από οποιονδήποτε. Κρίνουμε, δεν κατακρίνουμε ούτε καταδικάζουμε.
Κλείνει η παρένθεση.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν, πού βρίσκουμε κάτι μεμπτό ή κάτι ανακόλουθο στον καθένα από αυτούς που προσφέρουν πληροφόρηση και ας αποφασίσουμε, στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησής μας, ποιοι κάνουν τι… και γιατί… αν φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται την μέγιστη ευθύνη που έχουν ή όχι…

 Έχουμε, όλοι, αυτήν την δυνατότητα αρκεί να σκεφθούμε αντικειμενικά και με προσήλωση σ’ αυτό που, υποτίθεται ότι, πρεσβεύουμε.

Οι φωτεινές ακτύνες δεν βρίζουν, δεν συκοφαντούν, δεν απειλούν, δεν ομιλούν με γρίφους και αν  κάτι τους φαντάζει περίεργο, δεν βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα αλλά το ξεκαθαρίζουν άμεσα με ευθύτητα και με γενναιότητα… είναι ενωτικές και όχι διχαστικές.
Είναι σίγουροι για τις πληροφορίες που φέρνουν και δεν νοιώθουν απειλή από κανέναν, όσο κακοπροαίρετος κι αν είναι…
Τα υπόλοιπα είναι ενέργειες προδοτών και ερπετών και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έτσι δεν σταματά αυτό που ήδη εξελίσσεται

Εν κατακλείδι θεωρώ ότι οι φωτεινές ακτύνες θα πρέπει να λειτουργούν ως μία γροθιά, με το μέτωπο στραμμένο στον  εχθρό και όχι να αναλώνονται σε… εμφύλιο (!!!) εξυπηρετώντας τις επιδιώξεις των εχθρών της ανθρωπότητας, στον πόλεμο που, ήδη, μαίνεται!!

7 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές.
    Σίγουρα όλοι μας μπορεί να παρασυρθούμε σε πράξεις μη εναρμονισμένες με το σκοπό μας.Ας είμαστε πιο συνηδητοι λοιπόν κ ας ξεχωρίζει η φωτεινότητα που εκπέμπουμε... Αντιογενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Συμφωνώ με τον Αντιογένη.. "ας είμαστε πιο συνειδητοι και ας ξεχωρίζει η φωτεινότητα που εκπέμπουμε".
    Προσωπικά θεωρώ ότι ως άνθρωποι με δύναμη αλλά και αδυναμίες δεν είναι πολυ δύσκολο να κάνουμε λάθη. Είμαστε ευάλωτοι στην μνήμη. Ξεχνάμε.. Ή δεν θυμόμαστε.. (έτσι νιώθω), γι αυτό ας χρησιμοποιούμε τουλάχιστον το όπλο της Πίστης. Σίγουρα, (να μιλήσω για εμένα καλύτερα) ακόμα ψάχνομαι..ομως υπάρχει πορεία.. Δεν είχα ούτε την γνώση, ούτε την ίδια δύναμη, που είχα πριν 15-20 χρόνια. Και θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι μόνη, δεν είμαι έρμαιο μιας Ιδέας που μας γέννησε έτσι για πλάκα.. Και "τίποτα δεν μπορεί να με βλάψει εάν δεν το επιτρέψω". Αυτο έχω καταλάβει έως τώρα και μαζί με την πίστη μου ότι καθοδηγουμαι και άρα προστατευομαι προχωρώ.
    Όσον αφορά τους ανθρώπους που ανέφερες Ιφικλη, επειδή θλίβομαι και απογοητευομαι, και δεν μου αρέσει αυτό, επιλέγω να παρατηρώ και περιμένω, οσο μπορώ τολμώ και ρωτώ ακόμη κ ας μου περνάει από το μυαλό ότι θα παρεξηγηθώ ή θα δεχτώ λεκτική επίθεση. Η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος. Ειδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κριτικη σκεψη εχει ληθηνη βαση και ειναι απο την φυση της σκοτεινη..
    Ας ανοιχτουμε στο φως με φτερα ανοδικης πορειας αφηνοντας πισω ολο το βαρος που μας κρατα σε αιχμαλωσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΌΛΟΙ ΣΧΕΔΌΝ ΈΧΟΥΜΕ ΒΡΊΣΕΙ ΚΑΤΆ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΎΣΑΜΕ Η ΚΆΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΕΊΧΑΜΕ ΓΝΏΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΊΠΑΛΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ.ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΔΎΝΑΜΗ. Η ΙΣΧΎ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ ΟΠΩΣ ΈΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΏΝ ΠΡΌΓΟΝΟΙ.. ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν δεν υπάρχει ερώτηση, για να μην παρεξηγηθώ, δεν απαντώ. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνώ με τα γραφόμενα σας. Είναι δύσκολος και δύσβατος ο δρόμος της γνώσης και αυτό χειροτερεύει από τις τεχνητές πεποιθήσεις που μας έχουν "καρφώσει" στο νου μας αυτοί που έκαναν κουμάντο μέχρι τώρα. Αλλάζουν τα πράγματα όμως και τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις, κάτι που γνωρίζουν αυτοί που πρέπει πολύ καλά. Παραμείνετε στον δρόμο παρ' όλες τις δυσκολίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΙΦΙΚΛΗ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΓΝΩΜΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΓΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ''ΚΑΘΟΔΗΓΉΣΗ'' , ΕΡΡΩΣΟ ΙΦΙΚΛΗ. ΔΕΙΝΟΜΑΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φυση μας δινει ολα τα στοιχεια για τον εφημερο πλουτο με τις καταστροφες που συμβαινουν.. Εμεις ομως αμφιβάλλω αν το συνειδητοποιουμε!! Αντιθετα υπαρχει ο δημιουργικος πλουτος που μας εξελίσσει τον οποιο εχουμε παντελως υποτιμησει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή