Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Η εμφάνιση των ακτύων (5)

Σιγά σιγά φτάνουμε στις μέρες μας....
Αφού αποκαταστάθηκε η τάξη στο υπόλοιπο ηλιακό σύστημα, στο οποίο ανήκει και ο πλανήτης μας και όλοι οι κατοικημένοι δορυφόροι πέρασαν την δοκιμασία - διαδικασία προετοιμασίας τους για το τελικό στάδιο του σχεδίου, που είναι η απελευθέρωση των ακτύων από προδότες και ερπετά, εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό το τελικό στάδιο.
Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης - πεδίο ενσάρκωσης που έμεινε και αυτό το στάδιο της προετοιμασίας το περνάει τώρα.
Έχει γίνει αναδόμηση του πλανήτη και έχει εμπλουτιστεί με στοιχεία που είχαν μειωθεί επικίνδυνα, με διάφορες τεχνητές μεθόδους μόλυνσης και αφαίμαξης των "ανάποδων" και που είναι απαραίτητα για την ενεργειακή του αποκατάσταση.
Η αποκατάσταση αφορούσε περισσότερο στην ατμόσφαιρα και στο υπέδαφος, απ όπου είχαν αφαιρεθεί ή μεταλλαχθεί βασικά συστατικά, απαραίτητα για την βιωσιμότητα και την λειτουργία της.
Αυτές οι ενέργειες έχουν δυσκολέψει πολύ την διαβίωση των ερπετών αφού η καθαρότητα τους ενοχλεί, είναι απελπισμένοι και τρομοκρατημένοι αφού, όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν τι τους περιμένει...
Η Γη, σαν οργανικό ουράνιο σώμα, είναι, πλέον, έτοιμη για την μεγάλη ενεργειακή της επαναφορά.
Όπως πάντα, οι ακτύες, λόγω ιδιαιτερότητας, που φιλοξενεί ένα πεδίο ενσάρκωσης είναι η τελευταία αποκατάσταση για να ολοκληρωθεί το σύνολο της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών, αφού είναι αναπόσπαστο στοιχείο του πλανήτη.
Οι ακτύες απαιτούν τον περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν διότι έχουν διαφορετικό ρόλο και αποστολή μεταξύ τους και η κάθε μία χρειάζεται διαφορετική ικανότητα ή δυνατότητα. Έτσι ο ανώτερος εαυτός του καθενός, μας "προικίζει" με αυτά που χρειαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στο "σημείο μηδέν".
Επί πλέον, όσον αφορά στις ακτύες, παίζει ρόλο και η ελεύθερη βούληση η οποία ενδέχεται να μην συνεργαστεί αμέσως, να μην ενστερνιστεί τόσο γρήγορα όσο κάποια άλλη, τις δυνατότητες (χαρίσματα) που δέχεται, άνωθεν...
Για κάποιες είναι δύσκολο να κατανοήσουν την πραγματικότητα αφού έχουν ριζώσει μέσα στον εγκέφαλο τόσα άσχετα και διαστρεβλωμένα βιώματα και πληροφορίες...
Για τον λόγο αυτόν καθοδηγούμεθα, με διάφορες ευκαιρίες που μας δίνονται, να συζητούμε μεταξύ μας, να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, σκέψεις και απόψεις.
Μπαίνουν στην ζωή μας άτομα και κάποια άλλα απομακρύνονται, έτσι χωρίς σοβαρό λόγο...
Νομίζω ότι αυτό το ζούμε,σχεδόν, όλοι μας καθημερινά.
Εν τω μεταξύ, έξωθεν, είναι όλα έτοιμα για την εφαρμογή του τελικού σταδίου και από στρατεύματα και από τεχνολογική υποδομή.
Είπαμε, ήδη, ότι το πλανητικό μας σύστημα είναι κλεισμένο σε ενεργειακό κλουβί, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα ανεφοδιασμού ή διαφυγής του εχθρού, απ' αυτό και πολλοί δορυφόροι των πλανητών Κρόνου και Διός είναι επανδρωμένοι, σε αναμονή.
Το ίδιο συμβαίνει και σε κοντινούς μας πλανήτες, ενώ σε μερικούς πλανήτες του Μεγάλου Κυνός γίνονται οι τελευταίες υλικές ετοιμασίες και διαμορφώσεις σε διάφορα σκάφη, που θα πάρουν μέρος στην επιχείρηση...
Το σχέδιο προχωρεί και όλα ετοιμάζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα.
Τίποτε δεν μπορεί να το ματαιώσει.

28 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Ιφικλη. Υπάρχει τελικά χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του σχεδίου? Είναι ως το 2026? Πόσο αντιληπτή θα γίνει αυτή η αλλαγή ακόμη και στις πιο απροετοιμαστες ακτυνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελένη....

      Υπάρχει...

      Το τελικό στάδιο έχει δύο σκέλη. Αυτό της έναρξης και αυτό της λήξης των γεγονότων εδώ, στον πλανήτη μας.

      Όμως είναι πρέπον να μην αναφερόμαστε σ' αυτό διότι, πρώτον η καταληκτική του ημερομηνία εξαρτάται από την πορεία των επιχειρήσεων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι οντότητές μας, στην πράξη διότι υπάρχει αντίσταση και άμυνα απ' τον εχθρό (υπάρχει και αντίπαλος δεν πολεμάμε μόνοι μας) και, δεύτερον αν γνωρίζει, κάποιος, αυτήν την λεπτομέρεια δεν θα δουλεύει πάνω στον εαυτό του με τους ρυθμούς που το κάνει στην αντίθετη περίπτωση, με αποτέλεσμα να καθυστερεί την ανέλιξή του και, ίσως, ακόμη και αυτό το ίδιο το σχέδιο.

      Πάντως δεν είσαι μακρυά σ' αυτό που γράφεις....

      Δεν κατάλαβα σε ποια αλλαγή αναφέρεσαι... Αν πάντως, μιλάς για την αλλαγή μετά την λήξη και ολοκλήρωση του σχεδίου, αυτή θα γίνει αντιληπτή σε όλες τις ακτύνες.

      Θα αλλάξει η πραγματικότητά μας κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν.


      Διαγραφή
    2. Το 2026 γιατί είναι ημερομηνία αναφοράς? Όσον αφορά τις αλλαγές, εννοώ αν όντως θα αντιληφθούμε όλοι οι φωτεινοί το τι συμβαίνει και ας μην έχουμε εμβαθύνει σε αυτό. Πχ ένας φίλος φίλη που δεν έχει ιδέα από το υπερεβατικο.σε αυτό το κομμάτι μου έδωσες απάντηση. Επίσης, αν αυτές οι αλλαγές θα μας δώσουν τη δυνατότητα σε όλους εμφάνισης χαρισματων καθώς και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον ανώτερο εαυτό μας, δίχως εξαιρέσεις. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Κυκλοφορούν πολλές χρονολογίες σαν σημεία αναφοράς. Τις περισσότερες τις κυκλοφορούν πονηρά για να γελοιοποιήσουν ό,τι σωστό κυκλοφορεί.

      Σου απάντησα ότι δεν πέφτεις πολύ έξω και είναι αυτό που πρέπει να γραφτεί εδώ αυτήν τη στιγμή....

      Οι αλλαγές που θα υποστούμε σαν ακτύνες, μετά το πέρας όλων των επιχειρήσεων, θα είναι τέτοιες που θα μας καταστήσουν ικανούς για επικοινωνία, ως ένα σημείο βέβαια, με τις οντότητές μας και θα μας δώσουν πρόσβαση σε πολλά ακόμη.

      Κάπου έχω κάνει μια μικρή αναφορά σε σχέση με τους Πλειάδιους...

      Διαγραφή
  2. Κύριε Ιφικλή οι ερπετοειδεις σε ποια διάσταση υπάρχουν; Έχουν ανέλιξη; Έχουν και αυτοί δικές τους υπεροντότητες;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεφθέριε.

      Τα ερπετά είναι πεμπτοδιάστατες οντότητες, έχουν την δική τους γραμμή εξέλιξης και γενικά η διάρθρωση της δικής τους δημιουργίας είναι παρεμφερής με την δική μας αλλά με άλλους στόχους, ανάγκες και σκοπούς.

      Νάσαι καλά...

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΘΑ ΧΩΡΊΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ;; ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΘΑ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΝ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ελένη.

      Δεν κατάλαβα για πιό ξεκαθάρισμα γράφεις. Αν θέλεις γίνε πιο συγκεκριμένη.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΆΒΑΣΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΌΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΌ...
      ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΈΝΟΥ ΤΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:( ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΙ ΘΑ ΧΩΡΊΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΝ ΚΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ κλπ ...;)


      ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ..........
      ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.....

      ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ........

      ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ......

      ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΟ, ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ........ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ........
      ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ....
      ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ......
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ.....

      ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΘΟΥΝ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ........

      ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ......ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ....ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.....

      ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ;)

      ΝΙΚΟΛΑΟΣ

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

      Διαγραφή
    3. Γειά σου Ελένη.

      Έχω απαντήσει, εδώ σ' αυτήν την ανάρτηση, σε κάποιον... άγνωστο που θέλησε να μου εξηγήσει τι εννοούσες.

      Μιλάμε για ακτύνες διαφορετικών ειδών που υπάρχουν εδώ στο πεδίο μας.
      Όχι για ομοειδείς.

      Από κάποια στιγμή και μετά δεν θα μπορούν να συνυπάρχουν ακτύνες που φαίνονται τώρα ίδιες αλλά δεν ανήκουν στο ίδιο είδος.

      Όμως μην ανησυχείς διότι οικογένειες δεν υπάρχουν που τα μέλη τους να ανήκουν σε διαφορετικά είδη, λόγω του ότι αυτό είναι αδύνατον αφού ακτύνες από διαφορετικά είδη δεν αναπαράγονται μεταξύ τους.

      Προφανώς το κείμενο του Νικόλαου αναφέρεται σ' αυτήν την διαφορετικότητα, δηλ. των ειδών και δεν εννοεί ότι θα χωρίσουν ομοειδείς ακτύνες.

      Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα Ιφικλη,
    1.εμεις εδω στην 3η διασταση θα δουμε αυτα τα σκαφη και τις συμμαχικες δυναμεις, ή θα γινει το τελικο σταδιο μονο στη 5η διασταση;
    2.μπορεις να πεις κατι περισσοτερο οσον αφορα την αποστολη μας ως ακτυνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Έφη.

      Δεν υπάρχει τρίτη διάσταση. Εμείς είμαστε σε πεδίο ενσαρκώσεως. Παρακολουθείς το ιστολόγιο και θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. (σε μαλώνω τώρα....)

      Αφού το σχέδιο έχει στόχο την απελευθέρωση - αποκατάσταση πεδίων, προφανώς το τελικό του στάδιο θα γίνει στο πεδίο μας. Επομένως, βεβαίως και θα αντιληφθούμε και όχι μόνο, αυτό που θα συμβαίνει γύρω μας...

      Όπως έχω γράψει η ενημέρωση είναι επιγραμματική, όμως αν δημιουργούνται ερωτήματα ευχαρίστως να καλύψω όσα μπορώ, διότι είναι πιο κατατοπιστικό αυτό.

      Ας πούμε, τι θέλεις να μάθεις;;

      Διαγραφή
  5. Καλα κανεις και με μαλωνεις, απλα η γνωση που δινεις ειναι πολυ συμπυκνωμενη...
    θα ηθελα να γνωριζω αν θα εχουμε ενεργο ρολο στις πολεμικες επιχειρησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συμπυκνωμένη για δύο λόγους:

      Έχω πάρα πολλές επαφές καθημερινά οπότε υπάρχει πρόβλημα χρόνου και, σημαντικότερο

      Είναι καλλίτερα να είναι έτσι διότι (θέλω να πιστεύω) ότι δημιουργούν αφορμές για σκέψη και για έρευνα...

      Ο καθένας μας πλέον, έχει υποχρέωση να σκεφτεί αφού ενημερωθεί, διότι αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος να βοηθήσει τον εαυτό του, αισθαντικά, στην αναβάθμισή του ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες για ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις...

      Άλλωστε, ανά πάσα ώρα, μπορεί κάποιος να έχει να πει πράγματα τα οποία θα είναι προϊόν αυτής της εγκεφαλικής διεργασίας μόνο και μόνο επειδή αξιοποίησε, στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησής του, κάποια δυνατότητα ή ικανότητα που τελειοποιήθηκε μέσα του...

      Διαγραφή
  6. Επανέρχομαι στην ερώτηση που έκανε η Ελένη Κιαογλου.Λεει το κείμενο...μπαίνουν στην ζωή μας άτομα...και κάποια άλλα απομακρύνονται...Αυτό θα συμβεί κσι στα ζευγάρια?
    Θσ ξεκαθαρίσει γιατί πολλοί ζουν συμβατικά εξαιτίας αδυναμίας να ληφθούν αποφάσεις....
    Τι θα γίνει εκει;
    Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρομαι, γενικά, στις, πάσης φύσεως, κοινωνικές σχέσεις.

      Επομένως αφορά και σ' αυτές.

      Το πλέον σύνηθες είναι ότι συμβαίνει αυτό σε πιο διευρυμένες κοινωνικές σχέσεις όπως οι γνωριμίες, φιλίες, κοινωνικός περίγυρος, επαγγελματικός περίγυρος και διάφορες άλλες.

      Τώρα αν ζει κάποιος συμβατικά με κάποιον άλλο, σαν ζευγάρι, έχει να κάνει με την αιτία που οδηγείται σ' αυτήν την κατάσταση... Όμως αν πρέπει ή όχι να είναι χώρια, κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να ληφθούν αποφάσεις προς την σωστή κατεύθυνση....

      Έχουμε πολλά παραδείγματα επί τούτου....

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σας!

    Θα ήθελα να ρωτήσω για τις πηγές που χρησιμοποιείται.
    Που στηρίζεται η θεωρία που αναπτύσσεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα..

      Προφανώς η ερώτησή σου διέφυγε της προσοχής μου και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό.

      Δεν στηρίζομαι σε βιβλιογραφία ούτε σε υπάρχουσες θεωρίες.

      Απλά, ήρθε η ώρα οι άνωθεν πληροφορίες να βγούν και να γίνουν κοινή γνώση.

      Διαγραφή
  8. Γειά σου Δήμητρα.

    Στην ανάρτηση "Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ" έχω απαντήσει, όσο μπορώ καλλίτερα, σε ανάλογο ερώτημα. Αν θέλεις ανάτρεξε εκεί να δεις την απάντηση κι εσύ.

    Υπάρχουν ακτύνες επιφορτισμένες με αυτό το καθήκον που, πλέον, πρέπει να κοινοποιήσουν πληροφορίες.

    Επί πλέον έχει σημασία για τον καθένα μας, ξεχωριστά, πώς την αντιλαμβάνεται και πώς την δέχεται το ένστικτό του.
    Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό... και αυτό έχει σημασία για την κάθε ακτύνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.psychologynow.gr/arthra-psyxologias/koinonia/koinoniki-psyxologia/3937-i-pisti-se-theories-sinomosias-ikanopoiei-tin-anagki-na-fainontai-monadikoi.html?fbclid=IwAR0TnMwXXyagvV7pp1W4Mkab3yr21_BaP76Ml77_sFB7n-tVQG5BuKleVJY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σας κύριε Ιφικλή. Αφού διάβασα προσεκτικά όλες τις εδώ αναρτήσεις σας, επανέρχομαι σε μια δεύτερη ανάγνωση για επανάληψη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τα αρχαιοελληνικά ονόματα που δίδονται από τις οντότητες στις ακτύνες. Πάντα ταιριάζουν με το φύλο της ακτύνας. Αν η ακτύνα είναι θηλυκού γένους θα της δοθεί γυναικείο όνομα. Η ψυχή ξέρουμε πως περιέχει και τα δύο γένη και πότε ενσαρκώνεται ως άντρας και πότε ως γυναίκα. Κάθε φορά που αλλάζει φύλο, αλλάζει και οντότητα που την έχει αποστείλει και την επιβλέπει να υποθέσω; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελενα.

      Η ψυχή δεν περιέχει τίποτε.

      Η οντότητα καθορίζει το φύλο ενσάρκωσης κάθε φορά, αναλόγως με τις ανάγκες της. Η ίδια οντότητα ενσαρκώνει πάντοτε την ψυχή και αυτή καθορίζει και το περιεχόμενό της για κάθε ενσάρκωση.

      Η οντότητα χρησιμοποιεί όνομα, που έχει στην διάθεσή της, κατ’ αντιστοιχίαν με το φύλο της ενσάρκωσης για να μην δημιουργήσει σύγχυση στην ακτύνα λόγω πεπερασμένου εγκεφάλου της.

      Το πραγματικό φύλο της οντότητας γίνεται γνωστό, μετά την αναχώρηση της ψυχής απ’ το πεδίο, επομένως οι υπόλοιποι μου μένουμε δεν το μαθαίνουμε, σχεδόν, ποτέ…

      Διαγραφή
  11. Και δύο ακόμη ερωτήσεις θα ήθελα να σας κάνω κύριε Ιφικλή.
    - Όταν κυριαρχεί το μωβ χρώμα στην αύρα ενός ατόμου, αυτό σημαίνει πως το κυρίαρχο τσάκρα του είναι το μωβ για παράδειγμα, οπότε είναι θεραπευτής, (μωβ=ίαση), ή μπορεί να σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό;
    - Επίσης, όταν π.χ. κυριαρχεί το τσάκρα της κορώνας (το ανώτερο σε σειρά στο σώμα), σημαίνει πως το άτομο έχει δουλέψει πιο πριν με όλα τα προηγούμενα τσάκρα του, οπότε έχει προσεγγίσει στην τελειοποίησή του, ή πάλι δεν ισχύει επακριβώς κάτι τέτοιο, αν και εφόσον κάποιο κατώτερο τσάκρα του δυσλειτουργεί; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενά μου,

      τα «τσακρας», κύρια και δευτερεύοντα, παίζουν κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στο σώμα μας που έχει να κάνει με την επικοινωνία του ανώτερου εαυτού μας μ’ εμάς.

      Θα αναρτηθούν στο μέλλον πληροφορίες γι’ αυτά.

      Κάνε λίγη υπομονή….

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, καθώς και για την αποδοχή του αιτήματός μου στο fb. Καλή δύναμη και υγεία στο τόσο επιφορτισμένο και λαμπρό έργο σας!

      Διαγραφή
  12. ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΟΜ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΣΤΩ ΦΙΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ.ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΕΔΙΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή