Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Η εμφάνιση των ακτύων (3)


Οι αντιδράσεις από την υγιή ανθρωπότητα, στην αρχή, ήταν ήπιες και είχαν σκοπό να επαναφέρουν τον Κρόνο στην κανονική ροή της δημιουργίας του είδους, επειδή τέτοια κίνηση, από υπεροντότητα, ήταν τόσο σπάνια που άγγιζε τα όρια του αδύνατου.

Να σημειώσουμε εδώ ότι αγαθά όπως η ελευθερία, η αγάπη, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στην ζωή, είναι συμπαντικές νομοτέλειες για το είδος μας.

Η τιμωρία για οτιδήποτε έρχεται αφού εξαντληθούν όλα τα μέσα μεταμέλειας και ο Κρόνος το γνώριζε αυτό. Κατά συνέπεια, αφού δεν επρόκειτο να επανέλθει, έπρεπε να βρει συμμάχους, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αδιαλλαξίας του.

Οι πλέον πρόχειροι ήταν αυτοί που βρίσκονταν, ήδη, εδώ, στο πεδίο ενσαρκώσεως της Γαίας, οι δρακονειανοί  Ανουνάκι, με τους οποίους ήρθε, προφανώς, εύκολα σε συμφωνία-συμμαχία, αφού οι επιδιώξεις τους, πλέον, ταίριαζαν. Η κυριαρχία στα πεδία ενσαρκώσεως πρωτίστως και κατόπιν, όπως απεδείχθη, η κατάκτηση πολλών πλανητικών συστημάτων, με την βοήθεια και άλλων ειδών, εχθρικών προς το ανθρώπινο είδος και συμμαχικών των δρακονειανών.  

Κυριότερα είναι οι σαύρες και οι οφίτες, όπως τους αποκαλούμε εμείς.

Οι προδότες έπρεπε να τους αναβαθμίσουν, ως ένα βαθμό, τεχνολογικά και πνευματικά ώστε να τους κάνουν ικανότερους απ’ όσο ήταν για να έχουν μεγαλύτερη βοήθεια απ’ αυτούς, στις επιθέσεις που περίμεναν πως θα δέχονταν τελικά από τους ομοειδείς τους, που πρόδωσαν. 
Παράλληλα, με τα γενετικά πειράματα που έκαναν σε διάφορους πλανήτες, κατασκεύαζαν βιορομπότ, τεχνητούς  υπερανθρώπους υβρίδια  αλλά και τεχνολογικά όπλα, αμυντικά και επιθετικά.

Η υγιής ανθρωπότητα κατέβαλε προσπάθειες επαναφοράς των Κρόνιων δυνάμεων και μεταμέλειας του ίδιου του Κρόνου αλλά μάταια.  Στάλθηκαν δυνάμεις εναντίον τους αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Έτσι πριν από 25.920 χρόνια, περίπου,  όταν το ηλιακό μας σύστημα βρισκόταν στον Υδροχόο, ήρθαν δυνάμεις με την ενέργεια του Δία και αιχμή τους Έλληνες.

Οι Έλληνες είναι επίλεκτη κάστα πολεμιστών με απίστευτη τεχνολογία, κατάλληλα εκπαιδευμένοι για ειδικές  και δύσκολες  αποστολές οι οποίοι επεμβαίνουν σε περιπτώσεις που χρειάζεται ιδιαίτερη πολεμική ικανότητα. 

Δεν είναι ούτε φυλή ούτε άλλο είδος.

 Τότε ήταν που ήρθε το ερπετικό, μητρικό σκάφος, που σήμερα ονομάζουμε πλανήτη Ουρανό, με κυβερνήτη τον Γιαχβέ,  φέρνοντας μαζί του και άλλα σκάφη, μεταξύ των οποίων το θυγατρικό που σήμερα ονομάζουμε Σελήνη.

Η οργάνωση των Κρόνιων δυνάμεων, όπου αυτές ευρίσκοντο, ήταν τέτοια που απαιτούσε την επέμβαση των Ελλήνων και σε μακροχρόνιο πόλεμο κατανίκησαν τους προδότες, οι οποίοι σκορπίστηκαν στα γύρω αστρικά συστήματα, κατέστρεψαν τα βιοεργαστήριά τους και αποκατέστησαν την τάξη στους πλανήτες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Δημιουργίας. 

Αυτό συνέβη πριν από 13.000, περίπου, γήινα έτη.

 Όμως δεν αντικαταστάθηκαν οι Κρόνιες δυνάμεις απ’ αυτές του επόμενου, διότι έπρεπε πρώτον, να τελειώσει η «θητεία» του και δεύτερον, να επανέλθει  ολόκληρη η περιοχή ευθύνης του, τουλάχιστον, στο επίπεδο εξέλιξης  που βρισκόταν πριν αναλάβει ο Κρόνος…

13 σχόλια:

  1. Ιφικλη καλησπερα, δυο ερωτησεις παρακαλω
    1. Ο Κρονος ειναι της 5ης διαστασης οντοτητα και συνεπως υπαρχει σε αιθερικη μορφη;
    2. Ο πολεμος κρατησε απο το 25.920 μεχρι 13.000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου μέρα Έφη.
    Ο Κρόνος, είπαμε, ότι είναι υπερδιαστατική (έξω από τις διαστάσεις και πάνω απ αυτές) οντότητα, καθαρά ενεργειακή. Την πραγματική του "μορφή" δεν την γνωρίζει κανείς ούτε μπορεί να την φανταστεί.

    Ο πόλεμος διήρκεσε τόσα χρόνια, με την έννοια ότι η έκβασή του, με την πλήρη εξόντωση - παράδοση των κρόνιων δυνάμεων, έλαβε χώρα τότε.
    Δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν μεγάλα και συχνά διαστήματα παύσης. Και επίσης, μιλάμε για τον πόλεμο σε ολόκληρο το πλανητικό σύστημα και όχι μόνο... οπότε ίσως μπορούμε να φανταστούμε το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Ιφικλή πάλι στην εποχή του Υδροχόου είμαστε.. Γιατί η συγκεκριμένη εποχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δύο λόγους Αντιγόνη.
      1. Συμπληρώθηκε το κοσμικό έτος από τότε (12 ζώδια χ 2160 γήινα χρόνια, κατά μέσο όρο, από κάθε ζώδιο το πέρασμα του ηλιακού μας, μας κάνουν 25.920).

      2. Ολοκληρώθηκε η θητεία του Κρόνου στην περιοχή μας...

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Ιφικλη.. εμείς εδώ σε τι καλουμαστε να κάνουμε ως δράση.. έχοντας μπροστά μας όλον αυτόν τον κυκεώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ματούλα. Προς το παρόν ενημερωνόμαστε για την κατάσταση, προετοιμάζουμε τον εαυτό μας, όσο μπορούμε και αναμένουμε. Ανταλλάσσουμε απόψεις και ενισχύουμε, με γνώση, ο ένας τον άλλον. Είναι η περίοδος της τελικής αναμονής.

      Η δράση, για τον καθένα μας, θα έρθει την στιγμή που πρέπει και θα το αντιληφθούμε όλοι αυτό.

      Διαγραφή
  5. θα ηθελα και εγω να γνωριζω το πραγματικο μου ονομα στην 5η διασταση...παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύη, αυτό προϋποθέτει κάποια πράγματα τα οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν...

    Κάποιος επικοινωνός, αφού ζητηθεί από την ακτύνα, λαμβάνει το όνομα, αφού η οντότητα το θέλει και στο ανακοινώνει.
    Αυτό γίνεται προς το παρόν,
    Όμως κάποια στιγμή τα ονόματα των οντοτήτων μας, θα γνωστοποιηθούν σε όλες τις ακτύνες, αφού, προς το παρόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επαφής, όλων, με κάποιον επικοινωνό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Ιφικλή, σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον από εχτές. Έχω μια απορία σχετικά με τους Ανουνάκι. Ισχύει ότι φέρουν ομάδα αίματος με ρέζους αρνητικό; Είναι ασφαλές διακριτικό αυτό; Μπορεί κάποιος να αφυπνιστεί και τελικά να προχωρήσει στη Θέωση, αλλά να κουβαλά αυτήν την "κληρονομιά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Ράνια.

    Δεν ισχύει αυτό Ράνια μου.

    Αυτοί προχωρούν με βάση την δική τους εξέλιξη και αφυπνίζονται με τον δικό τους τρόπο και για τους λόγους προς τους δικούς τους στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακουφιστική η απάντησή σας, γιατί με αυτά που είχα διαβάσει ανησυχούσα για την καταγωγή μου... Σας ευχαριστώ πολύ, ξέρετε διαβάζουμε πολλά και διάφορα και αναπόφευκτα για κάποια πράγματα δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

      Διαγραφή
    2. Ράνια μου, σκέψου πόσο μεγάλη χαζομάρα, εκ μέρους τους, θα ήταν να υπήρχε ένας τόσο σαφής αναγνωριστικός και τόσο εύκολα ανιχνεύσιμος διαχωρισμός...

      Διαγραφή