Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ας πούμε λίγα για την δραστηριότητα στον πλανήτη μας, αφού έχουμε φτάσει στο "σήμερα"

Όπως έχουμε, ήδη, αναφέρει όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην Γη μας επειδή είναι ο τελευταίος πλανήτης υπό επαναφορά στην συμπαντική κανονικότητα.
Αν και ο Αλέξανδρος Ζεύς, ανάμεσα στα άλλα που έκανε, ήταν και η μη αναστρέψιμη καταστροφή των κυριότερων κέντρων επηρεασμού των ερπετών επί της ανθρωπότητας, έμειναν πολλά και δημιουργήθηκαν ακόμη περισσότερα, έκτοτε και μέχρι το 2006.
Αυτά τα κέντρα έχουν διάφορες εφαρμογές πάνω στις ανθρώπινες ακτύνες με κυριότερες την δημιουργία ασθενειών και ελέγχου του μυαλού.
Επίσης, ελέγχουν τις γεωφυσικές και κλιματικές συνθήκες. Έχουν την δυνατότητα να κάνουν το νου μας να παίρνει αποφάσεις ή να κάνει σκέψεις που νομίζει ότι είναι δικές του και, κατά συνέπεια, να τις εκτελεί, να δημιουργούν σεισμούς, επιλεκτικά και να διαμορφώνουν τον καιρό ακόμη και σε τοπικό επίπεδο.
Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν, κατά βούληση, όποιο κλίμα θέλουν στον πλανήτη, σε κοινωνικοπολιτικό αλλά και γεωφυσικό επίπεδο.
Καθορίζουν τις μαζικές αντιδράσεις ή μη, των περισσοτέρων ακτύνων αναλόγως της επιθυμητής διαμόρφωσης, γι' αυτούς, πολιτικού κλίματος, εκτονώνουν το αίσθημα αδικίας όταν αυτό κυριαρχεί, εκτονώνοντάς το με διάφορες εκδηλώσεις του κόσμου, όπως διαδηλώσεις ή μαζέματα τα οποία δεν οδηγούν πουθενά τελικά και γενικά, με πολλούς τρόπους συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους, στην ουσία, ερήμην των λαών...
Αυτά τα κέντρα είναι, σχεδόν, καθημερινός στόχος των δυνάμεων της υγιούς ανθρωπότητας, πλέον.
Καταστρέφονται ή εξουδετερώνονται με γοργούς ρυθμούς, καθιστώντας τους όλο και περισσότερο ανήμπορους και αδύναμους.
Φυσικά, θέλει, ακόμη, πολύ δουλειά για να είναι εντελώς ακίνδυνα. Όμως, ήδη, έχουν χάσει την δυνατότητα άμεσου εγκεφαλικού επηρεασμού των ανθρώπινων ακτύνων, της δημιουργίας νοσημάτων, της ατομικής κατακεραύνωσης και σε μεγάλο βαθμό της δημιουργίας σοβαρών ατυχημάτων.
Επίσης έχουν αποδυναμωθεί σχεδόν τελείως στην πρόκληση γεωφυσικών φαινομένων ευρείας κλίμακας.
Αυτή η διαδικασία, από τις οντότητές μας, είναι σε εξέλιξη με συνεχείς άσχημες και αποτρεπτικές συνέπειες γι' αυτούς...
Αυτές οι επεμβάσεις άλλες φορές φαίνονται στο φυσικό πεδίο ως σεισμοί άλλες ως πυρκαγιές και άλλες καλύπτονται με διάφορους τρόπους, από τους δικούς μας, για να καλυφθεί το πραγματικό γεγονός, μέχρι να έρθει ο καιρός να αποκαλυφθούν, όταν και οι ακτύνες θα είναι έτοιμες για μια τέτοια αποκάλυψη.
Αυτά τα κέντρα, όπως έχουμε πει νωρίτερα, είναι διάσπαρτα σε ολόκληρον τον πλανήτη, κυρίως σε απομονωμένες περιοχές, για εύλογους λόγους, όπως ακατοίκητα νησάκια στη μέση των ωκεανών, περιοχές απομακρυσμένες από πυκνοκατοικημένα μέρη και γενικά περιοχές που δεν έχουν επισκεψιμότητα.
Όμως υπάρχουν αναμεταδότες αυτών των κέντρων ακόμη και κάτω από την μύτη μας χωρίς να μας προκαλούν την περιέργεια και χωρίς να ξεχωρίζουν, όπως διάφορες πινακίδες και ταμπέλες, μικρά κτήρια, κεραίες κ. α.
Αυτά τα μέσα δεν αναμεταδίδουν, μόνο, τους ενεργειακούς επηρεασμούς των κέντρων αλλά δημιουργούν και διάφορους ήχους χαμηλών συχνοτήτων, για να τους ενισχύσουν...
Σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως και αυτά θα είναι παρελθόν όπως και οι περισσότερες δυνατότητές τους...

13 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΩΣΕ ΙΦΙΚΛΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..
    1ον) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΕΨΙΛΟΝ..
    2ον) ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..
    3ον) ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΛΩΝΟΙ.. ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΤΙΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανταποδίδω τον χαιρετισμό Ματούλα.

    1. Το αντίρροπο "Ε", επιγραμματικά, συμβολίζει την καθόδο των ακτύνων στα πεδία ενσαρκώσεως. Το συμπαντικό σύμβολο δεν έχει την κάθετη γραμμή.

    Συμβολίζουν τον αρμονικό συνδυασμό αρσενικής [ ) ] και θηλυκής [ ( ] ενέργειας (με την οριζόντια γραμμή που ενώνει αυτά τα σύμβολα) ο οποίος υπάρχει στις ακτύνες σαν συστατικό στοιχείο.

    Η κάθετη γραμμή, υφίσταται μόνο στα πεδία ενσαρκώσεως, συμβολίζει την κάθοδο των ακτύνων αλλά και την συνεχή παρακολούθησή τους από τους ανώτερους εαυτούς μας.

    Η σωστή αναπαράσταση αυτού του συμβολισμού είναι η κάθετη τομή στην μέση των δύο γραμμών [ + ] και στις δύο άκρες της οριζόντιας γραμμής τα σύμβολα των δύο συστατικών ενεργειών [ )+( ].

    Αυτό το σύμβολο προβάλλεται σαν διακριτικό σε ό,τι έχει να κάνει με τα πεδία ενσαρκώσεως.


    2. Είναι σαν να μαθαίνεις το τέλος μιας ταινίας που πρέπει να δεις.....

    3. Υπάρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟ 'Ε' ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΤΥΝΑ.. ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ.. ΣΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ.. ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ.. ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

      Διαγραφή
  3. ΕΝΑΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ
    ΕΥΓΝΩΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χαιρετώ κι εγώ και δηλώνω επίσης ευγνώμων γι' αυτό που είσαι....

      Διαγραφή
  4. Χαιρε Ιφικλη...Αυτά τα κέντρα που έχουν διάφορες εφαρμογές πάνω στις ανθρώπινες ακτύνες με κυριότερες την δημιουργία ασθενειών και ελέγχου του μυαλου που βρισκονται;;;
    Και να υποψιαστω οτι αυτα τα κεντρα τα εχουν κατασκευαση σε υπογεια σημεια και φυσικα δεν αφορα βαθος καποιων μετρων αλλα ασυλληπτο βαθος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκαιο Φιλομίλα, τα βάθη ποικίλουν.
    Ναι, τα περισσότερα είναι σε πολύ μεγάλο βάθος, για τα δεδομένα της Γης βέβαια, αλλά πάρα πολλά απ' αυτά έχουν κεραίες στην επιφάνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Κε Ιφικλη.. εφόσον πολλά υπόγεια εγκατεστημένα κέντρα.. προκαλούσαν ασθένειες στους ανθρώπους.. πόσο ωφέλιμο ήταν ή είναι να γειώνεται ο άνθρωπος για να επανέλθει το ηλεκτρομαγνητικό του σύστημα..
    Τα πολύ ψηλά κτήρια στις πόλεις ή ραντάρ (σφαιρικά) αυτόν τον ρόλο είχαν? Μήπως τώρα τα ενισχύουν με το 5G και για ότι συνεπάγεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ματούλα μου.

      Τα κέντρα που υπήρχαν και τα όσα υπάρχουν ακόμη, μπορεί να εκπέμπουν διάφορα αλλά δεν είναι ικανά να επηρεάσουν ηλεκτρομαγνητικά ολόκληρον τον πλανήτη..

      Αυτό συμβαίνει τοπικά και για ελάχιστο χρονικά διάστημα, όσο είναι σε λειτουργία κάποιο τέτοιο κέντρο.

      Επομένως η σχέση ακτύνας - πλανήτη δεν διαταράσσεται...

      Έχουμε πει τον ρόλο κάποιων κτηρίων ή άλλων κατασκευών ως κεραίες...

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΦΙΚΛΗ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερρωσθε & ευδαιμονείτε. Κι εγώ με την σειρά μου παρών δηλώνω με στόχο να γίνω Έλλην στο νου και στην ψυχή.Μεγαλο ευχαριστώ για αυτή τη συμβολή σου Ιφικλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έρρωσο Φώτη.

    Η ενέργεια που προσθέτεις στο σύνολο, με τις σκέψεις και την προσπάθεια που κάνεις, είναι πολύ σημαντική και παίζει το ρόλο της.

    Συνέχισε έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή