Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Η εμφάνιση των ακτύων (2)


Η δημιουργία δεν σταματάει ποτέ. Αυτή είναι συμπαντική νομοτέλεια.  

Όλα, από οντότητες μέχρι ουράνια σώματα, πολλαπλασιάζονται με βάση συνολικό πρόγραμμα δημιουργίας κι αυτό είναι αέναο.

Η διατήρηση των δημιουργημάτων εναπόκειται στις οντότητες οι οποίες είναι εντεταλμένες για κάθε τι που πρέπει, σε κάθε τομέα, να γίνει για την ομαλή ροή όλων των συνιστωσών, έτσι ώστε όλα να βαίνουν όπως έχει ορισθεί.
 Αντιμετωπίζονται δηλ. έκτακτες καταστάσεις που δημιουργούνται για διάφορους λόγους, σε κάθε στάδιο και επίπεδο της δημιουργίας. 
Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μας πεδίο ενσάρκωσης, την Γη.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, κάποιες υπεροντότητες είναι υπεύθυνες για όλο αυτό επειδή αυτές μόνο γνωρίζουν ολόκληρο το σχέδιο.  Αυτές ορίζουν κατάλληλες οντότητες, αναλόγως του επιπέδου και συμβατές με αυτό, να μπορούν δηλ. να έχουν σ’ αυτό φυσική παρουσία, έτσι ώστε να επεμβαίνουν και πρακτικά, εκτός από ενεργειακά, όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Ας πάμε τώρα στο δικό μας πεδίο, επιγραμματικά. (Τα ονόματα που χρησιμοποιούνται είναι αυτά που έχουν επικρατήσει ).

Η διάρκεια (βάρδια) κάθε υπεύθυνης υπεροντότητας, για κάθε τομέα ευθύνης της είναι γύρω στις 50.000 γήινα χρόνια. Ακολούθως αναλαμβάνει η επόμενη με τις δικές της δυνάμεις, όπως έχει προειπωθεί.

Εξ’ αρχής, όλα πήγαιναν καλά, άσχετα με την παρουσία των ερπετών στο πεδίο μας. Ήταν απομονωμένοι και αραιά και πού, γίνονταν απλά, ενοχλητικοί. Τίποτε πιο σοβαρό.
Όταν ανέλαβε ο Κρόνος και η Ρέα (αρσενική και θηλυκή ενέργεια), που διαδέχτηκε τον Ουρανό και τη Γαία, συνεχίστηκε η ροή αρμονικά για τις πρώτες 10-12 χιλιάδες έτη. Οι ακτύες βρίσκονταν σε ευδαιμονία και ήταν όλα λυμένα. Αυτό τις οδήγησε σε ατονία και σε πλημμελή αντίληψη της πραγματικότητας που βίωναν.

Οι «επιτετραμμένοι»  του Κρόνου απολάμβαναν  πλήρους εμπιστοσύνης από τις ακτύες, λόγω του ότι, αυτές, δεν είχαν κανένα πρόβλημα και ασχολούνταν η κάθε μία  μ’ αυτό που έπρεπε να κάνει.

Όμως ο Κρόνος, είχε αποφασίσει να πάρει άλλον δρόμο απ’ αυτόν που όριζε το καθήκον του, διότι είχε αυτήν την δυνατότητα λόγω «μεγέθους» (εξ ου και ο "πεπτωκός άγγελος" των διαφόρων θρησκειών), όπως την είχαν και οι υπόλοιπες οντότητες της υπαρξιακής του διάστασης. Και εξ’ αιτίας τούτου, οι δυνάμεις  επιτήρησης, στον τομέα ευθύνης του, εργάζονταν για τους σκοπούς του, έχοντας ξεφύγει από το πραγματικό τους καθήκον, εν αγνοίαν τους.

Άρχισαν λοιπόν, βιολογικά και όχι μόνο πειράματα τα οποία δεν ήταν σύμφωνα με τους ορισμούς της δημιουργίας και τις υποχρεώσεις του. Στόχος του να δημιουργήσει δικά του είδη που θα εξυπηρετούσαν τις επιδιώξεις του.
Ταυτόχρονα άρχισε να στερεί δυνατότητες, κυρίως επικοινωνίας, από τις ακτύες, που μέχρι τότε υπήρχαν οι οποίες γνώριζαν τον σκοπό τους, γιατί ενσαρκώθηκαν, τον ρόλο που έπαιζαν στο πεδίο, το ποσοστό ελεύθερης βούλησής τους, κάτι που πρόσεχαν ιδιαίτερα, καθώς και την προσωρινότητά τους.
Αυτό το ποσοστό ελεύθερης βούλησης μπήκε στο στόχαστρο των προδοτικών δυνάμεων του Κρόνου που με διάφορα μέσα και επηρεασμούς, όπως ακολασίες ακτύων, εύκολη ζωή, προσήλωση σε πιο «ρηχές» επιδιώξεις και ταυτόχρονα με τον συνεχή αποπροσανατολισμό του νου, από τον σκοπό τους, επέφερε την λήθη στους γήινους εγκεφάλους των ακτύων.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν, με δική τους ευθύνη, την επαφή και τη γνώση που είχαν για την υπόστασή τους….

17 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ιφικλη. 2 ερωτήσεις καθώς προσπαθώ να μου γίνουν εύπεπτα αυτά που διαβάζω. 1. Πριν την έλευση του Κρόνου, οι ακτυνες είχαν τα χαρίσματα και τις δυνατότητες τους σε πλήρη έκφραση οσο ορίζεται από το 30% της ελεύθερης βούλησης? Δηλαδή, είχαν όλες επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό τους? 2.ο Κρόνος ουσιαστικά είναι ο διάβολος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα 1), όχι την επικοινωνία με τους ανώτερους εαυτούς τους, διότι δεν υπήρχε λόγος γι αυτό, αφού είχαν την επίγνωση του τι είναι και τι κάνουν.
      Έχεις δίκαιο, δεν το διευκρινίζω, εννοώ την επικοινωνία μεταξύ τους, όπου κι αν βρίσκονταν. Αυτό που λέμε "τηλεπάθεια", περίπου.

      Σ' αυτό αναφέρομαι όταν λέω επικοινωνία...

      Όλα ήταν υπό την αιγίδα της ενέργειας και της εκτέλεσης των εντολών του Κρόνου και από τις κατάλληλες δυνάμεις επιτήρησης.

      2) Είπα ότι σε αυτό βάσισαν, οι διάφορες θρησκείες την "δημιουργία" του διαβόλου, για τους δικούς τους λόγους.

      Διαγραφή
  2. Χαίρε ιφικλή. Ο πράξεις του Κρόνου γιατί δεν έγιναν αντιληπτές;; Και η λήθη του εγκεφάλου ήταν αποκλειστικά θέληση τής κάθε ακτυνας; Ο ανώτερος εαυτός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη, είναι πολύ δύσκολο και να το περιγράψω και να γίνει αντιληπτό...
      Θα προσπαθήσω όμως.

      Σ' αυτό το επίπεδο δεν μπαίνει κανείς σε υποψίες, ας πούμε, για τον άλλον. Η κάθε ύπαρξη είναι αφοσιωμένη, πλήρως, στον σκοπό της και στο έργο. Δεν ελέγχονται διότι είναι οι μόνες που έχουν σύνδεση με τον Νου, γι' αυτό είναι και, σχεδόν, αδύνατο να γίνει αποστασία.

      Και επειδή ΄συνέβη λέμε "σχεδόν".

      Οι αφάνταστες δυνατότητες που έχουν (κάτι που δεν περιγράφεται, ούτε κατανοείται εύκολα από εμάς) τους δίνει την δυνατότητα απόλυτης αυτοδιαχείρησης.

      Αντιλαμβάνομαι ότι όσο δύσκολο είναι να περιγραφεί με τους δικούς μας όρους άλλο τόσο είναι και να γίνει κατανοητό. Ίσως μας είναι αδύνατον να καταφέρουμε κάτι τέτοιο και εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τους λόγους.

      Όχι δεν ήταν θέληση της ακτύνας. Είπα ότι ο επηρεασμός που δέχονταν είχε σαν αποτέλεσμα αυτήν την λήθη.

      Ο ανώτερος εαυτός δεν έχει και πολλές επιλογές μπροστά σε υπεροντότητες και αυτό είναι εύκολα κατανοητό.
      Η "απόσταση" είναι σχεδόν όση και για εμάς, απέναντι σ' αυτό το επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. Είμαι ευγνώμων για όλη την γνώση που μας χαρίζεις. Καλή δύναμη 😊

      Διαγραφή
  3. καλησπερα Ιφικλη. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Η Υπεροντοτητα που ορισε τον Κρονο -Οντοτητα υπεθυνο του δικου μας πεδιου ενσαρκωσης, ειναι αμετοχη εντελως της ολης μετεπειτα εξελιξης, ασχετα με το αν εμεις συναινεσαμε στην απωλεια της γνωσης μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Έφη. Προσπαθώ να κάνω όσο πιο κατανοητό γίνεται ότι αυτές οι υπεροντότητες έχουν 100 στα 100 αυτοδιάθεση και αυτοδιαχείρηση και είναι απόλυτα υπεύθυνες για τις ενέργειές τους.
      Βρίσκονται σε επίπεδο απόλυτης ύπαρξης... Όπως αναφέρω και στις απαντήσεις άλλων σχολίων είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί στο δικό μας επίπεδο μια τέτοια κατάσταση.

      Άλλωστε είναι πολύ αισιόδοξο να θέλουμε να κατανοήσουμε ή και να περιγράψουμε, απόλυτα, αυτά, την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει αυτό για καταστάσεις που βιώνουμε εδώ.

      Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα κάνουμε, δυστυχώς... Ας ασχοληθούμε περισσότερο μ' αυτά που περιγράφονται και κατανοούνται... για να φτάσουμε σε επίπεδο να κατανοήσουμε και τα ανώτερα.

      Διαγραφή
  4. Είμαστε ακτίνες "πειράματα" των υπεροντοτήτων; Ο Κρόνος χωρίς να βιώνει νομοτέλεια πως έγινε υπεροντοτητα; Και γιατί δεν βρέθηκε ένας να του σπάσει το κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεφθέριε, οι οντότητες του βεληνεκούς του Κρόνου είναι αυτές που ορίζουν τις νομοτέλειες. Σαφώς και τις τηρούν και γι' αυτό είναι τόσο σπάνιο αυτό που έκανε, πλην όμως είχε την δυνατότητα, όπως προσπαθώ να εξηγήσω και σε προηγούμενους φίλους.

      Αν και σωστοί οι προβληματισμοί, οι απαντήσεις είναι, εκτός από δύσκολο να εκφραστούν, είναι δύσκολο και να κατανοηθούν...

      Νομίζω ότι οι απαντήσεις σε προηγούμενα σχόλια σε καλύπτουν όσο είναι δυνατόν...

      Διαγραφή
  5. Συγγνωμη για το ερωτηματικο. Ηταν καταλαθος. Θα υποβαλω κ εγω την ερωτησω μου λοιπον. Οσον αφορα τις υπεροντοτητες αυτες... Θεωρητικα ειναι πιο εξελιγμενες ψυχες οι οποιες ηταν η αποστολη τους η επιτηρηση των "νεαρων" ψυχων οι οποιες μεσα απο την απολυτη εμπιστοσυνη στο συμπαν επιτελουσν τους σκοπους τους χωρις αγχος... Αυτες λοιπον οι υπεροντοτητες οι οποιες επιτηρουσαν λογικα θα ηταν σε αυτη τη θεση γτ ηταν ικανες να διακρινουν το δολο μεσα απο καποια ενεργεια.. σκεψη... πραξη.... σωστα? Απο τη στιγμη που δεν σταθηκαν αξιοι επιτηρητες τιμωρηθηκαν νομοτελειακα γι'αυτο? Αν για παραδειγμα ενας λοχαγος ξεφυγει και οι φανταροι βγουν εκτος προβλεπωμενων οριων θα αναφερθει και θα "τιμωρηθει"... σωστα? Αυτες που ηταν υπευθηνες για εναν πλανητη και δεν αναγνωρισαν την πλανη και αυτος ο πλανητης αρχισε να κατρακυλα με ολα αυτα ανελαβαν τις ευθυνες τους... Διοτι συμφωνω πως ευθυνονται κατα ενα 90% τα επρεπτα... Αλλα φερουμε κ εμεις ενα μεριδιο ευθυνης που αφησαμε τη χαραμαδα της ρηξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεφέλη,
    αναφέρεται στις αναρτήσεις ότι τον απόλυτο έλεγχο για την ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο για τον πλανήτη μας, τον είχε ο Κρόνος.

    Δεν έγινε όμως κάτι παράταιρο ή δόλιο κρυφά απ' αυτόν και δεν το αντελήφθη, έγινε απ' τον ίδιο, αν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά και αν αντιλαμβάνομαι κι εγώ αυτό που θέλεις να πεις...

    Εξ' αιτίας αυτού ξεκίνησε και ολόκληρη η διαμάχη και ο πόλεμος με τις δυνάμεις του και τα ερπετά που πήραν εξουσία, αφού αυτός τους έδωσε τέτοια δικαιώματα.

    Αντιλαμβάνεσαι ότι τιμωρία, σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι η ήττα τους και ό,τι αυτό επιφέρει....

    Αν δεν κατανόησα το ερώτημά σου παρακαλώ να επανέλθεις επ' αυτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα!!

    Ελπίζω να τοποθετώ την ερώτηση μου σε σωστό σημείο-ανάρτηση..
    Όσον αφορά τα ερπετα, τι επίγνωση έχουν; εννοώ για το τι είναι κ επίσης αν έχουν αντίστοιχα ανώτερους εαυτούς, (συγνώμη για την ακόμη μια παιδική ερώτηση μου)..ή διαφορετικά τι επικοινωνίες έχουν. Επίσης έχουν ελεύθερη βούληση όπως οι άνθρωποι;
    Μου έκανε.. τρομερή εντύπωση το πλήθος τους. Σε απάντηση σου, Ιφικλη, είπες παγκόσμιο νουμερο σωστά;; Στην Ελλάδα μας τι γίνεται; ισχύουν τα ποσοστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα.

      Ναι, τα ποσοστά είναι παγκόσμια και, αναλογικά, αφορούν και στην πατρίδα μας.

      Έχουν οντότητες που στέλνουν ακτύνες, η επίγνωση είναι όπως και σ’ εμάς, οι περισσότεροι αγνοούν την καταγωγή και το είδος τους και συνειδητοποιούνται σιγά σιγά, κατ’ επιλογήν, αναλόγως του ρόλου που θα παίξουν οσονούπω…

      Έχουν ελεύθερη βούληση, πιο περιορισμένη από εμάς η οποία εξελίσσεται ανάλογα με την ενεργοποίησή τους, χωρίς να ξεπερνάει το 30%.

      Όμως υπάρχουν διαφορές που δεν είναι της στιγμής να ειπωθούν.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Ιφικλη!

      Εκ μέρους φίλου μου,
      Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Καποιος που είναι ενεργειακός θεραπευτής, πχ κάνει Ρέικι και έχει συντονιστεί (από δάσκαλο) με καλές πηγές ενέργειας (λευκό φως) υπάρχει περίπτωση να είναι ερπετό κ να μην το έχει καταλάβει ούτε αυτός ούτε ο δάσκαλος; Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  8. (2 Κορινθίους 11:14, 15) 14 Αυτό δεν είναι άξιο απορίας, γιατί ο ίδιος ο Σατανάς μεταμφιέζεται σε άγγελο φωτός. 15 Δεν είναι λοιπόν παράξενο αν και οι διάκονοί του μεταμφιέζονται σε διακόνους δικαιοσύνης. Το τέλος τους όμως θα είναι σύμφωνα με τα έργα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή