Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Η εμφάνιση των ακτύων ( 1)


Οι πρώτοι έποικοι, που είναι οντότητες,  είναι εντεταλμένοι να δώσουν τελική μορφή σε κάθε πλανήτη αναλόγως με τον προορισμό του. Βάζουν δηλαδή, τις τελευταίες «πινελιές» έτσι ώστε να συνάδει απόλυτα με τις ανάγκες των ακτύων που θα επανδρώσουν το κάθε ηλιακό σύστημα με τους πλανήτες του, ως πεδίο ενσάρκωσης.  
Διαμόρφωση ατμόσφαιρας, προϋποθέσεις ανακύκλωσης των συστατικών του πλανήτη για να διατηρεί την ικανότητά του να φιλοξενεί το είδος ζωής για το οποίο είναι προορισμένος, απορροφητικότητα των συμπαντικών ενεργειών για να έχει την ικανότητα αυτοΐασης κ.α.

Φυσικά έχει διαμορφωθεί, αναλόγως, και ο ήλιος κάθε πλανητικού.

Τα ηλιακά και οι πλανήτες τους δεν είναι αποκλειστικότητα του Δημιουργού τους, αφού οντότητες άλλων ειδών έχουν πρόσβαση, σ’ αυτά αρκεί να ανήκουν στην ίδια υπαρξιακή διάσταση. 
Επομένως μπορούν να εγκατασταθούν και άλλα είδη οπουδήποτε.

Το κριτήριο επιλογής,  για κάθε είδος, είναι οι ανάγκες του για τους πόρους που υπάρχουν σε κάθε ηλιακό. Αυτό οδηγεί σε μάχες κατάκτησης, μέχρι την πλήρη κυριαρχία πάνω σ’ αυτό.

Οι έποικοι του ανθρώπινου είδους βρήκαν στο δικό μας ηλιακό σύστημα, εποίκους άλλου είδους οι οποίοι είχαν φτάσει, ήδη και είχαν αρχίσει την διαμόρφωση με βάση τα δικά τους κριτήρια και τις δικές τους ανάγκες.
 Όπως ήταν φυσικό άρχισε διαμάχη, πόλεμος μεταξύ των ειδών, σχεδόν, σε ολόκληρο το ηλιακό, όπου βρίσκονταν οι δράκοι, οι λεγόμενοι, εδώ στη Γη,  Ανουνάκι η οποία κατέληξε στον περιορισμό τους, όσων δεν εγκατέλειψαν, στην θάλασσα και σε μεγάλες κοιλότητες του φλοιού.

Οι λόγοι του πολέμου ήταν και εδώ, κάποια στοιχεία, απαραίτητα και στα δύο είδη, όπως προϋποθέσεις δημιουργίας υγρού νερού, ο χρυσός, το ήλιον, ο άνθρακας και άλλα, στοιχεία  που είναι σημαντικά για τις οντότητες.

Το ανθρώπινο είδος είναι κυρίαρχο, όπου υπάρχει, λόγω υπέρτερης τεχνολογίας και πνευματικής ανωτερότητας. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε, ότι αυτό που θέλει, αργά ή γρήγορα το αποκτά.

Την ευθύνη και εποπτεία του όλου εγχειρήματος, αλλά και της συνέχισης ύπαρξης των ακτύων, την αναλαμβάνει πάντοτε κάποια υπερδιαστατική οντότητα (οντότητα πέραν των υπαρξιακών διαστάσεων) που, με την ενέργειά της καθοδηγεί τις κατάλληλες και συμβατές με το πεδίο δυνάμεις, ώστε όλα να βαίνουν αρμονικά με την συνεχή δημιουργία.

Οι υπερδιαστατικές οντότητες είναι καθαρά ενεργειακές φωτεινές υπάρξεις οι οποίες μπορούν να στείλουν την ενέργειά τους σε οποιοδήποτε επίπεδο ύπαρξης θέλουν, μέσω οντοτήτων που είναι συμβατές, ενεργειακά, με αυτό το πεδίο. 

Οι ίδιες δεν μπορούν ούτε να πλησιάσουν υλικά σώματα (ήλιους, πλανήτες) διότι κανένα υλικό σώμα δεν αντέχει την ενέργειά τους. 

Αν, για παράδειγμα, μια τέτοια υπεροντότητα πλησίαζε σε απόσταση μερικών εκατοντάδων ετών φωτός κάποιο ηλιακό σύστημα, θα το κατέστρεφε…

17 σχόλια:

  1. ΙΦΙΚΛΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. Η ΓΗ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ; ΑΝ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ Ή ΜΑΣ "ΛΕΙΠΕΙ" ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ;
    ΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ; ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΦΩΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάββα, το πρώτο ερώτημά σου ισχύουν και τα δύο. Ο μηχανισμός αυτοΐασης είναι μέσα μας αλλά είναι κλειδωμένος. Την ευθύνη γι' αυτό, εν μέρει, την έχουν οι προδότες πού τον απενεργοποίησαν και πλέον χρησιμοποιείται μόνο απ' τους ανώτερους εαυτούς μας, εν αγνοία μας, όποτε χρειάζεται, για κάτι σοβαρό. Δεν έχουμε δηλαδή, ακόμη, την συνειδητή διαχείριση. Θα την αποκτήσουμε όμως στο μέλλον.

      Οι υπερδιαστατικές οντότητες βρίσκονται εκτός χωροχρονικού συνεχούς γι' αυτό και δεν έχουμε, παρά ελάχιστες γνώσεις περί αυτών.
      Βρίσκονται, κατά πάσα πιθανότητα, λίγο κάτω απ' τον Δημιουργό Νου.
      Η ενέργειά τους είναι αβάσταχτη για κάθε τι υλικό...
      Τα ονόματα που έχουν δοθεί σ' αυτές είναι, απλά, ανθρώπινες (ακτυνικές) επινοήσεις...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας! Υπέροχο άρθρο έχω να πω. Κάπου βαθιά μέσα μου με βρίσκει σύμφωνη. Σύμφωνα με το κείμενο λοιπόν, δεν υπάρχει ένας Ανώτερος Νους, ένας Δημιουργός που δημιούργησε ο,τι γνωρίζουμε κι ο,τι δεν γνωρίζουμε αλλά πολλοί. Κατάλαβα σωστά;;;;
    Η ίδια η σύγχρονη κβαντική φυσική έχει σχεδόν αποδείξει πως δεν υπήρξε ποτέ Μπινγκ Μπανγκ, σύμφωνα με τον Έλληνα αστροφυσικο Μάνο Δανέζη, κι ότι υπάρχουν άπειρα σύμπαντα που είναι ασύλληπτα ως κατανόηση για τον ανθρώπινο Νου σωστά; Κι αυτό γιατί εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο 3 διαστάσεις ενώ υπάρχουν σύμπαντα με πολύ πολύ περισσότερες. Και βέβαια, το κεντρικό μου ερώτημα είναι πάντοτε πως είναι μάλλον αδύνατον να υπάρχει μονο ένας και μοναδικός Δημιουργούς για όλους τους κόσμους και τα σύμπαντα σωστά; Ίσως δε να μην υπάρχει καν Δημιουργός, αν το πάμε και πιο πέρα, αλλά αυτή είναι υπόθεση δική μου, ίσως λανθασμένη.
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι καλά Έλενα.
    Τα συμπαντικά έλλογα είδη είναι πολλά και έχουν διαφορετική αλυσίδα προέλευσης και εξέλιξης, το καθένα. Άρα και διαφορετικές επιδιώξεις λόγω διαφορετικών αναγκών ύπαρξης και επιβίωσης.

    Σαφώς και η θεωρία του μπινγκ μπανγκ δεν υφίσταται, απλά ήταν βολική σαν σύμβαση, για την συνέχεια της αναζήτησης, κάποτε.
    Τα σύμπαντα δεν θα μετρηθούν ποτέ διότι, απλά, κατασκευάζονται, συνεχώς, νέα....

    Δεν ξέρω αν σε αφορά, αν πιστεύεις δηλ. ότι οι διαστάσεις έχουν να κάνουν με το μήκος, πλάτος και ύψος αλλά είναι άλλο διάσταση ύπαρξης και άλλο το... μέτρημα.

    Ας μην προσπαθήσουμε να πάμε πιο πίσω απ' τον Δημιουργό Νου του είδους μας διότι θα χαθούμε στον δρόμο και ίσως αναγκαστούμε να εφεύρουμε κάποιο καινούριο "μπινγκ μπανγκ".

    Αντιλαμβάνεσαι τι λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Κατάλαβα πολύ καλά! Να είστε καλά! ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Ιφικλή. Ίσως να είναι ορθότερο να τοποθετήσεις τα άρθρα σου σε φορά από το παλαιότερο (επάνω) προς το νεότερο (κάτω), έτσι ώστε όταν κάποιον μπαίνει στη σελίδα, να βλέπει και να διαβάζει πρώτα αυτό που είχες ανεβάσει την πρώτη μέρα και διαβάζοντας ένα-ένα τα άρθρα από την αρχή, να πιάνει το νόημα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χάρη. Έχεις δίκαιο σ' αυτό και μένα με απασχολεί, αλλά δεν ξέρω ακόμη ούτε αν γίνεται ούτε πως...
      Δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία βλέπεις.... αλλά ακόμη προσπαθώ να βρω τρόπο. Αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει το πώς, ευχαρίστως να το κάνω...

      Τώρα είδα το μήνυμα της φίλης Έλενας πιο κάτω και αναρωτιέμαι αν έχει δίκαιο σ' αυτό, πρακτικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ...

      Διαγραφή
  6. Χάρη νομίζω πως δεν θα είναι καλό. Κάποιος που θα επίγεται μια απάντηση, δεν θα βρίσκει το θέμα που τον ενδιαφέρει αμέσως. Ψάχνοντας προς τα κάτω μπορεί να αποκαρδιωθει και εν τέλει να τα παρατήσει, να μη ρωτήσει, λόγω έλλειψης χρόνου ή ακόμη και ενδιαφέροντος.

    Κύριε Ιφικλή ρωτούν αρκετοί και παίρνω το θάρρος να ρωτήσω και εγώ ποιος είστε; Νόμιζα πως το Ιφικλής είναι ψευδώνυμο του κυρίου Νικόλαου Γεωργιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό σωστό. Τελικά θα δούμε τι θα κάνω. Σίγουρα θέλω πάρα πολύ να διευκολύνω την ροή...

      Έλενα ο Νικόλας είναι φίλος μου και τα λέμε από καιρού εις καιρόν. Δεν είμαι αυτός και αυτός δεν είναι εγώ....χαχα...

      Στα σοβαρά τώρα. Ο σκοπός αυτού του ιστολογίου είναι η ενημέρωση και μόνο αυτή.
      Η προβολή μου δεν μ' ενδιαφέρει και ποτέ δεν θα μ' ενδιαφέρει. Ένας απ' τους λόγους που το λέω αυτό είναι ότι όλοι πρέπει να επικεντρωθούν, αβίαστα, σ' αυτήν καθεαυτήν την πληροφορία, άσχετα με το πώς θα την διαχειριστεί ο καθένας και όχι στο ποιος την γράφει.
      Άλλωστε στην θέση μου θα μπορούσε να είναι ο καθένας, διότι είναι μια αποστολή που ήρθε η ώρα να εκτελεστεί...

      Διαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Καλή δύναμη λοιπόν στη δύσκολη αλλά πολύ χρήσιμη αποστολή σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα κύριε Ιφικλη, μια ερώτηση, όλα καλα με τις ψυχές και τις ενσαρκώσεις όσων αφορά το ανθρώπινο είδος, τι γίνεται όμως με τα ζωα; έχουν και αυτά ψυχή;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το blog σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου ανώνυμε... Τα ζώα που βρίσκονται στο πεδίο μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σ αυτά που είναι συμπαντικά είδη και σ αυτά που δημιουργήθηκαν εδώ, στο πεδίο για τις ανάγκες των ακτύνων.
    Τα πρώτα δεν έχουν ψυχή σαν την ανθρώπινη όμως έχουν κάτι σαν αυτήν. Μέσω αυτού του μηχανισμού ελέγχονται και προγραμματίζονται από τις οντότητες, για να παίξουν τον ενεργειακό τους ρόλο στις ακτύνες και στην φύση. Έχουν δυνατότητα επικοινωνίας με εμάς, τις ακτύνες, αλλά δεν έχουμε εμείς αυτήν την δυνατότητα, ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και τις πληροφορίες που μας παρέχεται! Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά θα μπορούσα να έχω παράδειγμα από τα δύο είδη; Ευχαριστώ και πάλι! Και καλή συνέχεια στο έργο σας!

    Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο μου, δεν γίνεσαι κουραστικός όταν επιτελώ το καθήκον μου…

    Αν όποιοι βλέπουμε γύρω μας ήταν άνθρωποι ο διαχωρισμός θα ήταν απλός.

    Όσα ζώα δεν τρώμε είναι συμπαντικά, τα υπόλοιπα είναι χθόνια δημιουργημένα για τις διατροφικές και όχι μόνο ανάγκες των ανθρώπινων ακτύνων.
    Όμως αυτός ο διαχωρισμός δεν είναι ενδεικτικός διότι οι ερπετικές ακτύνες τρώνε και τα συμπαντικά είδη. Επί πλέον έχουν δημιουργήσει και ζώα απομίμηση των συμπαντικών όπως ελάφια, αγριογούρουνα, σφήκες ενάντια στις μέλισσες κ. α.

    Αυτό δημιουργεί μπέρδεμα σε όσους πιστεύουν ότι όλοι είμαστε άνθρωποι….

    Ό,τι λοιπόν δεν τρώμε (οι άνθρωποι) είναι συμπαντικό είδος…

    Γενικά θα μπορούσα να πω ότι όποιο ζώο έχει «όπλα» είναι συμπαντικό, χωρίς όμως να είναι κανόνας αυτός πλέον λόγω της παρέμβασης των ανάποδων, που περιέγραψα πιο πάνω…
    Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως διότι είναι πολύ μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ιφικλή!!! Σώμφωνα με τα γραφόμενά σου να υποθέσω ό,τι κατά κόρον, οι Ασιατικές φυλές και δη οι Κινέζοι, είναι ερπετικές ακτύνες, ή όχι;;;

      Διαγραφή
    2. Argi μου έτσι είναι.

      Υπάρχουν βέβαια πολλές προϋποθέσεις και συνιστώσες, αλλά κατά κανόνα ισχύει αυτό…

      Διαγραφή
  12. Είναι μεγάλο το θέμα και πολλά τα ερωτήματα, πήρα την απάντηση μου και σας ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή